- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
Aminnn canımmAynen öyle negatif ve sil baştan yeniden bunları yaşamakneyse bakalım geleceği varsa vakti bellidir kuzum hayırlısı olsun hepimiz için
Evet canım çarşamba günü gittim klomen yumurta oluşturmuş çatlamış da iğneyle fakat kist oluşmuş sanırım yumurta hücresinin dışındaki o şey her neyse adıCanım sen ne yaptın gittin mi doktora
Kilodur alınıp verilip kuzu takma . Bu ay için yumurta takibi yapmayacak mı yani kuzum baya çetrefilli olmuş süreç çok anlamadım. Üzüldüm deEvet canım çarşamba günü gittim klomen yumurta oluşturmuş çatlamış da iğneyle fakat kist oluşmuş sanırım yumurta hücresinin dışındaki o şey her neyse adıkaybolmamış. Kan tahlili istedi yaptım ertesi gün gittiğimde klomenden dolayı hormonlar hala aktif dedi bunu adet değil ara kanama sayıyorum kistten dolayı dedi. duphason verdi kanama kesilsin diye çok fazla kanamam oldu çünkü afedersin parça parça geliyordu. İlacı 20 gün günde 2 kez kullanıcam tekrar adet olunca 3. Gün gel dedi. Hormonlarıma bakacak tekrar. Eşim içinde takviye önerdi kullansın dedi. Stres yapma stres yaparsan olmaz dedi rahat ol daha yeni evlisin olur dedi sende yüzlerce yumurta eşinde milyonlarca sperm var dedi ve bunlardan sadece bitsnesi lazım bize dedi rahat ol. Ama ben kafama takmadan duramıyorum fsh lh hormonlarım yükselmiş, klomenden yazdı bi kaç kişiye sordum ama ya klomen daha kötü ettiyse düşünmeden duramıyorum. Normalde bu ay verse de klomen kullanmayacaktım eşimin kullandığı takviye işe yarayana kadar boşuna hormon yüklemeyeyim diye. Doktor da zaten vermezdim dedi bir ay klomen versek bile ikinci ay dinlendiriyoruz. Duphason da hormon ilacı ve ben deli gibi diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum iyice sinirlerim bozuldu
Yok canım 3 senelik evliyim ilk 2 sene düşünmedik çevre baskısına rağmen. Sonrası da malumunAminnn canımmsende hiç gebelik yaşamadın değil mi
Yok olmayacak canım. Ben normalde ilaçsız yumurta takibi isteyecektim bu durumda olmaz önce kistin gitmesi lazım. İnşallah hepimizin sonucu güzel olur beklemekten başka çare yokKilodur alınıp verilip kuzu takma . Bu ay için yumurta takibi yapmayacak mı yani kuzum baya çetrefilli olmuş süreç çok anlamadım. Üzüldüm deama sonucu güzel olacak inanmayı bırakma
Valla canım senin olumlu konuşmalarından ben de etkilenmiştim olumlu düşünüyordum bundan önceki doktor baya olumsuz konuşsa bile aşılama yapalım falan demişti doğal yolla zor olur dedi eşimden dolayı. Ama senin enerjinden seninkinin olacağını düşündüm. ben o kadar olumlu düşünemedim maalesef. İnşallah bi dahaki denemede ben de pozitif düşünürüm ve olurMoralinizi düşürmeyin kızlar moral çok önemli gerçekten. Ben daha dün gece eşime kesin olmadı adet olcam ve bi daha ki ay tedavi istemiyorum dedim. İleri derece polikistiğim ve Çatlatma iğnesi asla olmaz dediler. Daha ilk klomen ve iğne kullanışım Allahın izniyle güzel sonuçlanacak. 1 buçuk yıldır deniyorum bende yapmadığım test kullanmadığım yöntem kalmadı. Doktorunuzu iyi seçin kesinlikle ve olabildiğince stres yapmayın zor biliyorum bugün kan bile poziitifken tam sevinmiyorum 2 gün sonra değere Bi bakayım da diye ama güzel enerji güzel düşünütseniz oluyor son 3 gündür modum düşsede ondan önce kesin hamileyim bu sefer olcak dedim hep içimden hatta klomen verdiği gün geldim eşimle temizlik yaptım koltuk cam perde ben dedim bu ay hamile kalcam yapamam dedim biraz kafanızı dağıtmaya çalışın ve gününüz geçmeden negatif sonuçlara kafa takmayın
Ay sen aynı bensiiiinYok canım 3 senelik evliyim ilk 2 sene düşünmedik çevre baskısına rağmen. Sonrası da malumun
Yaaa . Benim hormonlar zaten alt üstKızlar bi de olumsuz konuşmak istemem ama sonucunuz negatif olsa bile kesinlikle üzülüp bırakmayın doktora gidip tekrar muayene olun klomen hormonları altüst edebiliyor çünkü
Ben aslında istemiştim bir yıldan sonra. eşim istemedi onu bekledim. Sonrada daha ilk aydan bende bir hormon dengesizlikleri çıkmaya başladı . Nasip biraz da ya geleceğin zamanı var biraz sakin huzurlu bekleyebilsek belki bu süreçte güzeldir ama psikoloji kalmadı bende pandemiyle birleşinceAy sen aynı bensiiiinbizde 2.5 senelik evliyiz işte 2 seneye yaklaşırken düşünmeye başladık ama işte malum
Gerçekten nasip kuzum benimde nasibimde vardı da bence bende bu ay bu kadar sakin kaldım. Eşinin problemlerini hiç kafana takma bitanem erkeklerin işi 8 kadar kolay oluyor ki çünkü bizim gibi değiller kuzuValla canım senin olumlu konuşmalarından ben de etkilenmiştim olumlu düşünüyordum bundan önceki doktor baya olumsuz konuşsa bile aşılama yapalım falan demişti doğal yolla zor olur dedi eşimden dolayı. Ama senin enerjinden seninkinin olacağını düşündüm. ben o kadar olumlu düşünemedim maalesef. İnşallah bi dahaki denemede ben de pozitif düşünürüm ve olur
Evet keşke sakin kalsak ama böyle insana acaba hiç olmayacak mı hissi yükleniyorBen aslında istemiştim bir yıldan sonra. eşim istemedi onu bekledim. Sonrada daha ilk aydan bende bir hormon dengesizlikleri çıkmaya başladı . Nasip biraz da ya geleceğin zamanı var biraz sakin huzurlu bekleyebilsek belki bu süreçte güzeldir ama psikoloji kalmadı bende pandemiyle birleşince
Evet ben bir negatif sonuçla yüzleştimEvet keşke sakin kalsak ama böyle insana acaba hiç olmayacak mı hissi yükleniyorçok zor o durum... keşke olacak zamanı bilsek
Ay yaptın mıEvet ben bir negatif sonuçla yüzleştim12.gündü çıkardı sanki olsa ama napalım
Yani ama ben çatlatma iğnesi oldum olsaydı çıkardı diye düşünüyorumAy yaptın mıbence çıkmayabilir ya. Bi arkadaşımın mesela tam 5. Gün gecikmesinde çıktı. Diğer günler silik bile çıkmadı.. bende yapmayayım diyorum ya bekleyeceğim biraz daha
İğne vurulunca çıkıyor mu hemen. Ben Ebru ablaya sordum 1 hafta bekle gecikmesini adetin dedi benimde daha 1 gün gecikti yarın bi test yapıcam eğer adet olmazsam sonraki günlerde yaparım artıkYani ama ben çatlatma iğnesi oldum olsaydı çıkardı diye düşünüyorumYine 2 gün sonra tekrar denerim ama oturup adeti beklicem sanırım
Bir hafta adet gecikmesini bekleyebilsek keşkeİğne vurulunca çıkıyor mu hemen. Ben Ebru ablaya sordum 1 hafta bekle gecikmesini adetin dedi benimde daha 1 gün gecikti yarın bi test yapıcam eğer adet olmazsam sonraki günlerde yaparım artık
Yine bence 3 gün sonunda tekrar dene. Bilmiyordum bu olayı çok iyiymiş ya diğer ay bende iğne isteyeceğimBir hafta adet gecikmesini bekleyebilsek keşkeiğne vurulunca geç yumurtlama döllenme olmuyor diye çıkardı dedim ama doktorda 15.gün demişti bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?