Yani bende emin değilim ama burdan hep öyle okudum canım şimdi yalan olmasınYine bence 3 gün sonunda tekrar dene. Bilmiyordum bu olayı çok iyiymiş ya diğer ay bende iğne isteyeceğim
Canım ne yaptın yeniden yaptın mı sadece idrarla test? Bende ona göre yarın kanla mı yapsam diyorum daGerçekten nasip kuzum benimde nasibimde vardı da bence bende bu ay bu kadar sakin kaldım. Eşinin problemlerini hiç kafana takma bitanem erkeklerin işi 8 kadar kolay oluyor ki çünkü bizim gibi değiller kuzu
Ben test alırken 2 tane alayımda birini kanla yapayım diyorumCanım ne yaptın yeniden yaptın mı sadece idrarla test? Bende ona göre yarın kanla mı yapsam diyorum da
a yine t çizgisi koyu çıkmış senin ya benim çok siliktiBugün ki ovulasyon
Bekliyoruz canımKızlar evde gebelik testim yok şimdi çıkıp alacağım sonucu paylaşırım bu bugün ki ovulasyon
Sadece idrarla yaptığım da silik çıktı kuzum bugünBekliyoruz canım
O zaman kanla yapmak müthiş bi fikir yaSadece idrarla yaptığım da silik çıktı kuzum bugün
Yaaa kanla yaptığın daha belirgindi . Gerçi bunu gün ortası yaptn. Ya hadi bakalım geliyor bebişSadece idrarla yaptığım da silik çıktı kuzum bugün
Ne demek canım benim yardımcı olduysam ne mutlu banaO zaman kanla yapmak müthiş bi fikir yaçok sağol canım çok yardımcı oldun bizede
Evet kuzu ilk idrar değil bu yarın lan vereceğim yine elimde test var yarın sabah yine yaparımYaaa kanla yaptığın daha belirgindi . Gerçi bunu gün ortası yaptn. Ya hadi bakalım geliyor bebiş
İnşallah kuzum inşallah gelişmeleri haberdar edin mutlakaa
Tamam canım inşallah güzel bi gelişme olurİnşallah kuzum inşallah gelişmeleri haberdar edin mutlakaa
Bende bir durgunluk dönemi basladıTamam canım inşallah güzel bi gelişme olur
Ay yazarım tabiii, ya karnımda kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bilmiyorumBende bir durgunluk dönemi basladıama seni sabırsızlıkla bekliyorum yaz mutlakaaa
Senin masallahın var kuzu ben bile meraktan öldüm senin içinAy yazarım tabiii, ya karnımda kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bilmiyorumyarın da olmazsam çarşamba günü sabah kesin test yapmaya karar verdim ama yarında kendime süre tanıyayım dedim
Kuzu ben yine test yaptım az önce sadece idrarla evet sabahkine göre daha koyu içim rahatladı biraz daha. Adet sancısı na gelince gerçekten o sancı şuan bencede varAy yazarım tabiii, ya karnımda kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bilmiyorumyarın da olmazsam çarşamba günü sabah kesin test yapmaya karar verdim ama yarında kendime süre tanıyayım dedim
Erken olabilir kuzu 13. Negatif 15i pozitif görenler olmuş çünkü. Ama kan karıştırarak yapma bence doğru benm en ilk o koyu vermiştiSenin masallahın var kuzu ben bile meraktan öldüm senin içinBende 12.gün yaptım erkende olabilir diyorum ama bir yandan da kafamdaki soru işaretleri gitti bir rahatladım sanki ama ilk adet günü patlamasını yaşarım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?