Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten nasip kuzum benimde nasibimde vardı da bence bende bu ay bu kadar sakin kaldım. Eşinin problemlerini hiç kafana takma bitanem erkeklerin işi 8 kadar kolay oluyor ki çünkü bizim gibi değiller kuzu
Canım ne yaptın yeniden yaptın mı sadece idrarla test? Bende ona göre yarın kanla mı yapsam diyorum da

Canım ne yaptın yeniden yaptın mı sadece idrarla test? Bende ona göre yarın kanla mı yapsam diyorum da
Ben test alırken 2 tane alayımda birini kanla yapayım diyorum ama sanırım ben 3-4 gün beklicem ben sonra üzülüyorum

Kızlar evde gebelik testim yok şimdi çıkıp alacağım sonucu paylaşırım bu bugün ki ovulasyon

Bugün ki ovulasyon

Eklentiler

• 16200440914597829562726742614592.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 1620044118753240827272664963524.webp
    6 KB · Görüntüleme: 27
Yaaa kanla yaptığın daha belirgindi . Gerçi bunu gün ortası yaptn. Ya hadi bakalım geliyor bebiş
Evet kuzu ilk idrar değil bu yarın lan vereceğim yine elimde test var yarın sabah yine yaparım hazır çift çizgi iken yapayım ne varsa

Bende bir durgunluk dönemi basladı ama seni sabırsızlıkla bekliyorum yaz mutlakaaa
Ay yazarım tabiii, ya karnımda kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var bilmiyorum yarın da olmazsam çarşamba günü sabah kesin test yapmaya karar verdim ama yarında kendime süre tanıyayım dedim

Senin masallahın var kuzu ben bile meraktan öldüm senin içinBende 12.gün yaptım erkende olabilir diyorum ama bir yandan da kafamdaki soru işaretleri gitti bir rahatladım sanki ama ilk adet günü patlamasını yaşarım kesin

Kuzu ben yine test yaptım az önce sadece idrarla evet sabahkine göre daha koyu içim rahatladı biraz daha. Adet sancısı na gelince gerçekten o sancı şuan bencede var

Erken olabilir kuzu 13. Negatif 15i pozitif görenler olmuş çünkü. Ama kan karıştırarak yapma bence doğru benm en ilk o koyu vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…