Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken olabilir kuzu 13. Negatif 15i pozitif görenler olmuş çünkü. Ama kan karıştırarak yapma bence doğru benm en ilk o koyu vermişti
Kan karıştırarak yap mı demek istedin canım? Bakalım ya çarşamba yine yaparım 14.gün olacak ama bacak ağrılarım geçti sürekli tatlı yiyorum bu benim adet çanlarlm göğüs sızısını çözemedim klomenden oldu sanırım bir haftadır var geçmedi hiç

Ya sonra böyle test yapınca ve akabinde adet görünce çok üzülüyorum biraz da ondan dayanabiliyorum. Yoksa hiç aklımdan çıkmıyor. Ama ben bu ay 17. Gün yumurtladım ondan da gecikiyor olabilir her şey olabilir. Sonra ovulasyon testim silik çıktı o en çok heyecanımı bastıran şey oldu

Kuzu ben yine test yaptım az önce sadece idrarla evet sabahkine göre daha koyu içim rahatladı biraz daha. Adet sancısı na gelince gerçekten o sancı şuan bencede var
Ayy iyi bari kuzumm Öyle miii bide acaba sende de beyaz akıntı var mı. Bende bi ara yoğun geldi şu arada var beyaz akıntım göğüs ucu ağrısı kasık ağrısı biraz bel ağrısı

Kızlar bugün çok ilginç bişey oldu öğlen Yürüyeyim biraz dedim sonra birkaç köpek bana doğru koştu bende korktum biraz koştum hemen sonra karnıma aşırı bi ağrı girdi kendimi eve zor attım böyle ter içinde kaldım adet oldum sandım. Eve geldim hala ağrıyordu işte baktım olmamışım. Şimdide ağrım geçti tamamen çok ilginç bi durum değil mi :/

Kızlar benim bugün ki kan sonucum 59. 69 çıktı farklı Bi yerde yaptırdım ama artış olmuş çok şükür sizde ne var ne yok test yaptınız mı?

Ne yaptınız kızlar nur test yaptın mı ?
Belma kan testine artısa baktın mı

Kızlar benim bugün ki kan sonucum 59. 69 çıktı farklı Bi yerde yaptırdım ama artış olmuş çok şükür sizde ne var ne yok test yaptınız mı?
Ben soruyu sorarken yeni mesajlarınız düşmemeiş çok sevindim canım ya artık kucağına sağlıcakla alırsın inşallah

Valla kuzum ben bilmiyorum belirti mi bu hamişlere sormak lazım

Test yaptın mı

B Belmagltpe N nmsc yok kızlar test yapmadım henüz eğer yarın sabaha kadar olmazsam yarın gidip test alıp yapıcam bakalım. Ama bugün inanılmaz karnım ağrıdı hatta kesin adet oldum sandım sonra ağrım geçti olmadım

Ağrıya çok güven olmaz kuzu ikisinde de ağrı etken çünkü. 2 test al birini kan damlatarak dene birini normal dene bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Kızlar üstteki dün yaptigim test alttaki bugun ignemin 10. Gunu bugunki sanirim.biraz daha belirgin cikti Allahim insallah yarinda boyle cikar da persembe kan verebilirim

Eklentiler

• IMG_20210504_171052_036.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar üstteki dün yaptigim test alttaki bugun ignemin 10. Gunu bugunki sanirim.biraz daha belirgin cikti Allahim insallah yarinda boyle cikar da persembe kan verebilirim
İnşallah canım iğnenin etkisi değilse eğer yarında bence böyle çıkar o zaman koşşş

İnşallah canım iğnenin etkisi değilse eğer yarında bence böyle çıkar o zaman koşşş
Yani bende cok heveslenmek istemiyorum aslinda ama normal olan hergun siliklesmesiydi ben bugun daha belirgin gorunce bi heycan yaptim

Bence hemen kan ver benim 10.gün de silik bile yoktu hamileyim 12.günde çıkmıştı

Bence hemen kan ver benim 10.gün de silik bile yoktu hamileyim 12.günde çıkmıştı
Bende zor tutuyorum kendimi ama hayal kirikligi yasamak istemiyorum persembe gunu 12. Gunum net cikar o zaman varsa veya yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…