Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hemen net çıkmıyor kuzu ama koyulaşma durumuna bakabilirsin tabi
Kuzum bişey sorucam hala kasıkların adet olacak gibi ağrıyor mu ? Bide akıntın var mı beyaz mı? Topiğim ilk hamişi olarak sana yükleniyoruz biraz ama

Kuzum bişey sorucam hala kasıkların adet olacak gibi ağrıyor mu ? Bide akıntın var mı beyaz mı? Topiğim ilk hamişi olarak sana yükleniyoruz biraz ama
Ne demek kuzum sor tabi ki de. Kuzu hala ağrım var regl olcak gibi biraz hafifledi ama kendimi yoesam hemen çıkıyor. Bugün baş ağrım çok oldu mesela. Akıntıya gelince pek bişi diyemem akıntı için ben progestan fitil kullandım dün sonuncusuydu fitil sen dolayı hem beyaz Bi akıntı vardı hemde fitil kuruluk yapıyordu çok böyle aşırı aşırı bi akıntı yok bende yarından sonra gözlemlemkerim ama daha sağlıklı olur

Anladım kuzum sağolasın. Benimde kasık ağrısı arada yokluyor ama kuruluk baslayınca olmadı mı acaba dedim bide sarıya döndü sanırım yok bişi bende yarında yapıcam test ama

Kızlar üstteki dün yaptigim test alttaki bugun ignemin 10. Gunu bugunki sanirim.biraz daha belirgin cikti Allahim insallah yarinda boyle cikar da persembe kan verebilirim
Canım hayırlı olsun şimdiden pozitif

Anladım kuzum sağolasın. Benimde kasık ağrısı arada yokluyor ama kuruluk baslayınca olmadı mı acaba dedim bide sarıya döndü sanırım yok bişi bende yarında yapıcam test ama
Hadi bakalım bende yapacağım öğlen 11.30 gibi falan yapmış olurum bende

Canım senin de ilk miydi klomen kullanman? Üzülme bi dahaki sefere inşallah
Evet canım benimde ilk klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmam. İlkinde sonuç aldım çok şükür ama klomendense Bn iğnenin beni dha çok etkilediğini düşünüyorum

Evet canım ilk kez kullandım. Ay inşallah ya beklemek yoruyor insanı sadece bu defa iğne de isteyeceğim umarım verir
Evet emek veriyoruz o kadar hormon yüklüyoruz olmayınca üzülüyor insan. Adetin 3. Günü git tekrar baktır canım kist falan olmamıştır umarım. Ona göre yine klomen ve çatlatma iğnesi verir

Evet canım benimde ilk klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmam. İlkinde sonuç aldım çok şükür ama klomendense Bn iğnenin beni dha çok etkilediğini düşünüyorum
Evet iğne etkili çünkü klomen büyütüyor iğneyle çatlaması zamanlı ilişki ve kesin olması açısından daha iyi. Hoş ben kullandım iğne de yaramadı ama bence eşimden dolayı olmadı kısmet başka zamana inşallah. Sen duphason kullanıyor muydun bana onu verdi şimdi bitince adet görecekmişim tekrar bi dahaki adetle kistin durumuna hormonlarıma bakacak sonra ne der bilmiyorum. Kullanıyorsan yan etkilerini yaşadın mı ben arada deprem oluyor sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…