- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
Valla hemen net çıkmıyor kuzu ama koyulaşma durumuna bakabilirsin tabiBende zor tutuyorum kendimi ama hayal kirikligi yasamak istemiyorumpersembe gunu 12. Gunum net cikar o zaman varsa veya yoksa
Kuzum bişey sorucam hala kasıkların adet olacak gibi ağrıyor mu ? Bide akıntın var mı beyaz mı? Topiğim ilk hamişi olarak sana yükleniyoruz biraz amaValla hemen net çıkmıyor kuzu ama koyulaşma durumuna bakabilirsin tabi
Ne demek kuzum sor tabi ki de. Kuzu hala ağrım var regl olcak gibi biraz hafifledi ama kendimi yoesam hemen çıkıyor. Bugün baş ağrım çok oldu mesela. Akıntıya gelince pek bişi diyemem akıntı için ben progestan fitil kullandım dün sonuncusuydu fitil sen dolayı hem beyaz Bi akıntı vardı hemde fitil kuruluk yapıyordu çok böyle aşırı aşırı bi akıntı yok bende yarından sonra gözlemlemkerim ama daha sağlıklı olurKuzum bişey sorucam hala kasıkların adet olacak gibi ağrıyor mu ? Bide akıntın var mı beyaz mı? Topiğim ilk hamişi olarak sana yükleniyoruz biraz ama
Anladım kuzum sağolasın. Benimde kasık ağrısı arada yokluyor ama kuruluk baslayınca olmadı mı acaba dedim bide sarıya döndü sanırım yok bişi bende yarında yapıcam test amaNe demek kuzum sor tabi ki de. Kuzu hala ağrım var regl olcak gibi biraz hafifledi ama kendimi yoesam hemen çıkıyor. Bugün baş ağrım çok oldu mesela. Akıntıya gelince pek bişi diyemem akıntı için ben progestan fitil kullandım dün sonuncusuydu fitil sen dolayı hem beyaz Bi akıntı vardı hemde fitil kuruluk yapıyordu çok böyle aşırı aşırı bi akıntı yok bende yarından sonra gözlemlemkerim ama daha sağlıklı olur
Canım hayırlı olsun şimdiden pozitifKızlar üstteki dün yaptigim test alttaki bugun ignemin 10. Gunubugunki sanirim.biraz daha belirgin cikti Allahim insallah yarinda boyle cikar da persembe kan verebilirim
Hadi bakalım bende yapacağım öğlen 11.30 gibi falan yapmış olurum bendeAnladım kuzum sağolasın. Benimde kasık ağrısı arada yokluyor ama kuruluk baslayınca olmadı mı acaba dedim bide sarıya döndü sanırım yok bişi bende yarında yapıcam test ama
Insallaahhh oyledir persembe kan verecegim vakalimCanım hayırlı olsun şimdiden pozitif
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımInsallaahhh oyledir persembe kan verecegim vakalim
Yaa olsun moralini bozma lütfen sakın pes etme
Kuruluk be dede var kuzuAnladım kuzum sağolasın. Benimde kasık ağrısı arada yokluyor ama kuruluk baslayınca olmadı mı acaba dedim bide sarıya döndü sanırım yok bişi bende yarında yapıcam test ama
İşte insan üzülüyor, ama sabır gerekiyor sanırım bu işteYaa olsun moralini bozma lütfen sakın pes etme
Hayırlısı olsun kuzum
2 gün gecikmişti kuzum. Normalde 28 günde olurum bu ay 30 olduHayırlısı olsun kuzumvakti değilmiş demek Kaçıncı günündü bugün
Canım senin de ilk miydi klomen kullanman? Üzülme bi dahaki sefere inşallah
Canım senin de ilk miydi klomen kullanman? Üzülme bi dahaki sefere inşallah
Evet canım ilk kez kullandım. Ay inşallah ya beklemek yoruyor insanı sadeceCanım senin de ilk miydi klomen kullanman? Üzülme bi dahaki sefere inşallah
Bence diğer ay iğbede kullan kuzum. İğne sonrası ilişki durumu daha net ve belli oluyor. İğneden sonra 12.saat ve 36.saat olmadı cidden ihtimali çok arttırıyorİşte insan üzülüyor, ama sabır gerekiyor sanırım bu işte
Evet canım benimde ilk klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmam. İlkinde sonuç aldım çok şükür ama klomendense Bn iğnenin beni dha çok etkilediğini düşünüyorumCanım senin de ilk miydi klomen kullanman? Üzülme bi dahaki sefere inşallah
Evet emek veriyoruz o kadar hormon yüklüyoruz olmayınca üzülüyor insan. Adetin 3. Günü git tekrar baktır canım kist falan olmamıştır umarım. Ona göre yine klomen ve çatlatma iğnesi verirEvet canım ilk kez kullandım. Ay inşallah ya beklemek yoruyor insanı sadecebu defa iğne de isteyeceğim umarım verir
Evet iğne etkili çünkü klomen büyütüyor iğneyle çatlaması zamanlı ilişki ve kesin olması açısından daha iyi. Hoş ben kullandım iğne de yaramadıEvet canım benimde ilk klomen ve Çatlatma iğnesi kullanmam. İlkinde sonuç aldım çok şükür ama klomendense Bn iğnenin beni dha çok etkilediğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?