- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 53
- 29
Kuzu ben progestan kullandım oda hem ağız hemde fitil olarak kullanılıyor Bn fitil olarak kullandım hm daha etkili hemde yan etkisibi hiç yaşamıyorsun. Aynı amaç için veriyorlar rahim duvarı kalınlaşsın diye. Düşük tehlikesi yada daha sıkı tutunun diye veriyorlarEvet iğne etkili çünkü klomen büyütüyor iğneyle çatlaması zamanlı ilişki ve kesin olması açısından daha iyi. Hoş ben kullandım iğne de yaramadıama bence eşimden dolayı olmadı kısmet başka zamana inşallah. Sen duphason kullanıyor muydun bana onu verdi şimdi bitince adet görecekmişim tekrar bi dahaki adetle kistin durumuna hormonlarıma bakacak sonra ne der bilmiyorum. Kullanıyorsan yan etkilerini yaşadın mı ben arada deprem oluyor sanıyorum
Olsun canım hayırlısı olsun ovulasyon testi doğruyu söylüyormuş demekki bizeBenimde yine koskoca bir negatifbugün 14.gündü iğneden sonra olsa çıkardı diyorum bakalım ne zaman adet olacağım
Valla canım ben bilmiyorum hiç bunları istersen bi kan verKızlar bir bucuk saat geçmiş üzerinden ama benim teste bişiler çıkmış zamanı geçti güvenilmez ama acaba olabilir mi ne dersinizEki Görüntüle 2841946
Evet dün biraz yıkıldım desem yeridirEvet emek veriyoruz o kadar hormon yüklüyoruz olmayınca üzülüyor insan. Adetin 3. Günü git tekrar baktır canım kist falan olmamıştır umarım. Ona göre yine klomen ve çatlatma iğnesi verir
Evet doktordan bu ay iğne de isteyeceğimBence diğer ay iğbede kullan kuzum. İğne sonrası ilişki durumu daha net ve belli oluyor. İğneden sonra 12.saat ve 36.saat olmadı cidden ihtimali çok arttırıyor
Yok kuzum ya ufacık bir gölge belirdi ve gitti . Bunun için kan verip kendimi kandıramamValla canım ben bilmiyorum hiç bunları istersen bi kan ver
Olsun canım yaptın artık. Bundan sonra adetini beklersin eğer gecikirse yaparsın. Bak benimde 2 gün gecikti ve İnan normalde gecikmez biraz umutlanmıştım bende ama nasip her şey kafaya takmasak belki daha kolay olackaYok kuzum ya ufacık bir gölge belirdi ve gitti . Bunun için kan verip kendimi kandıramamGözlerim bozuldu teste bakmaktan zaten . Keşke bende biraz daha bekleseydim boşuna soru işaretleri oluşturuyorum kafamda
Bende en azından var mı yok mu bileyim de ona göre kafam berraklassın regl gecikmesin diye yaptım ama ters teptiOlsun canım yaptın artık. Bundan sonra adetini beklersin eğer gecikirse yaparsın. Bak benimde 2 gün gecikti ve İnan normalde gecikmez biraz umutlanmıştım bende ama nasip her şey kafaya takmasak belki daha kolay olacka
Aynen öyle canım hayırlısı inşallahBende en azından var mı yok mu bileyim de ona göre kafam berraklassın regl gecikmesin diye yaptım ama ters teptihayırlısı artık ne diyim
Amin canım inşallahAynen öyle canım hayırlısı inşallahbolca sabır diliyorum ikimize de
Bana daha önce Progestan vermişlerdi ağızdan alınca bundan daha fazla yan etkisini görmüştüm. Duphasonda aşırı kasık ağrısı yaptı ben deKuzu ben progestan kullandım oda hem ağız hemde fitil olarak kullanılıyor Bn fitil olarak kullandım hm daha etkili hemde yan etkisibi hiç yaşamıyorsun. Aynı amaç için veriyorlar rahim duvarı kalınlaşsın diye. Düşük tehlikesi yada daha sıkı tutunun diye veriyorlar
İnsanın gözünü bozuyor bu testler çizgi göreceğiz diyeYok kuzum ya ufacık bir gölge belirdi ve gitti . Bunun için kan verip kendimi kandıramamGözlerim bozuldu teste bakmaktan zaten . Keşke bende biraz daha bekleseydim boşuna soru işaretleri oluşturuyorum kafamda
Sen bilirsin canım memnun kalmadıysan içine sinmediyse değiştir tabi içine sinince de farklı oluyor gerçekten olumlu konuşan ilgilenen doktor lazım bizeEvet dün biraz yıkıldım desem yeridiröyle yapacağım canım randevu alayım da doktorumdan ama acaba doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum
Ya çok değişik oldu kuzu bir bucuk saat sonra çıktı o çizgi sonra 15 dakikaya kayboldu foto çekmesem kafayı yedim dicem amaİnsanın gözünü bozuyor bu testler çizgi göreceğiz diyeama seninki biraz belirgin gibi normalde kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz acaba var mı ki? keşke sende kan damlatıp yapsaydın öyle daha net çıkardı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?