Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu ben progestan kullandım oda hem ağız hemde fitil olarak kullanılıyor Bn fitil olarak kullandım hm daha etkili hemde yan etkisibi hiç yaşamıyorsun. Aynı amaç için veriyorlar rahim duvarı kalınlaşsın diye. Düşük tehlikesi yada daha sıkı tutunun diye veriyorlar

Benimde yine koskoca bir negatif bugün 14.gündü iğneden sonra olsa çıkardı diyorum bakalım ne zaman adet olacağım

Şimdi benim döngü bugün 29.gün. İğneden 14 gün geçti ama ben 33.günde bir oluyordum normalde. Acaba ne zaman gelecek malumlar

Kızlar bir bucuk saat geçmiş üzerinden ama benim teste bişiler çıkmış zamanı geçti güvenilmez ama acaba olabilir mi ne dersiniz

Fotodakinden bir tık daha belirgin ama pembelik cok yok kuruma çizgisi mi acaba

Benimde yine koskoca bir negatif bugün 14.gündü iğneden sonra olsa çıkardı diyorum bakalım ne zaman adet olacağım
Olsun canım hayırlısı olsun ovulasyon testi doğruyu söylüyormuş demekki bize inşallah diğer ay olumlu olur

Evet emek veriyoruz o kadar hormon yüklüyoruz olmayınca üzülüyor insan. Adetin 3. Günü git tekrar baktır canım kist falan olmamıştır umarım. Ona göre yine klomen ve çatlatma iğnesi verir
Evet dün biraz yıkıldım desem yeridir öyle yapacağım canım randevu alayım da doktorumdan ama acaba doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum

Bence diğer ay iğbede kullan kuzum. İğne sonrası ilişki durumu daha net ve belli oluyor. İğneden sonra 12.saat ve 36.saat olmadı cidden ihtimali çok arttırıyor
Evet doktordan bu ay iğne de isteyeceğim benimki vurmamıştı bana ve konusunu bile açmadı bende açıkçası benden para kazanmak için süreci uzattığını düşünmüştüm biraz haklı çıktım gibi.

Ve çizgi yok oldu 15 dakika sonra valla beni şizofreni edecekler

Valla canım ben bilmiyorum hiç bunları istersen bi kan ver
Yok kuzum ya ufacık bir gölge belirdi ve gitti . Bunun için kan verip kendimi kandıramam Gözlerim bozuldu teste bakmaktan zaten . Keşke bende biraz daha bekleseydim boşuna soru işaretleri oluşturuyorum kafamda

Yok kuzum ya ufacık bir gölge belirdi ve gitti . Bunun için kan verip kendimi kandıramam Gözlerim bozuldu teste bakmaktan zaten . Keşke bende biraz daha bekleseydim boşuna soru işaretleri oluşturuyorum kafamda
Olsun canım yaptın artık. Bundan sonra adetini beklersin eğer gecikirse yaparsın. Bak benimde 2 gün gecikti ve İnan normalde gecikmez biraz umutlanmıştım bende ama nasip her şey kafaya takmasak belki daha kolay olacka

Olsun canım yaptın artık. Bundan sonra adetini beklersin eğer gecikirse yaparsın. Bak benimde 2 gün gecikti ve İnan normalde gecikmez biraz umutlanmıştım bende ama nasip her şey kafaya takmasak belki daha kolay olacka
Bende en azından var mı yok mu bileyim de ona göre kafam berraklassın regl gecikmesin diye yaptım ama ters tepti hayırlısı artık ne diyim

Ignemin 11. gunu hla duruyor orda cizgicigim

Eklentiler

• 20210505_144239.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 34
Bende en azından var mı yok mu bileyim de ona göre kafam berraklassın regl gecikmesin diye yaptım ama ters tepti hayırlısı artık ne diyim
Aynen öyle canım hayırlısı inşallah bolca sabır diliyorum ikimize de

Bana daha önce Progestan vermişlerdi ağızdan alınca bundan daha fazla yan etkisini görmüştüm. Duphasonda aşırı kasık ağrısı yaptı ben de

İnsanın gözünü bozuyor bu testler çizgi göreceğiz diye ama seninki biraz belirgin gibi normalde kuruma çizgisi bu kadar net çıkmaz acaba var mı ki? keşke sende kan damlatıp yapsaydın öyle daha net çıkardı belki

Evet dün biraz yıkıldım desem yeridir öyle yapacağım canım randevu alayım da doktorumdan ama acaba doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum
Sen bilirsin canım memnun kalmadıysan içine sinmediyse değiştir tabi içine sinince de farklı oluyor gerçekten olumlu konuşan ilgilenen doktor lazım bize

Ya çok değişik oldu kuzu bir bucuk saat sonra çıktı o çizgi sonra 15 dakikaya kayboldu foto çekmesem kafayı yedim dicem ama adet olacak gibiyim şuan olmazsa artık Cuma yaparım hiç sanmıyorum bişi olduğunu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…