İnşallah vardır canım adet görene kadar umut varYa çok değişik oldu kuzu bir bucuk saat sonra çıktı o çizgi sonra 15 dakikaya kayboldu foto çekmesem kafayı yedim dicem amaadet olacak gibiyim şuan olmazsa artık Cuma yaparım hiç sanmıyorum bişi olduğunu ama
Doktor duphason verdi kistin erimesi için sonra bi daha adet görücem 3. Gün hormon testi yapacak. Aşırı kasık ağrım var dün bitti adetim yumurtlamada olıyordu genelde böyle tek taraflı ama bu sefer iki tarafta da var öğlen ovulasyon testi yapıcam belki yumurtlamadır. Öyleyse değerlendiririm değilse zaten bu aydan ümidim yok 15 20 güne diğer adeti bekleyip doktora gideceğim bakalım nasıl bir yol belirleyecek. Sen tekrar klomen mi kullanacaksın?İnşallah canımSende durumlar nasıl ?
Anladım canım. Bende bilmiyorum bu doktora mı gtsem yine baska doktorla mı devam etsem. Doktorum benle hiç konusmuyor yaşlı bir adam bakıyor sonra asistanıngeliyor söyle yapacaksın böyle yapacaksın diye anlatıyor benimde kafamda soru işaretleri kalıyor hep odadan çıktıktan sonra giriş yerinde ne sorabilirim ki asistanına yaniDoktor duphason verdi kistin erimesi için sonra bi daha adet görücem 3. Gün hormon testi yapacak. Aşırı kasık ağrım var dün bitti adetim yumurtlamada olıyordu genelde böyle tek taraflı ama bu sefer iki tarafta da var öğlen ovulasyon testi yapıcam belki yumurtlamadır. Öyleyse değerlendiririm değilse zaten bu aydan ümidim yok 15 20 güne diğer adeti bekleyip doktora gideceğim bakalım nasıl bir yol belirleyecek. Sen tekrar klomen mi kullanacaksın?
İğne günüde dahilmi peki canım?Ignemin 11. gunu hla duruyor orda cizgicigim
Kafanda soru işareti kalıyorsa değiştir bence. Ama başka doktordan sıfırdan başlamak zor olur bu sefer de buna git bence bakalım ne diyecek ondan sonra değiştirirsinAnladım canım. Bende bilmiyorum bu doktora mı gtsem yine baska doktorla mı devam etsem. Doktorum benle hiç konusmuyor yaşlı bir adam bakıyor sonra asistanıngeliyor söyle yapacaksın böyle yapacaksın diye anlatıyor benimde kafamda soru işaretleri kalıyor hep odadan çıktıktan sonra giriş yerinde ne sorabilirim ki asistanına yani
Bişey demiyor adamın sesini çok az duydum Bu ay konusur mu bilmiyorum bunla da ilk ayımdı zaten off kafam çok karısık sağol kuzum düşüncemKafanda soru işareti kalıyorsa değiştir bence. Ama başka doktordan sıfırdan başlamak zor olur bu sefer de buna git bence bakalım ne diyecek ondan sonra değiştirirsin
Aslında kan testi yaptırsan çıkar ama umudun yoksa adetini bekle canım.Bu arada benim iğneden sonra 15.günümdü bugün yine test yaptım yine negatif. Normal adetime 3 gün var. Bilmiyorum su saatten sonra pozitife dönme ihtimali var mı ki. 14. Gün ve 15.gün negatifleri gördüm olsa çıkardı heralde . İçimde hem bir umutsuzluk hem de ufak da olsa olmazsam belki umudu var. Bakındım biraz sitede iğneden sonra geç pozitif gören var mı diye ama herkes erken görmüş
Nasıl doktor ya kendi konuşmuyor asistanı söylüyor değişik yaniBişey demiyor adamın sesini çok az duydum Bu ay konusur mu bilmiyorum bunla da ilk ayımdı zaten off kafam çok karısık sağol kuzum düşüncem
Ya asistanıda cok komik ses kaydına alın diyor hızlı hızlı yqpcaklarımızı anlatıyorNasıl doktor ya kendi konuşmuyor asistanı söylüyor değişik yanigeçti asistan da kafandaki soruları yanıtlıyorsa sıkıntı yok da biz ikna olamıyoruz
Ya asistanıda cok komik ses kaydına alın diyor hızlı hızlı yqpcaklarımızı anlatıyorbana zaten hep değişikleri denk geliyor Bu sabah yine yaptım 16.gün yine negatif umarım kist oluşmamıştır pazartesiye kadar bekleyeyim de gidicem olmadı. Tamam adet olmak istemiyorum ama hamile olacağım için olmak istemiyordum yanlış mı dua ettim acaba değilsem hemen olsam bari
O masaj ne ola kicanımm inşallah bizimde olacak ben inanıyorum. Bu sefer ben yumurtlama masajı yapmaya falan başladım inşallah tutacak dua edelim sende hamile olmadığından eminsen o masajı yapabilirsin
Bence sesini çıkar evden çıkmadan sorularını bi kağıda yaz orda unutma. İlk başta ben de çekiniyordum pek memnunda değilim aslında ama bence bütün doktorlar böyle. Şimdi hepsini soruyorum mecbur cevap verecek yaniO masaj ne ola kiben bir adet olayım da kafam çok karışık. Doktor değiştirsem mi yoksa diğer doktora az sesimi mi çıkarsam
Direk baskasına mı geçsem diyorum doktorlar sitesinden bulmuştum adamı yorumları iyiydi öyle ani gelişip gittim ona hemen bu tedaviye baslamıstı ama bilmiyorum baska öneriler de duydum bulunduğum ile yeni taşındım da cok bir bilgim yok ondanBence sesini çıkar evden çıkmadan sorularını bi kağıda yaz orda unutma. İlk başta ben de çekiniyordum pek memnunda değilim aslında ama bence bütün doktorlar böyle. Şimdi hepsini soruyorum mecbur cevap verecek yani
Anladım canım, hangi ildesin? Bende farklı bi ilde yaşıyorum öyle söylentilere göre gittim ama herkes birimden memnuniyetsiz sana çok iyi gelen başkasına hiç iyi gelmeyebiliyor. Yani hep bunu gördüm benDirek baskasına mı geçsem diyorum doktorlar sitesinden bulmuştum adamı yorumları iyiydi öyle ani gelişip gittim ona hemen bu tedaviye baslamıstı ama bilmiyorum baska öneriler de duydum bulunduğum ile yeni taşındım da cok bir bilgim yok ondan
Sakaryadayım. Aynen öyle herkes farklı bişey arıyor sanırım. Kahve akıntım gelmeye başladı az az yarın sökülürüm artıkAnladım canım, hangi ildesin? Bende farklı bi ilde yaşıyorum öyle söylentilere göre gittim ama herkes birimden memnuniyetsiz sana çok iyi gelen başkasına hiç iyi gelmeyebiliyor. Yani hep bunu gördüm ben
Ben ses kaydına alıyorum her seferinde gerçekten işe yarıyor o an stresten doktorun ne dediğini unutuyorsunYa asistanıda cok komik ses kaydına alın diyor hızlı hızlı yqpcaklarımızı anlatıyorbana zaten hep değişikleri denk geliyor Bu sabah yine yaptım 16.gün yine negatif umarım kist oluşmamıştır pazartesiye kadar bekleyeyim de gidicem olmadı. Tamam adet olmak istemiyorum ama hamile olacağım için olmak istemiyordum yanlış mı dua ettim acaba değilsem hemen olsam bari
Bu süreç malesef çok yorucu ama yapacak bişey yok sabır sadece. Bende doktora gittim bugün klomen + famera verdi bu sefer banaSakaryadayım. Aynen öyle herkes farklı bişey arıyor sanırım. Kahve akıntım gelmeye başladı az az yarın sökülürüm artıkcok yoruldum
Canım inşallah bu ay güzel haberlerle geleceksin modunu hiç düşürme olur mu dopdolu güzel Bi ay olsun senin için sonunda 2 kişi çıktığın Bi ayBu süreç malesef çok yorucu ama yapacak bişey yok sabır sadece. Bende doktora gittim bugün klomen + famera verdi bu sefer bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?