- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım inşallah bu ay güzel haberlerle geleceksin modunu hiç düşürme olur mu dopdolu güzel Bi ay olsun senin için sonunda 2 kişi çıktığın Bi ay
Bende gittim bugün kuzu klomen yeniden yarın başlıcam. Famera ne acaba ?Bu süreç malesef çok yorucu ama yapacak bişey yok sabır sadece. Bende doktora gittim bugün klomen + famera verdi bu sefer bana
Klomen türevi Bi ilaç. Klomenle yeterince deneme yapıldıktan sonra buna geçiyorlar bununla da olmazsa iğneyle geçiyorlar. İkisininde amacı aynı yumurta geliştirmek. Sadece biri diğerinin müdavimiBende gittim bugün kuzu klomen yeniden yarın başlıcam. Famera ne acaba ?
Kuzum bilmiyorum ama bana ikisini de kullanmamı söyledi bu ay iğne de vurulmak istediğimi söyledim ben pztesi günü kontrole gideceğim tekrarBende gittim bugün kuzu klomen yeniden yarın başlıcam. Famera ne acaba ?
Aynen kuzum sadece devlet ödemiyormuşKlomen türevi Bi ilaç. Klomenle yeterince deneme yapıldıktan sonra buna geçiyorlar bununla da olmazsa iğneyle geçiyorlar. İkisininde amacı aynı yumurta geliştirmek. Sadece biri diğerinin müdavimi
Canım bana yine iğne vurmadı bu ayKızlar ne durumdasınız ? İğneler vuruldu mu
Bende bugün vuruldum canım. Perşembe gittim Bir yumurtan var dedi 3 tane de minik var dedi onlar için de Pazartesi gel büyümüşler mi bakalom dedi anlamadım iğneden sonra büyüyebilir mi kiCanım bana yine iğne vurmadı bu aybende söylemeyi unuttum. Sen?
Ay bilmiyorum bende söylemeyi unuttum sonra çatlamış mı diye kontrole çağırdım yumurtalarım çatlamamış 1 tanesi çatlamış sadeceBende bugün vuruldum canım. Perşembe gittim Bir yumurtan var dedi 3 tane de minik var dedi onlar için de Pazartesi gel büyümüşler mi bakalom dedi anlamadım iğneden sonra büyüyebilir mi kisana neden iğne vermedi peki
Bende bakalım bu aydan sonra akışına bırakacağım artık ümidim gitgide azalıyor çünküKızlar bende bugün adet oldum pazartesi gideceğim kontrole bakalım kist gitmiş mi ne diyecek. Geçen ay adet olmamıştım kistten dolayı kahverengi yoğun bi akıntım olmuştu. Klomen almayı düşünmüyorum bu ay eşim biraz bekleyelim diyor doğal akışına o şimdi takviye alıyor sperm hızı yükselsin diye. Umarım hamile kalırız bu ay hepimiz
İnşallah canımKızlar bende bugün adet oldum pazartesi gideceğim kontrole bakalım kist gitmiş mi ne diyecek. Geçen ay adet olmamıştım kistten dolayı kahverengi yoğun bi akıntım olmuştu. Klomen almayı düşünmüyorum bu ay eşim biraz bekleyelim diyor doğal akışına o şimdi takviye alıyor sperm hızı yükselsin diye. Umarım hamile kalırız bu ay hepimiz
Benimde öyle ya bu moralle olmaması da cok normal aslında ama sıkıldım artık. Bir de bu ay sadece doktorun dedği 3 günü denicem sonrasında şehirdışına cıkmam gerekiyor sürekli bu konudan erteliyoz elimizi kolumuzu bağladı artık çok da olacağını düşünmüyorumBende bakalım bu aydan sonra akışına bırakacağım artık ümidim gitgide azalıyor çünkü
Soğan kürü yapıcam ben siz de yapın olmazsa doğal şeyler deneyelim o hormon ilaçları bana hiç iyi gelmiyor hem psikolojik hem iştah ve kilo açısındanBende bakalım bu aydan sonra akışına bırakacağım artık ümidim gitgide azalıyor çünkü
Soğan kürü için prolaktin yüksekliği olanlara önermiyorlar canım ben yapamıyorum o yüzden. Ama yapabilseydim yapardm çok gördüm burda onla hamile kalan. Bende bu su yumurtlama dönemi bitsin adete kadar şehir dışına annemlere gidip düşünmeyeyim test yapmayayım diyorumSoğan kürü yapıcam ben siz de yapın olmazsa doğal şeyler deneyelim o hormon ilaçları bana hiç iyi gelmiyor hem psikolojik hem iştah ve kilo açısındanyazın tatil gezme kafa dinleme olsun zaten stres yapmadık mı da olur inanıyorum
Evet gittim canım. Doktor muayene etti geçen ay klomenden oluşan kist gitmiş ama solda 1 cm çikolata kisti var dedi yumurtalıklar canlı rahim duvarı kalınlığı iyi dedi. Kan testi istedi fsh lh e2 sonuca göre klomen başlarız dedi ben de istemiyorum kullanmak dedim biraz dinleneyim sen bilirsin dedi tabi ama fsh değerin şu an için yüksek ultrason görüntün iyi olsa bile yumurtaların azaldığını işaret ediyor. Bende verirseniz kullanırım dedim size bıraktım. Sonuç çıkmadı tabi makineler bozulmuş daha şimdi netten öğrendim sonucu fsh düşmüş 6 olmuş lh bi tık fshdan yüksek ama önceki ay sonuçlarına göre iyi görünüyorlar. Belki klomen vermez böyle görürse sonucu bilmiyorum. Yarın sonuca göre bakarız ama büyük ihtimal alıcam klomen. Hakkımızda hayırlısıSoğan kürü için prolaktin yüksekliği olanlara önermiyorlar canım ben yapamıyorum o yüzden. Ama yapabilseydim yapardm çok gördüm burda onla hamile kalan. Bende bu su yumurtlama dönemi bitsin adete kadar şehir dışına annemlere gidip düşünmeyeyim test yapmayayım diyorumne yaptın gittin mi bugün doktora?
Hayırlısı olsun kuzum . Doktor verirse kullan derim. Bilmiyorum ilk ay bende cok yan etkisi oldu ama bu ay olmadı vücut alıştı mı artık bilemicem önyargım kalktı değerler hakkında da bir bilgim yokEvet gittim canım. Doktor muayene etti geçen ay klomenden oluşan kist gitmiş ama solda 1 cm çikolata kisti var dedi yumurtalıklar canlı rahim duvarı kalınlığı iyi dedi. Kan testi istedi fsh lh e2 sonuca göre klomen başlarız dedi ben de istemiyorum kullanmak dedim biraz dinleneyim sen bilirsin dedi tabi ama fsh değerin şu an için yüksek ultrason görüntün iyi olsa bile yumurtaların azaldığını işaret ediyor. Bende verirseniz kullanırım dedim size bıraktım. Sonuç çıkmadı tabi makineler bozulmuş daha şimdi netten öğrendim sonucu fsh düşmüş 6 olmuş lh bi tık fshdan yüksek ama önceki ay sonuçlarına göre iyi görünüyorlar. Belki klomen vermez böyle görürse sonucu bilmiyorum. Yarın sonuca göre bakarız ama büyük ihtimal alıcam klomen. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?