Doktoruma sordum ama konuşmaktan aciz daha önce biraz bahsetmiştimBence olmaz ama doktoruna danış istersen
E2 hormonum hala baskın yüksek olduğu için vermedi bu ay klomen. ilaç verdi böyle günü gününe üstünde yazan tarzda ilk defa gördüm bunu bi dahaki adette gideceğim o hormon düşmüşse verir klomen. Hayırlısı ya ben artım takmıyorum eskisi gibi araştırmıyorum da salmış durumdayımHayırlısı olsun kuzum . Doktor verirse kullan derim. Bilmiyorum ilk ay bende cok yan etkisi oldu ama bu ay olmadı vücut alıştı mı artık bilemicem önyargım kalktı değerler hakkında da bir bilgim yokBana ve eşime doktor iki aydır yanında advanted plus diye bir takviye kullandırıyor olumlu sonuç alamadığım için daha öneremiyorum
Benim doktor da aşırı yoğun her seferinde 2 saat bekliyorum. Ama baştan beri bu bildiği için herşeyi bununla devam ediyorum. Canımı sıkarsa daha fazla başka doktorla devam edeceğim gibiDoktoruma sordum ama konuşmaktan aciz daha önce biraz bahsetmiştimaslında bu ay değiştirecektim ama adet olmam diye düşünüp bekledim ve bayram tatilinde olduğundan diğer istediğim doktorda randevu bulamadım ve psikolojikmen onladar takviye aldım devam edeyim tedaviye diye ona gittim
Hep öyle oluyor ya. Hatta inanmıyorum öyle diyenlere kesin tedaviyle oldu diyorumYa burdan okuyordum hep ama bir yakınımdan hamilelik haberi alınca daha Farklı oluyormus. Uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyordu eşinin sperm sayısı cok düşüktü geçen ay aşılama yaptırdı tutmayınca bu ay tüp bebek demişlerdi oda biraz vücudum dinlensin devam ederiz demişti bu ay hamile kalmış. Gerçekten düşünmemek ve stres yapmamak gerekiyormus. Ama ben düşünmemeye çalıştıkca aklımdan çıkmıyor keşke yapabilsem valla yapabilene helal olsun
Benimde erkeksi hormonlarım ve peolaktin yüksekti ama bu doktor sorduE2 hormonum hala baskın yüksek olduğu için vermedi bu ay klomen. ilaç verdi böyle günü gününe üstünde yazan tarzda ilk defa gördüm bunu bi dahaki adette gideceğim o hormon düşmüşse verir klomen. Hayırlısı ya ben artım takmıyorum eskisi gibi araştırmıyorum da salmış durumdayım
En güzeli salmak Valla ben yapamıyorum amaE2 hormonum hala baskın yüksek olduğu için vermedi bu ay klomen. ilaç verdi böyle günü gününe üstünde yazan tarzda ilk defa gördüm bunu bi dahaki adette gideceğim o hormon düşmüşse verir klomen. Hayırlısı ya ben artım takmıyorum eskisi gibi araştırmıyorum da salmış durumdayım
Bence hormonlara göre verilmesi lazım klomen. Diğer doktor hormonlarıma bakmadan verdi belki ondan böyle oldu. Bir de bu doktorum bir ay versem bile diğer ay kesinlikle dinlendiriyorum dedi.Benimde erkeksi hormonlarım ve peolaktin yüksekti ama bu doktor sordu
En güzeli salmak Valla ben yapamıyorum amaBenimde erkeksi hormonlarım ve prolaktinim yüksekti bu doktordan önce endokrin değerlerime bakmıştı. Bu hiç kan testi istemedi sordu sadece değerlerimi bende söyledim. Direk klomene başlattı işte geçen ay. Her doktor ayrı mı tedavi uyguluyor yoksa sadece e2 yüksek olunca mı böyle oluyor anlamadım cidden
Kuzum bende 12.güne giriyorum çatlatma iğnesinden sonra. Ama yapasım yok test olmadı gibi hissediyorum. Cumartesi 15.gün yapıcam ben. Diğer ay 16.gün adet olmuştum. Ovuya da güvenilmez bence canım kırmızılar gelmezse ben bir gebelik testi yapardımKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Benim bugün bat günüm henüz olmadım ama ovulasyon testi de yaptım malesef silik çıktıyani yine tık yok bende
Ya evet haklısın güvenilmez ama ne biliyim hamile olan herkesin ovulasyon pik çıkıyorKuzum bende 12.güne giriyorum çatlatma iğnesinden sonra. Ama yapasım yok test olmadı gibi hissediyorum. Cumartesi 15.gün yapıcam ben. Diğer ay 16.gün adet olmuştum. Ovuya da güvenilmez bence canım kırmızılar gelmezse ben bir gebelik testi yapardım
İnşallah hepimizinYa evet haklısın güvenilmez ama ne biliyim hamile olan herkesin ovulasyon pik çıkıyorhadi bakalım ya inşallah senin tutmuştur canımmm
Bende değilim hemde hiç adetimi bekliyorum sadeceİnşallah hepimizinben cok ümitli değilim ama
Bende ona 4 gün önceden başladımBende değilim hemde hiç adetimi bekliyorum sadece
Of sorma ya ama benim bu ay son doktora girişim olacak sonra tatile falan gidiyoruz. Psikolojik açıdan da dinlenmeye ihtiyacım var artık çok yıprandım bu süreçte. O yüzden bi süre ara vereceğimBende ona 4 gün önceden başladımsuan diğer süreci bekliyorum kusucam artık ilaç iğne kontrol
bende aynısını düşünüyorumOf sorma ya ama benim bu ay son doktora girişim olacak sonra tatile falan gidiyoruz. Psikolojik açıdan da dinlenmeye ihtiyacım var artık çok yıprandım bu süreçte. O yüzden bi süre ara vereceğim
Kuzum ben hiç iğne vurulmadım daha bu ay vurulcam. Yok test yapmadım kuzumbende aynısını düşünüyorumpeki bir şey sorucam sen geçen ay iğne vurulduktan sonra olduğun regle göre mi bat hesapladın ? Bir de bugün test yaptın mı
Ben ilaç alıyorum canım. Sanırım kist için verdi 12 gün sonra ilaç bitecek sonrasında adet olucam 3. Gün hormonlarım düzgünse klomen başlayacağım. Belki gerek kalmadan bu ay hamile kalırım herkes takmayınca oluyor diyor ben bu ay hiç takmadım olmayacağını bildiğim için sjxjdndnKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Benim bugün bat günüm henüz olmadım ama ovulasyon testi de yaptım malesef silik çıktıyani yine tık yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?