Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya keşke o
Takmamak nasıl oluyor bi bilsek

Benim bugün iğne sonrası 13.gündü sözde 16.güne kadar sabredecektim ama çok adet olacak gibi hissettim boş yere ümit yapmayayım diye yaptım. Ve koca bir negatif
Bende sabah yaptım ama negatif hem gebelik hem ovulasyon yaptım ama yok yani

Kuzum 2 gün gecikti şuan ama hep gecikiyor zaten senin nasıl durumlar
Ben diğer ay iğneden sonra 16.gün olmuştum. Bugün 14.gündü bakalım dünki negatif testle bir yıkılmıştım ama yine içimi yine bir umut olur mu aldı olcaksam da gecikmem inş 13.gün idrarda negatif sonra pozitif gören var mı araştırmaları yaptım tüm gün

Ay
o heyecanlı bekleyiş bizi mahvediyor zaten ben gece adet oldum. Allah’tan test yapmışım pek heveslenmemiştim ama dediğin gibi insanda ya varsa oluyor

Ayyy inşallah valla olacak olacak ben inanıyorum sadece biraz stresi azaltmamız lazım
Öyle kuzum hasta olduğum ilk gün moral yerlerde sonrasında cok mutluyum stres omızlarımdan kalkıyor bir on beş gün diye keşke devamında da onu yapabilsek

Öyle kuzum hasta olduğum ilk gün moral yerlerde sonrasında cok mutluyum stres omızlarımdan kalkıyor bir on beş gün diye keşke devamında da onu yapabilsek
Evet ya ben dün doktora gittim kistlerim erimiş çok şükür. Yine femara verdi bide çatlama iğnesi vuracak. Öbür ay yumurta geliştirici iğne vurup aşılama yapalım dedi ama kafam çok karışık...

Evet ya ben dün doktora gittim kistlerim erimiş çok şükür. Yine femara verdi bide çatlama iğnesi vuracak. Öbür ay yumurta geliştirici iğne vurup aşılama yapalım dedi ama kafam çok karışık...
Bende şimdi doktora geldim . Bana da klomen çatlatma iğnesi yine. Birde rahim filmi istedi öbür ay aşılama dedi banada Bende diğer ay çektirsem olur mu dedim filmi tamam dedi. Ağlaya ağlaya geldim iş ciddileşiyor diye

Ya sana neden femara vermiyor acaba benimki femara veriyor ya klomen bıraktırdı. Demekki aşılama aşaması geldi bizede. Ne diyorsun yaptıracak mısın sen aşılama

Ya sana neden femara vermiyor acaba benimki femara veriyor ya klomen bıraktırdı. Demekki aşılama aşaması geldi bizede. Ne diyorsun yaptıracak mısın sen aşılama
Bilmiyorum ki Baktı önce bir ultrasonla dedi çok güzel hersey sende hamile kalamazsan kim kalacak gibi konuştu. Benim amh yüksek pcosum belirtileri yok ama onu takmıyor. Erkeksi hormonlarımın yüksek olduğunu da demiştim onu da umursamadı çok. Ay bilmiyorum kuzum ya ben vajinal ultrasona bile bu ay ilk kez zorla girdim rahim filmi en korktuğum senaryoydu çok kötü oldum. Şuanlık rahim filmi çektiririm bir sorun çıkmazsa inşallah sonrasında yazın kendimi dinlendirmek istiyorum aşılamaya geçmicem hemen diyorum ama bakalım. Sen ne düşünüyorsun

Bende öyle düşünüyorum ya rahim filmi çekilirim diğer ay ama aşılama için biraz ara vereceğim yaz için. Okullar kapanıyor bizde tatile çıkıyoruz zaten eylüle kadar sağda solda oluruz dedim doktora da. O yüzden biraz kafamı dinlendirmek istiyorum bebek düşünmek istemiyorum tek dert ettiğim köye falan gideceğim şimdi çocuk nerde sorularına maruz kalacağım ona takıyorum kafayı. Kayınvalideme bile söylemedim ben bebek denediğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…