- 6 Nisan 2021
- 267
- 74
- 18
- 28
Ben ilaç alıyorum canım. Sanırım kist için verdi 12 gün sonra ilaç bitecek sonrasında adet olucam 3. Gün hormonlarım düzgünse klomen başlayacağım. Belki gerek kalmadan bu ay hamile kalırım herkes takmayınca oluyor diyor ben bu ay hiç takmadım olmayacağını bildiğim için sjxjdn
Bende sabah yaptım ama negatifBenim bugün iğne sonrası 13.gündü sözde 16.güne kadar sabredecektim ama çok adet olacak gibi hissettim boş yere ümit yapmayayım diye yaptım. Ve koca bir negatif
Hayırlısı artık napayım her ay bir sürü hayal kurup yıkılmasından yoruldum sanırım bırakıcam bir süreBende sabah yaptım ama negatifhem gebelik hem ovulasyon yaptım ama yok yani
Ya bıkmak yok tabiki ama insan yoruluyor gerçekten bi süre ara iyi gelirHayırlısı artık napayım her ay bir sürü hayal kurup yıkılmasından yoruldum sanırım bırakıcam bir süre
Senin kaç gün geçti kuzumYa bıkmak yok tabiki ama insan yoruluyor gerçekten bi süre ara iyi gelir
Kuzum 2 gün gecikti şuan ama hep gecikiyor zaten senin nasıl durumlarSenin kaç gün geçti kuzum
Ben diğer ay iğneden sonra 16.gün olmuştum. Bugün 14.gündü bakalım dünki negatif testle bir yıkılmıştım ama yine içimi yine bir umut olur mu aldı olcaksam da gecikmem inşKuzum 2 gün gecikti şuan ama hep gecikiyor zaten senin nasıl durumlar
o heyecanlı bekleyiş bizi mahvediyor zatenBen diğer ay iğneden sonra 16.gün olmuştum. Bugün 14.gündü bakalım dünki negatif testle bir yıkılmıştım ama yine içimi yine bir umut olur mu aldı olcaksam da gecikmem inş13.gün idrarda negatif sonra pozitif gören var mı araştırmaları yaptım tüm gün
Bende Bugün test yaptım 15.gündü yine negatifAy
o heyecanlı bekleyiş bizi mahvediyor zatenben gece adet oldum. Allah’tan test yapmışım pek heveslenmemiştim ama dediğin gibi insanda ya varsa oluyor
Bende Bugün test yaptım 15.gündü yine negatifHayırlısı artık ne diyim
Benim psikoloji yerlerdeHayırlısı olsun ya bekleyeceğiz elbet bize de nasip olur ben inanıyorum
Evet kuzumm farklı olarak bu ay iğneye de başlayacağımBenim psikoloji yerlerdeBu ay 3.klomen olacak dimi kuzu seninde
İnşallah çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde sıçrayamaz bizdeEvet kuzumm farklı olarak bu ay iğneye de başlayacağım
Ayyy inşallah valla olacak olacak ben inanıyorum sadece biraz stresi azaltmamız lazımİnşallah çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde sıçrayamaz bizde
Öyle kuzum hasta olduğum ilk gün moral yerlerde sonrasında cok mutluyum stres omızlarımdan kalkıyor bir on beş gün diyeAyyy inşallah valla olacak olacak ben inanıyorum sadece biraz stresi azaltmamız lazım
Evet yaÖyle kuzum hasta olduğum ilk gün moral yerlerde sonrasında cok mutluyum stres omızlarımdan kalkıyor bir on beş gün diyekeşke devamında da onu yapabilsek
Bende şimdi doktora geldim . Bana da klomen çatlatma iğnesi yine. Birde rahim filmi istedi öbür ay aşılama dedi banadaEvet yaben dün doktora gittim kistlerim erimiş çok şükür. Yine femara verdi bide çatlama iğnesi vuracak. Öbür ay yumurta geliştirici iğne vurup aşılama yapalım dedi ama kafam çok karışık...
Ya sana neden femara vermiyor acaba benimki femara veriyor ya klomen bıraktırdı. Demekki aşılama aşaması geldi bizede. Ne diyorsun yaptıracak mısın sen aşılamaBende şimdi doktora geldim . Bana da klomen çatlatma iğnesi yine. Birde rahim filmi istedi öbür ay aşılama dedi banadaBende diğer ay çektirsem olur mu dedim filmi tamam dedi. Ağlaya ağlaya geldim iş ciddileşiyor diye
Bilmiyorum kiYa sana neden femara vermiyor acaba benimki femara veriyor ya klomen bıraktırdı. Demekki aşılama aşaması geldi bizede. Ne diyorsun yaptıracak mısın sen aşılama
Bende öyle düşünüyorum ya rahim filmi çekilirim diğer ay ama aşılama için biraz ara vereceğim yaz için. Okullar kapanıyor bizde tatile çıkıyoruz zaten eylüle kadar sağda solda oluruz dedim doktora da. O yüzden biraz kafamı dinlendirmek istiyorum bebek düşünmek istemiyorumBilmiyorum kiBaktı önce bir ultrasonla dedi çok güzel hersey sende hamile kalamazsan kim kalacak gibi konuştu. Benim amh yüksek pcosum belirtileri yok ama onu takmıyor. Erkeksi hormonlarımın yüksek olduğunu da demiştim onu da umursamadı çok. Ay bilmiyorum kuzum ya ben vajinal ultrasona bile bu ay ilk kez zorla girdim rahim filmi en korktuğum senaryoydu çok kötü oldum. Şuanlık rahim filmi çektiririm bir sorun çıkmazsa inşallah sonrasında yazın kendimi dinlendirmek istiyorum aşılamaya geçmicem hemen diyorum ama bakalım. Sen ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?