Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sende mi öğretmensin kuzu bende de aynı dert iki evinde tek evleneniyiz torun torun her laf ona çıkıyor Bende demedim kimseye bide insanların moral vermesi çekinerek yanımda cocuktan konusmalarını istemiyorum. Kim bakacak cocuğa gelip bakmak istemiyorsunuz diyip geçiştiriyorum

Evet kuzum öğretmeniz bizde aynen ya benim eşimin abisi de evlendi geçen sene. Kayınvalidem şey diyordu onlar hiç beklemeyecek hemen yapacaklar falan o beni aşırı strese soktu. Sonuç daha iki tarafta da torun yok şimdiler de söylemeyi biraz bıraktı artık yavaş yavaş anlıyor sanırım

Benimkilerde anladı sanırım istiyoruz diyorduk geçen yaz düşünmeye başlamıştık zaten iki üç aya haber veririz derken bir sene olacak

Benimkilerde anladı sanırım istiyoruz diyorduk geçen yaz düşünmeye başlamıştık zaten iki üç aya haber veririz derken bir sene olacak
Aynen benimde öyle oldu ya biz dün eşime kontrole götürdük sperm analizi için. Doktor dediki sen iyi değil çok iyisin. Normalden daha çokmuş hatta eşimin spermleri eşin kadın doğumla görüşsün demiş. Ya ben yarın doktora gidip rahim filmi çekileyim diyorum. Çünkü bende de sorun gözükmüyor. Belki tüplerim yapışıktır

Ne zamandır deniyorsunuz kuzu? Rahim filmi bende bu aydan sonra yapıcam en azından soru işareti kalksın diye. Benim eşimde yaptırdı klomene başlatan doktor iyi dedi bize de onda sorun yok . Benimde kontrollerde cok iyi diyor ama öncesinde prolaktinim yüksekti düşürdük ilaçla bir de erkeksi hormon grubu yüksekti ama bu doktor onları takmıyor anlamadım bende. Zamanımız mı gelmedi bilmiyorum

Kuzum biz senle aynı gibiyiz benimde prolaktin 35 çıktı yani sınırda tam ama doktorum bu konuyu hiç takmıyor zaten. Yine aynı şekilde kontroller de de hiç bişeyim yok. Sanırım kafaya fazla takıyoruz ondan olmuyor gibi geliyor bana. Biz 8 aydır deniyoruz kuzum. Kasımdan bu yana işte.. rahim filmi salı günü doktora gidince söyleyeceğim olmadı diğer ay çekileyim bende

Bizde bu ay 10.aya girdik . Bende bu aydan sonra rahim filmi çekileceğim. Sonrasında da eğer bir sıkıntı cıkmazsa diğer tedavilerden önce bir akışına bırakayım diyorum. İnşallah çok beklemeyiz hayırlısıyla gelir

İnşallah canım bende öyle akışına bırakacağım artık.. çünkü böylesi çok daha yorucu

Napalım hala uğraslardayız iğne vuruldu yine bir hafta oldu canım. Sen ne alemdesin
Canım bende sizinle klomen kullandıktan sonra kist oluştu biliyorsunuz anlatmıştım. O zamandan beri hep hormonlarım yükseldi doktor ilaç verdi düşmedi sonraki ay yine ilaç verdi çok şükür bu ay hormon normale gelmişti ama yine de kist vardı sağ tarafta. Klomen mi iyi gelmedi bilmiyorum. Bir de rahimde et parçası gördüm demişti adet bitince kontrole gel. Dün gittim işte et parçası değil kan pıhtısıymış adetle atarsın demişti öyle olmuş. Yoksa polip olsa çok kötü olurdu. Neyse doktor baktı yumurtalarn erken büyüyor dedi adetin 8. Günü solda bi yumurtam 15 mm olmuş bile neyse çatlatma iğnesi verdi az önce kullandım. Benim çatlama problemim olabilir mi dedim evet olabilir dedi büyüyor çünkü yumurtalar çatlamada sıkıntı var kesin. Ben rahimde polip var mı diye kontrole gitmiştim tedaviye ara veririz sanmıştım yine kist var diye öyle olmadı çatlama iğnesi verince şaşırdım pazar pazartesi salı ilişki önerdi. Progesteron yazacaktı istemedim. Pazartesi günü test yapıcam progesteron değerim 15 üzerinde çıkarsa yazmayacak daha aşağıda çıkarsa mecbur yazacak kullanıcam. O ilaç çok kötü yan etkili bilmiyorum artık hayırlısı olsun ya artık kafaya takmıyorum diyebilirim en kötüsü aşılama diye düşünüyorum

Geçmiş olsun canım baya badireler atlattın umarım meyvesi hemen gelir Sen rahim filmi çekilmiş miydin

Hayır canım çekilmedim daha. Sen çekildin mi? Son durumun nedir
Yok çekilmedim istedi bu ay aslında doktorum ama ben bir ay daha durmak istedim. Şimdi de iğneden sonra 14.günüm sabah test yaptım negatif yine

Yok çekilmedim istedi bu ay aslında doktorum ama ben bir ay daha durmak istedim. Şimdi de iğneden sonra 14.günüm sabah test yaptım negatif yine
Stres yapma canım zamanı var demek ki. Progesteron yazmış mıydı sana?

Stres yapma canım zamanı var demek ki. Progesteron yazmış mıydı sana?
Yok yazmadı sordum da ama ne alaka tarzı bişey geveledi burda herkes kullanmıs iki ay ara verip doktorumu değiştircem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…