14. Gün çıkar diyorlar adetine kaç gün varAkıntı da var bende yaklaşık 1 haftadır.iğne yapılalı 13 gün falan oldu benim.bu cuma test yapıcam bakalım
Ya bilmiyorum ki çatlama iğnesini 2 hafta önce çarşamba yaptı doktor ama benim yumurtlama döneminde olan akıntım iğneden 3 gün sonra oldu.yani adetim günü gününe olmuyor benim 1-2 gün sapıyor.iğneden 2 hafta sonrası yarın bitiyor ama akıntıyı baz alınca cumartesi olması lazım.bu bikaç gün içinde olacak işte kısacası14. Gün çıkar diyorlar adetine kaç gün var
Sabredebiliyorsanız bekleyin ben adet olmazsam 12. Günden başlarım test yapmayaYa bilmiyorum ki çatlama iğnesini 2 hafta önce çarşamba yaptı doktor ama benim yumurtlama döneminde olan akıntım iğneden 3 gün sonra oldu.yani adetim günü gününe olmuyor benim 1-2 gün sapıyor.iğneden 2 hafta sonrası yarın bitiyor ama akıntıyı baz alınca cumartesi olması lazım.bu bikaç gün içinde olacak işte kısacası
Şöyle şeyler okudum erken test yapanlarda iğneden dolayı pozitif çıkmış sonra adet olmuşlar ama bikaç gün sonra.iğne etkiliyor sonucu.sevinip sonra üzülmek istemem o daha yıkıcı benim için.birde adet olacakmışım gibi ara ara karın ağrım oluyor ama benim bütün gebeliklerimde oldu bu ağrı.sizde de oldu muSabredebiliyorsanız bekleyin ben adet olmazsam 12. Günden başlarım test yapmaya
Ben hiç gebe kalmadım kiŞöyle şeyler okudum erken test yapanlarda iğneden dolayı pozitif çıkmış sonra adet olmuşlar ama bikaç gün sonra.iğne etkiliyor sonucu.sevinip sonra üzülmek istemem o daha yıkıcı benim için.birde adet olacakmışım gibi ara ara karın ağrım oluyor ama benim bütün gebeliklerimde oldu bu ağrı.sizde de oldu mu
İnşallah öyledir teşekkür ederim canım. Burda okuduklarıma bakılırsa ilaç biter bitmez yumurtlayanlar olmus. Beni ilaç bittikten 5 gün sonrasına çağırınca yumurtlamayı kaçırır mıyım diye düşünmedim değil. Neyse artık hayırlısı umarım doğru bir takvim yapmıstır doktorBir şey sorucam ilaç bittikten kaç gün sonra kontrole çağırılması gerekiyor? Bana bittikten beş gün sonrası için kontrol tarihi verdi. 13.günüme denk geliyor benim normalde ovulasyon testlerinde 18.gün yumurtlamam oluyordu. Bu ilaç yumurtlamayı hızlandırıyor mu?
Muhtemelen doktor iki kere çağırmamak için 5 gün sonrasına çağırdı. Çağırdıktan sonra çatlatma iğnesi verir oluştuysa yumurta. Ama size tavsiyem kasmayın kendinizi alttan muayene olun üstteki muayene de net anlaşılmaz yumurtalar
Ovulasyon testi ile takip edin bence kaçırmamak için. Gün aşırı da ilişki olsun kaçırmazsınız umarımİnşallah öyledir teşekkür ederim canım. Burda okuduklarıma bakılırsa ilaç biter bitmez yumurtlayanlar olmus. Beni ilaç bittikten 5 gün sonrasına çağırınca yumurtlamayı kaçırır mıyım diye düşünmedim değil. Neyse artık hayırlısı umarım doğru bir takvim yapmıstır doktor
İlaç bugün bitecek inşallah cuma başlayayım ovu testlerine. Onlara da cok güvenim kalmadı amaOvulasyon testi ile takip edin bence kaçırmamak için. Gün aşırı da ilişki olsun kaçırmazsınız umarım
İnşallahİlaç bugün bitecek inşallah cuma başlayayım ovu testlerine. Onlara da cok güvenim kalmadı amaya da 4 5 aydır yapmaktan sıkıldım umarım hepimize şifa olur bu ilaç
Bende sizinle aynı gün başladım ve cuma kontrolüm doktor erken mi çağırdı dşye düşünüyordum ama sizi görünce rahatladımSelam hanımlar bende dün basladim klomen e bakalim cuma gunu kontrole gidecegimRabbim hak eden isteyen herkese evlat nasip etsin
Merhaba canım kasık ağrısı yumurtların büyüdüğüne işaret bende de olmuştu. İlaç bittikten 2 gün sonra gittim ben 1 tane 16 mm yumurtamın olduğunu söyledi seninde bittikten 1 gün sonra gitsen muhtemelen büyüyen yumurta varsa görür. İnşallah hamile kalırız bu ay hepimizMerhaba arkadaşlar bende 1 buçuk yıla yakındır korunmuyorum. Pco tanısı konuldu. Klomene başladık bu ay klomen de 4 günüm olacak sabah akşam 12 saat arayla 1 tane içiyorum. Perşembe ilacım bitiyor cuma kontrole çağırdı doktorum. Merak ettiğim erken mi kontrol için. Yoksa ilaç biter bitmezde yumurta istenilen boyuta ulaşıyor mu. İğneden bahsetmedi şimdilik sanırım kontrole göre devam edecek çok uzun oldu biliyorum ama ilaç bende çok mide bulantısı ve iştahsızlık yaptı tabi yanında ünsilün direnci içinde hap kullanıyorum hangisi yapıyor bilemedim kasık ağrım da var bu iyi Bi şey mi? İnşallah bu ay hepimiz güzel umut verici sonuçlar alırız ve bebeklerimize kavuşuruz.
Benim ilk dış gebelikti sonra bi oğlum oldu.o 4 yaşına gelince de bi kimyasal gebelik oldu.Ben hiç gebe kalmadım kisiz kimyasal mı geçirdiniz bu ilk bebeğiniz mi olacak yoksa var mı çocuğunuz
Valla sık çağirmasi iyi bisey aslında doktor takibi ile büyüyor yumurtalarBende sizinle aynı gün başladım ve cuma kontrolüm doktor erken mi çağırdı dşye düşünüyordum ama sizi görünce rahatladıminş bu ay sonu isteyen herkes için hayırlısıyla 2 kişi olarak biter
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah doktorum bana biraz uzak Bi iki gün arayla çağırma olmadan yumurtlama olursa çok iyi olur bugün daha da fazla ve yumurtlama akıntısı gibi afedersin akıntıda var inş büyürler ve inşallah hepimiz bebeklerimixe kavuşuruzMerhaba canım kasık ağrısı yumurtların büyüdüğüne işaret bende de olmuştu. İlaç bittikten 2 gün sonra gittim ben 1 tane 16 mm yumurtamın olduğunu söyledi seninde bittikten 1 gün sonra gitsen muhtemelen büyüyen yumurta varsa görür. İnşallah hamile kalırız bu ay hepimiz
Ay inşallah istenilen boyutta olur hadi bakalım inşallah gönlümüze göre olurValla sık çağirmasi iyi bisey aslında doktor takibi ile büyüyor yumurtalarbuyuk ihtimal sizide benide istenilen boyuta gelmediyse haftaya tekrar cagirir
Bende ovülasyon testi kullanıyordum normalde 2 gün koyu çıkıyordu.bu ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra nezaman ovülasyon testi yapsam koyu çıktı.iğne etkileyebiliyor bence iğne vurulduğunuz aylar o testleri dikkate almayınİlaç bugün bitecek inşallah cuma başlayayım ovu testlerine. Onlara da cok güvenim kalmadı amaya da 4 5 aydır yapmaktan sıkıldım umarım hepimize şifa olur bu ilaç
Bu sefer olacak inşallahBenim ilk dış gebelikti sonra bi oğlum oldu.o 4 yaşına gelince de bi kimyasal gebelik oldu.
İnşallah canım sonuçlardan haber verirsinÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah doktorum bana biraz uzak Bi iki gün arayla çağırma olmadan yumurtlama olursa çok iyi olur bugün daha da fazla ve yumurtlama akıntısı gibi afedersin akıntıda var inş büyürler ve inşallah hepimiz bebeklerimixe kavuşuruz
Ben yapıyorum hala test sürekli koyu çıkıyor ama çatlamasını görmek için iğnenin etkisi geçti mi diye kontrol amaçlı yapmak gerekiyor. Sürekli koyu çıkması iyiye işaretmiş işler yolunda demekmiş bakalımBende ovülasyon testi kullanıyordum normalde 2 gün koyu çıkıyordu.bu ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra nezaman ovülasyon testi yapsam koyu çıktı.iğne etkileyebiliyor bence iğne vurulduğunuz aylar o testleri dikkate almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?