Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. Gün çıkar diyorlar adetine kaç gün var
Ya bilmiyorum ki çatlama iğnesini 2 hafta önce çarşamba yaptı doktor ama benim yumurtlama döneminde olan akıntım iğneden 3 gün sonra oldu.yani adetim günü gününe olmuyor benim 1-2 gün sapıyor.iğneden 2 hafta sonrası yarın bitiyor ama akıntıyı baz alınca cumartesi olması lazım.bu bikaç gün içinde olacak işte kısacası

Sabredebiliyorsanız bekleyin ben adet olmazsam 12. Günden başlarım test yapmaya

Sabredebiliyorsanız bekleyin ben adet olmazsam 12. Günden başlarım test yapmaya
Şöyle şeyler okudum erken test yapanlarda iğneden dolayı pozitif çıkmış sonra adet olmuşlar ama bikaç gün sonra.iğne etkiliyor sonucu.sevinip sonra üzülmek istemem o daha yıkıcı benim için.birde adet olacakmışım gibi ara ara karın ağrım oluyor ama benim bütün gebeliklerimde oldu bu ağrı.sizde de oldu mu

Ben hiç gebe kalmadım ki siz kimyasal mı geçirdiniz bu ilk bebeğiniz mi olacak yoksa var mı çocuğunuz

İnşallah öyledir teşekkür ederim canım. Burda okuduklarıma bakılırsa ilaç biter bitmez yumurtlayanlar olmus. Beni ilaç bittikten 5 gün sonrasına çağırınca yumurtlamayı kaçırır mıyım diye düşünmedim değil. Neyse artık hayırlısı umarım doğru bir takvim yapmıstır doktor

Ovulasyon testi ile takip edin bence kaçırmamak için. Gün aşırı da ilişki olsun kaçırmazsınız umarım

Ovulasyon testi ile takip edin bence kaçırmamak için. Gün aşırı da ilişki olsun kaçırmazsınız umarım
İlaç bugün bitecek inşallah cuma başlayayım ovu testlerine. Onlara da cok güvenim kalmadı ama ya da 4 5 aydır yapmaktan sıkıldım umarım hepimize şifa olur bu ilaç

İlaç bugün bitecek inşallah cuma başlayayım ovu testlerine. Onlara da cok güvenim kalmadı ama ya da 4 5 aydır yapmaktan sıkıldım umarım hepimize şifa olur bu ilaç
İnşallah Bende çok sıkıldım ama yapacak bişey yok inşallah bu ay hamile kalırız da kurtuluruz bu psikolojiden

Merhaba arkadaşlar bende 1 buçuk yıla yakındır korunmuyorum. Pco tanısı konuldu. Klomene başladık bu ay klomen de 4 günüm olacak sabah akşam 12 saat arayla 1 tane içiyorum. Perşembe ilacım bitiyor cuma kontrole çağırdı doktorum. Merak ettiğim erken mi kontrol için. Yoksa ilaç biter bitmezde yumurta istenilen boyuta ulaşıyor mu. İğneden bahsetmedi şimdilik sanırım kontrole göre devam edecek çok uzun oldu biliyorum ama ilaç bende çok mide bulantısı ve iştahsızlık yaptı tabi yanında ünsilün direnci içinde hap kullanıyorum hangisi yapıyor bilemedim kasık ağrım da var bu iyi Bi şey mi? İnşallah bu ay hepimiz güzel umut verici sonuçlar alırız ve bebeklerimize kavuşuruz.

Selam hanımlar bende dün basladim klomen e bakalim cuma gunu kontrole gidecegim Rabbim hak eden isteyen herkese evlat nasip etsin
Bende sizinle aynı gün başladım ve cuma kontrolüm doktor erken mi çağırdı dşye düşünüyordum ama sizi görünce rahatladım inş bu ay sonu isteyen herkes için hayırlısıyla 2 kişi olarak biter

Merhaba canım kasık ağrısı yumurtların büyüdüğüne işaret bende de olmuştu. İlaç bittikten 2 gün sonra gittim ben 1 tane 16 mm yumurtamın olduğunu söyledi seninde bittikten 1 gün sonra gitsen muhtemelen büyüyen yumurta varsa görür. İnşallah hamile kalırız bu ay hepimiz

Valla sık çağirmasi iyi bisey aslında doktor takibi ile büyüyor yumurtalar buyuk ihtimal sizide benide istenilen boyuta gelmediyse haftaya tekrar cagirir

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inşallah doktorum bana biraz uzak Bi iki gün arayla çağırma olmadan yumurtlama olursa çok iyi olur bugün daha da fazla ve yumurtlama akıntısı gibi afedersin akıntıda var inş büyürler ve inşallah hepimiz bebeklerimixe kavuşuruz

Valla sık çağirmasi iyi bisey aslında doktor takibi ile büyüyor yumurtalar buyuk ihtimal sizide benide istenilen boyuta gelmediyse haftaya tekrar cagirir
Ay inşallah istenilen boyutta olur hadi bakalım inşallah gönlümüze göre olur

Bende ovülasyon testi kullanıyordum normalde 2 gün koyu çıkıyordu.bu ay klomen ve çatlatma iğnesinden sonra nezaman ovülasyon testi yapsam koyu çıktı.iğne etkileyebiliyor bence iğne vurulduğunuz aylar o testleri dikkate almayın

İnşallah canım sonuçlardan haber verirsin

Ben yapıyorum hala test sürekli koyu çıkıyor ama çatlamasını görmek için iğnenin etkisi geçti mi diye kontrol amaçlı yapmak gerekiyor. Sürekli koyu çıkması iyiye işaretmiş işler yolunda demekmiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…