Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı klomen başlayacaklar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bi takviye vermiş onu kullanıyor onun dışında keçi boynuzu pekmezi yiyor pek ümidim yok bakalım. Senin ilk gebelik mi olacak canım
Evet canım ilk gebelik olacak inşallah. Doktora gittim sol tarafta 20mm bi tane yumurta olmuş. Yarından itibaren günaşırı değerlendirme önerdi.

Yok vermedi. Bikaç gün içerisinde çatlayacak bu dedi. Ultrasondan anlaşılıyor mu acaba çatlayacak durumda olup olmadığı.
Anlaşılıyor sanırım herkese vermiyorlar çünkü iğneyi bana verdiler 16 mm olduğunda zaten büyüdü mü diye kontrole de çağırmamıştı

Benim akıntım cumartesi oldu yani çatlama muhtemelen cumartesi oldu ama salı günü bile test koyu çıkıyordu.benim doktorum inanmayın o testlere dedi

Anlaşılıyor sanırım herkese vermiyorlar çünkü iğneyi bana verdiler 16 mm olduğunda zaten büyüdü mü diye kontrole de çağırmamıştı
Ya ben zaten anlamadım canım nasıl bu kadar erken bu kadar çok büyüdü. Ben hafta sonuna falan gelir sanıyodum. Adetimin 11.günü bugün yani 12 ya da 13.gün çatlayacak. Bende geç ovüslasyon oluyordu. Çatlar inşallah ne bileyim ya

Benim akıntım cumartesi oldu yani çatlama muhtemelen cumartesi oldu ama salı günü bile test koyu çıkıyordu.benim doktorum inanmayın o testlere dedi
Bende 3 gündür yapıyorum koyu çıkıyor bir gebenin günlüğü sayfası var o 5 6 günden sonra silikleştiğini görmen lazım demişti zaten ilk günkü gibi koyu çıkmıyor benim gittikçe silikleşiyor

Eklentiler

• 5BED0DBD-2126-4180-BDAC-183FC9E25478.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 066025DE-928D-48CD-84EB-AE10D5F2D6AF.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 23
Çatlar canım ilaçla hızlı büyüyor sanırım. Kontrole çağırdı mı ya da gebelik testini ne zaman yap dedi

Be
Bende 4-5 gün koyu çıkınca testi bıraktım boşuna bitmesin diye

Benim an itibariyle klomen bitti. Yarın yapmak istiyordum aslında iğnesiz etkilenir mi ovu testi

Kızlar selam bende yarın kontrole gidiyorum inşallah yumurtam gelişmiştir :) açıkçası çok heyecanlıyım.. bakalım ne diyecek ama doktorum biraz ilgisiz gibi bu durumda beni huzursuz ediyor. Burda daha çok bilgileniyorum

İmşallah canım gelişmeleri yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…