Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Düşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zaten
Olur inşAllah bu yolda tek değilsin binlerce insan var böyle düşün ve haline şükret canım kuşun bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek verirse bir hayır vermezse bin hayır aramak gerek vardır bundada bi hayır inş

Düşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zaten
Benim 3.5 aylik ikizlerim vardi. dusuk olmadi kalpleri durdu. Ve dr normal dogum yaptirdi. Bir nevi sunni sanciyla dusurtturdu. Inan bana hayatta herseyin daha zoru var. Sonra bebegini 8 aylik 9 aylik kaybedenleri duyunca allahim sen herseyi bilensin diyip ona sigindim. Yapacak birsey yok

Kaynım doktor olacak kadın doğumda staj görürken doğum 9 aylık doğuma gelen kadının karnından ölü bebek almışlar. Sen haline şükret demişti onu duyunca bende derdimden utandım. Haklısın

Prolaktinin çoook yüksek çıkmış doktor ilaç tedavisi vere bilir
Evet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalim

Benim prolaktin 2 ay önce 8.80 çıkmış normal ama 40 çok fazla

Evet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalim
İlaçla düşürülen bi hormon canım sıkıntı olmaz geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…