Canim ben daha ignemi vurunmadim klomendeyim. ben regl tarihimi yazdim ondan onceki testler yaniltabiliyo cunki. Gunu beklemekten yanayimİğneden sonra 15 gün saymiyor müyüz yoksa tam adet gununu mu beklicez
Hadi hayirlisi olsun haberleri bekliyoruzBende yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyım
Hmm ben 15 gün bekleyeyim bakalım adet günüm duzensiz. 10 günde ilacın etkisi geciyirmusCanim ben daha ignemi vurunmadim klomendeyim. ben regl tarihimi yazdim ondan onceki testler yaniltabiliyo cunki. Gunu beklemekten yanayim
Olur inşAllah bu yolda tek değilsin binlerce insan var böyle düşün ve haline şükret canım kuşun bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek verirse bir hayır vermezse bin hayır aramak gerek vardır bundada bi hayır inşDüşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zaten
Ben cektirdim canim biraz agrili birsey oldugu icin anestizili yaptirdim.Kızlar rahim filmi çektiren var mı acaba
Bende reglimi etkilemedi. Ayin 6 sinda regl olmustum. 5 inde tekrar oldum bu ay.Peki adetlerin düzenli mi?? Benim Duzensiz şimdi iğneden sonra adet günümü nasıl bilcem. Klomen düzenliyor mu 14 gün sonraya mı dikkate alacagiz
Benim 3.5 aylik ikizlerim vardi. dusuk olmadi kalpleri durdu. Ve dr normal dogum yaptirdi. Bir nevi sunni sanciyla dusurtturdu. Inan bana hayatta herseyin daha zoru var. Sonra bebegini 8 aylik 9 aylik kaybedenleri duyunca allahim sen herseyi bilensin diyip ona sigindim. Yapacak birsey yokDüşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zaten
Canim ben cekineli 4 ay oldu hala gebelik yok. Oyle diyorlar ama bana vurmadi o piyangoYa bişey sormam lazım.
Rahim filminden snra kolay gebe kalınır diyolar doğru muu
19 olanHangisi catladi acaba
Hadi inşallah o zaman:)) benimde biri o ölçüde. Haberlerini bekliyoruz19 olan
Kaynım doktor olacak kadın doğumda staj görürken doğum 9 aylık doğuma gelen kadının karnından ölü bebek almışlar. Sen haline şükret demişti onu duyunca bende derdimden utandım. HaklısınBenim 3.5 aylik ikizlerim vardi. dusuk olmadi kalpleri durdu. Ve dr normal dogum yaptirdi. Bir nevi sunni sanciyla dusurtturdu. Inan bana hayatta herseyin daha zoru var. Sonra bebegini 8 aylik 9 aylik kaybedenleri duyunca allahim sen herseyi bilensin diyip ona sigindim. Yapacak birsey yok
Prolaktinin çoook yüksek çıkmış doktor ilaç tedavisi vere bilir
Araştır bakalım normali kaçmış ben bilmiyorum
Referans aralığı yazıyı yukarda en fazla 26 olması lazımmış arladaşın 40 küsürAraştır bakalım normali kaçmış ben bilmiyorum
Evet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalimProlaktinin çoook yüksek çıkmış doktor ilaç tedavisi vere bilir
İlaçla düşürülen bi hormon canım sıkıntı olmaz geçmiş olsunEvet yüksek dedi süt hormonum yuksekmis bionorica agnucaston verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim çatlatma iğnesi verdi choriomon du galiba cumada onu vurunacam hayirlsii bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?