Çok saol canım bakalım Allah büyük CAnımİnşallah büyük canım. Haber et bize de
Ben bugün başladım klomeneKizlar durumlar nedir. Ayin kacini bekliyorsunuz
Hayirlisi olsun canimBen bugün başladım klomene
Hadi hayirlisi canim. Haberleri paylasirsan sevinirim ins olumlu yonde gelismistir yumurtalarin ve asilaman olurYarin 13.gün kontrol gidicem . Kızlar klomen kullanınca beyaz akıntınız oluyorum cinsel ilişkide ağrıda oldu bende neden anlamadım doktorda birşey söylemiyor yanma oldu .
Sağol canım. Allah herkese nasip etsin. Bu ay sevinelimHayirlisi olsun canim
Amin canim evet yaa artik gelsin siramiz dimiSağol canım. Allah herkese nasip etsin. Bu ay sevinelim
Ne zamandır istiyorsunAmin canim evet yaa artik gelsin siramiz dimi
Yumurtaların güzel canım aşılama tutar inş. Allah emeklerini zayi etmesinKızlar doktordan çıktım birisi 18-19 diğeri 20 mm olmuş buğün 00:00 de çatlatma iğnesi vuruşuyorum . Pazartesi aşılama Allah rızası için dua edin kızlar 2 yıldan sonra Allah yüzümüze baksın
İnşaallah Rabbim emeklerimizi zayi etmez hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar doktordan çıktım birisi 18-19 diğeri 20 mm olmuş buğün 00:00 de çatlatma iğnesi vuruşuyorum . Pazartesi aşılama Allah rızası için dua edin kızlar 2 yıldan sonra Allah yüzümüze baksın
Ins canim dualar seninleKızlar doktordan çıktım birisi 18-19 diğeri 20 mm olmuş buğün 00:00 de çatlatma iğnesi vuruşuyorum . Pazartesi aşılama Allah rızası için dua edin kızlar 2 yıldan sonra Allah yüzümüze baksın
Bana doktorun hemşiresi yaptı göbektenKızlar çatlatma iğnesi nerenize yaptınız göbekten yapabilirsin dedi doktor
Tamam CAnım ben kendim yaparımBana doktorun hemşiresi yaptı göbekten
Ay nasıl sevindim gözün aydın olsun inş sağlıklı bir bebek nasip etsin bende pazartesi aşılama yapıldı İlk ay sadece klomen içtim doğal haline bıraktı . Bu ay herşey çok iyiydi yumurtalar güzel gelişti hormonlarım güzeldi ama sanki olmayacak gibi hissediyorum enerjim bitti yemin ederim . PaZartesi aşılama yapıldı buğün 5. Gün kızlar bilmiyorumArkadaşlar merhaba gecen ay epey mesajlasmistik nisanda kimyasal yasamistim Esim kafaya çok takiyorsun sitelere girip bebek düşünme diye uyeligimi iptal etmişti. Bu ay ikinci klomene basladik iğne gününü saymazsak 14 oldu. Dun ve bugün epey bi koyu çizgiler görüyorum inşallah ilaçtan değildir ama baya görünen çizgiler var. Sanirim ikinci denemede pozitifi gorecegim pazartesi kan vereceğiz hamileyim hissediyorum sadece değerini merak edyirum. Umudnuzu kaybetmeyen. Bu ay olmazsa rahim filmi asilama herşeyi düşünmüştüm ama gerek kalmayacak şükür Rabbim mübarek günlerde bizi sevindirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?