- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Bende fitil iğne estrofem duphaston bi de folik asit kullanıyordum. Gece 3.5 ta uyandım duramadım yaptım testi ama negatif. Testten de şüphelendim aslında damlattigimiz yeri kristalli gibiydi. Resimdeki gibi. Bozuk olabilir mi?Ben progestan iğne ve fitil, coraspirin, folatro, estorfem, duphaston bide oksapar kullanıyorum. Belirti de transferin 3-4 günü karın ağrım oldu sadece. Senin varmı belirti? Bu arada yaptın mı testi
Yok canım benimki gecen ay opu yapılıp dondurulmuştu embriyolar. Bu ay çatlatma iğnesi yapılmadı. Senin taze transfer sanırım?Ne güzel hayırlı olsun.Peki çatlatma iğnesi yapıldı mı sizde transfer öncesi
İnsalalh dediğin gbidir canm bana sürpriz yapıyordur umarım Allah'tan diliyorum nasip etsin inşallahcanım inşallah sana büyük bir sürpriz yapar inşallah tutunmuştur annesine.. ne kadar sıkma canını desemde nafile çok haklısın hayırlısı olsun
Donduruldu benimde taze değil 5.Gün embriyosuYok canım benimki gecen ay opu yapılıp dondurulmuştu embriyolar. Bu ay çatlatma iğnesi yapılmadı. Senin taze transfer sanırım?
Olabilir tabi ki canım içinde şüphe varsa başka marka alıp yarın sabah tekrarlaBende fitil iğne estrofem duphaston bi de folik asit kullanıyordum. Gece 3.5 ta uyandım duramadım yaptım testi ama negatif. Testten de şüphelendim aslında damlattigimiz yeri kristalli gibiydi. Resimdeki gibi. Bozuk olabilir mi?
Zaten dondurulmuşsa bu ay neden çatlatma iğnesi yapıldı ki opu dan önce yapılmıyor mu oDonduruldu benimde taze değil 5.Gün embriyosu
Ama iğne etkisi artık yoktur herhalde 13.günü tek doz yani bir iğne çatlatma oldu bende Buda bugünün testi 5.günü transferimin
Aynı markanin yenisi var yarın yaparım olmadı cumartesi doktora gitcem bakalımOlabilir tabi ki canım içinde şüphe varsa başka marka alıp yarın sabah tekrarla
Gelişen yumurtam vardı o yüzden rahim hazır olsun diye transferden 8 gün önce yapıldıZaten dondurulmuşsa bu ay neden çatlatma iğnesi yapıldı ki opu dan önce yapılmıyor mu o
Etkisi kalır mı 13.güneAynı markanin yenisi var yarın yaparım olmadı cumartesi doktora gitcem bakalım
Nasıl anlamadım?Etkisi kalır mı 13.güne
Güzel haberler alırsın inşallah canım haberdar et biziAynı markanin yenisi var yarın yaparım olmadı cumartesi doktora gitcem bakalım
İnşallah bakalım çok dua edinGüzel haberler alırsın inşallah canım haberdar et bizi
O konuda bilgim yok açıkçası inşallah yoktur etkisiGelişen yumurtam vardı o yüzden rahim hazır olsun diye transferden 8 gün önce yapıldı
Canim merhaba senin test tarihin ne zamaniyiyim canım ben çok uzanamadım maalesef eşim de iş yapmayı bilmediği için bana kaldı yine kendimi çok yormadan yapıyorum bende yemek falan
merhaba canım yarınCanim merhaba senin test tarihin ne zaman
Benim 4 mayıs kuzum ayyy hadi güzel haberlerle dön inşallah senin adet tarihin ne zaman canımmerhaba canım yarınsenin ne zaman heyecan bastı walla
Bilmiyorum canım sadece etkisi 13 gün kalmaz diye düşünüyorumO konuda bilgim yok açıkçası inşallah yoktur etkisitedavi olduğun yeri arasan bilgi alamaz mısın acaba
iki gün önceydi canım ara ara adet ağrısı yaşıyorum ama inşallaj bişey yokturBenim 4 mayıs kuzum ayyy hadi güzel haberlerle dön inşallah senin adet tarihin ne zaman canım
Aaa ne güzel geciktin de o zaman bugün test vermeyi düşünüyor musuniki gün önceydi canım ara ara adet ağrısı yaşıyorum ama inşallaj bişey yoktur
yok canım yarını bekliyorum gününde veriyim. adet gecikmesine çok takılma canım zaten ilaçlar engelliyorAaa ne güzel geciktin de o zaman bugün test vermeyi düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?