Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

Dayanamadım canım çok heyecan sardı yaptırdım inşallah bebeğim benimledir.darisi sana olsun inşallah cuma senden de güzel haber alicaz
Çok şükür gözün aydın canm kat kat katlansin değerin inşallah bebeğin sağlıcakla senle kalsınbenm 9.cu günüm bugün leke geldi kshverengi

Ben kan falan vermedim kizlar kahverengi leke geldi kaset test yaptım bişe çıkmadı hayırlısı bakalım kana kadar bekleyelim bakalım.saglikla katlansin değerleriniz inşallah benim içinde dua edin lütfen benmle kalsın

19 nisan 5 gün birinci kalite transferi oldum. Bu 3 denememiz. Eşimle bu kez söz vermiştik gününe kadar beklicez diye ama eşim testleri alıp gelmiş bugün Yarın (transfer günü hariç) 10. Gün idrarda yapsam pozitifse görür müyüm?

Test günü e kadar moralini bozma canım rabbim ol derse olur bekle bakalım geç tutunmuştur belki bilemezsin ki.. Allah'ım kucağını doldursun inşallah

Bende ayın 19 unda transfer oldum canım dün idrarda çift çizgiyi gördüm silikti ama vardı dayanamadım kan verdim 53 çıktı. Bence çıkar artık. Genede sen bilirsin tabi kanına girmeyi

Bende ayın 19 unda transfer oldum canım dün idrarda çift çizgiyi gördüm silikti ama vardı dayanamadım kan verdim 53 çıktı. Bence çıkar artık. Genede sen bilirsin tabi kanına girmeyi
Ahah girdin bile İnş pozitifir sende herhangi bi belirti var mıydı ben ilaçlar hariç prolutex iğne kullanıyorum. Sen neler kullandın.?

Test günü e kadar moralini bozma canım rabbim ol derse olur bekle bakalım geç tutunmuştur belki bilemezsin ki.. Allah'ım kucağını doldursun inşallah
Tabiki rabbim ol derse olur ama ondan ne şüphe ama sanırım olmadı dün leke devam etti gece kesildi bu sabah gene kahverengi leke devam ediyor ve karnım ağrıyor teste gitmeden olmasaydı bari ya iki tane kaset test yaptım negatif malesef olsa silikte olsa çıkardı bence

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik

Eklentiler

• B86AFA28-9071-4D8F-887F-CD9F7A7CBEA5.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 27
Test günün ne zamandı canım?

Ahah girdin bile İnş pozitifir sende herhangi bi belirti var mıydı ben ilaçlar hariç prolutex iğne kullanıyorum. Sen neler kullandın.?
Ben progestan iğne ve fitil, coraspirin, folatro, estorfem, duphaston bide oksapar kullanıyorum. Belirti de transferin 3-4 günü karın ağrım oldu sadece. Senin varmı belirti? Bu arada yaptın mı testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…