- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
inşallah canım korkuyorum 5.deneme oluncaDayanamadım canım çok heyecan sardı yaptırdım inşallah bebeğim benimledir.darisi sana olsun inşallah cuma senden de güzel haber alicaz
Çok şükür gözün aydın canm kat kat katlansin değerin inşallah bebeğin sağlıcakla senle kalsınDayanamadım canım çok heyecan sardı yaptırdım inşallah bebeğim benimledir.darisi sana olsun inşallah cuma senden de güzel haber alicaz
Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.. bende bugün 9.günümdü kan verdim 53 çıktı inşallah devamı gelir.Amin canım
Canım kanda yaptık sonuç şimdi çıktı bugün transferin 7.gunu sonuç 22
Sağol canım seninde gözün aydın hayırlısı olsunHayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.. bende bugün 9.günümdü kan verdim 53 çıktı inşallah devamı gelir.
Test günü e kadar moralini bozma canım rabbim ol derse olur bekle bakalım geç tutunmuştur belki bilemezsin ki.. Allah'ım kucağını doldursun inşallahBen kan falan vermedim kizlar kahverengi leke geldi kaset test yaptım bişe çıkmadı hayırlısı bakalım kana kadar bekleyelim bakalım.saglikla katlansin değerleriniz inşallah benim içinde dua edin lütfen benmle ka
Bende ayın 19 unda transfer oldum canım dün idrarda çift çizgiyi gördüm silikti ama vardı dayanamadım kan verdim 53 çıktı. Bence çıkar artık. Genede sen bilirsin tabi kanına girmeyi19 nisan 5 gün birinci kalite transferi oldum. Bu 3 denememiz. Eşimle bu kez söz vermiştik gününe kadar beklicez diye ama eşim testleri alıp gelmiş bugünYarın (transfer günü hariç) 10. Gün idrarda yapsam pozitifse görür müyüm?
AhahBende ayın 19 unda transfer oldum canım dün idrarda çift çizgiyi gördüm silikti ama vardı dayanamadım kan verdim 53 çıktı. Bence çıkar artık. Genede sen bilirsin tabi kanına girmeyi
Tabiki rabbim ol derse olur ama ondan ne şüpheTest günü e kadar moralini bozma canım rabbim ol derse olur bekle bakalım geç tutunmuştur belki bilemezsin ki.. Allah'ım kucağını doldursun inşallah
Canım sanki var ya gölge şeklinde gözüküyor ama çok erken yapmışsın bence 2 gün sonra tekrarla hayırlısı olsun inşallahMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik
Amin canım inşallah bekleyeceğimCanım sanki var ya gölge şeklinde gözüküyor ama çok erken yapmışsın bence 2 gün sonra tekrarla hayırlısı olsun inşallah
Test günün ne zamandı canım?Tabiki rabbim ol derse olur ama ondan ne şüpheama sanırım olmadı dün leke devam etti gece kesildi bu sabah gene kahverengi leke devam ediyor ve karnım ağrıyor teste gitmeden olmasaydı bari ya iki tane kaset test yaptım negatif malesef olsa silikte olsa çıkardı bence
Ben progestan iğne ve fitil, coraspirin, folatro, estorfem, duphaston bide oksapar kullanıyorum. Belirti de transferin 3-4 günü karın ağrım oldu sadece. Senin varmı belirti? Bu arada yaptın mı testiAhahgirdin bile İnş pozitifir sende herhangi bi belirti var mıydı ben ilaçlar hariç prolutex iğne kullanıyorum. Sen neler kullandın.?
Gebeliğinizi transferin kaçıncı günü idrarda gördünüzBen progestan iğne ve fitil, coraspirin, folatro, estorfem, duphaston bide oksapar kullanıyorum. Belirti de transferin 3-4 günü karın ağrım oldu sadece. Senin varmı belirti? Bu arada yaptın mı testi
1 Mayıs cumartesi günü test günüm bugün 10.gunum canmTest günün ne zamandı canım?
7. Gün idrarda çıkmadı 8. Gün tekrarladım o zaman çıktı. 9. Gün de kan verdim zatenGebeliğinizi transferin kaçıncı günü idrarda gördünüz
canım inşallah sana büyük bir sürpriz yapar inşallah tutunmuştur annesine.. ne kadar sıkma canını desemde nafile çok haklısın hayırlısı olsun1 Mayıs cumartesi günü test günüm bugün 10.gunum canm
Ne güzel hayırlı olsun.Peki çatlatma iğnesi yapıldı mı sizde transfer öncesi7. Gün idrarda çıkmadı 8. Gün tekrarladım o zaman çıktı. 9. Gün de kan verdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?