Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

12 nisanda tek embriyo transfer oldu. 22 nisan perşembe hcg 66 geldi. Bugün tekrar bakıldı 91 geldi. Doktorum çok yükselmediği için pazartesi tekrar istedi. Dua edin nolur sonuç iyi olsun
Lütfen üzülmeyin çok dua edin insallah sıkı sıkı tutunsun Allahım ol desin ve olsun.kensinizi olumsuza odaklayip üzülmeyin ölümü sonuçlanacak belki bilemezsiniz ama sıkıntı stresle yok etmeyin bunu Allah yardımcınız olsun

bende sadece fitil kullanıyorum burda herkes iğne olunca bende mi gariplik var diyordum
Bende aynen bu şekilde düşünüyordum neye göre veriyorlar bilemiyorum ftiitil yeterli gelmeyip iğne takviye veriyorlar desem arada test yapmıyorlar sanırım hormonlara bakılmıyor da

Bende aynen bu şekilde düşünüyordum neye göre veriyorlar bilemiyorum ftiitil yeterli gelmeyip iğne takviye veriyorlar desem arada test yapmıyorlar sanırım hormonlara bakılmıyor da
doktora sordum gerek yok dedi ama günde üç fitil kullanıyorum heralde gerekse isterlerdi

Ben progestan hem fitili hem iğnesini kullanıyorum. İğneyi kullanmayan çok var açıkçası bende merak ettim neye göre veriliyor acaba
Her doktorun tedavi yaklaşımı farklı oluyor sanırım zaten iğne de çok fena kalçalarını üstüne oturamaz oldum çok ağrı yapıyor. Neyse tek tutsun da herşeye eyvallah

Amin inşallah sizde varmı bi belirti peki
Bende baş ağrısı var suanda.arada bir kasik batması olmuştu.goguslerim tedavinin başından beri zaten ağrıyor.bide bende akşam olunca sıcak basıyor özellikle ayaklarım yanıyor.bazen üşüyorum bazen çok sicakliyorum.geceleride terliyorum.normale göre farklı olanlar bunlar bende şuan da.sizde var.mi farkili bir durum belirti falan

Oh oh ne güzel var bir değişiklikler demekki vücutta ne güzel. Benim adet olacak gibi karnım ağrıyor sadece bilemiyorum varmı bişey ben progestanın yan etkilerine baktım da orda adet öncesi semptomlar yazıyordu. Acaba karın ağrımın sebebi ilacın yan etkisi mi diye düşünmeye başladım moralimi bozmamaya çalışıyorum tabiki hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada benim de ilk tüp bebeğim

Bence moralinizi bozmayın ben bu belirtilere sevinmiyorum da üzülmüyorum da çünkü ilaçların etkisi çok fazla oluyor yanıltıcı herşey aslında şuan da Allahım nasip etsin inşallah dua ve sabırla bekleyelim.insallah sizinde ilk ve son deneme olur yavrunuzu alırsınız kucagniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…