Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Ayy denicem ya dayanamicam :))) haner veririm burdan, umarim güzel haberler veririm

Ayy bende beklicem demiştim ama oes ettim sabah yapicam bi test. Artik ne derece dogru olur bilmem.Hayırlısı.
Sana kolay gelsin beklemede canim, işin en zor kısmı beklemek walla

Bende varım kızlar 3gün var reglime şimdilik akıntım bel ağrım ve arada sol kasığımda batma oluyo ama yine de umutlanmak istemiyorum bzde 5 aydır deniyoruz Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Slm kızlar bende varım inşallh Rabbim hepimize nasip eder şuan adetimin bitmesini bekliyorum 1 tane 6 yaşında oğluşum var kardeş istiyor kuzum inşallh 1 tanede prensesimiz olur
Benimde aynı cnm 6 yaşında bir oğlum var bizde bir kardeş istiyoruz inş olur

yaa çok sevindim canım senin adınaa
sabah uyanınca aklıma düştün test yaptı mı diye :))
hadi aksam da yaz dr ne dedi
Ayy sagol canimm
Sende aklimdasin senden de güzel haberler alacaz inşallah
Yazarim canim aksama hayirlisiyla bi sorun cikmaz inşallah

İnanılmaz sevindim. Çok tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıkla göstersin inşallah !!! Hadi bakalım doktoruna da gitte akşam haber ver bakalım.
Ayy canim cok çok sağol amiiin amiiin dualarinizi eksik etmeyin, ben hepinize dua edicem walla, hamilelerin duasi kabul olur derler, güzel sağlıklı bebislerimiz olsun
Darısı başına inşallah.

Ayy canim cok çok sağol amiiin amiiin dualarinizi eksik etmeyin, ben hepinize dua edicem walla, hamilelerin duasi kabul olur derler, güzel sağlıklı bebislerimiz olsun
Darısı başına inşallah.
Amin inşallah ben de BAT 22si ya senden 5 gün ilerde bende bakalım 5 gün sonra yani salı sabahı testimi yapıcam :)) evde çekmecede beklesin biraz daha :))))
Hangi ildesin canım? Doktor açısından merak ettim.

Amin inşallah ben de BAT 22si ya senden 5 gün ilerde bende bakalım 5 gün sonra yani salı sabahı testimi yapıcam :)) evde çekmecede beklesin biraz daha :))))
Hangi ildesin canım? Doktor açısından merak ettim.
Hadi canim takipdeyim guzel haberler alacaz inşallah senden de
Bem istanbuldayim canim normal muaneler icin surekli gittigim bi doktor var şişli kolan hastanesinde meliz onbasioglu. Genel olarak cok tatli bi kadın ama tabi hamilelik icin tavsiye edilir edilmez mi bilmiyorum. Sen nerdesin? Onerebilecegin varmi??

Ben İzmirdeyim o nedenle size uygun değil ama ablam istanbulda Anadolu tarafında bir kliniğe gidiyor ve hatta doktorunuda çok seviyor. Haziran başında doğuracak inşallah ama sanırım sen avrupadasın ters olur.

ayyy ciddimisinnn canımmmm yaaa cok sevindimmmm harika bir haber. inşallah netleşirrr aksamda haber ver. hayırlı olsunnn canımm saglıkla al bebişini kucagına. çok guzel yaaaa darısı bizlere inşallah
Ayy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallah
Veririm tabi haber.
Sizlerden de guzel haberler almayi dort gozle bekleyecem dua da edecem bol bol insallah cok beklemeyeceksiniz sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…