Ayy denicem ya dayanamicam :))) haner veririm burdan, umarim güzel haberler veririmoo sat benden de önceymiş. ben yumurtladım mı bilmiyorum bileişte adetin 12siyle 16. günleri arası diye dşündüm. napsan yaa denesen mi yarın sabah. ben bile sabırsızlandım senin adına inş güzel haberler veririz.
Aynen bencede super oluyo umutlarin artiyo guzel haberler aldıkça :)İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Burda başkalarının bile güzel haberleri insanı mutlu ediyormuş :)
Ayy bende beklicem demiştim ama oes ettim sabah yapicam bi test. Artik ne derece dogru olur bilmem.Hayırlısı.Teşekkür ederim canım bi dahaki haftayı beklemiyi düşüniyorum açıkcası bendede sağ kasıkta ara ara bi zonklama oluyor göğüslerim bi tuhaf zaten adetlerim çok düzenli değildi o yğzden 20 sine kadar beklerim sabredebilirsem
Benimde aynı cnm 6 yaşında bir oğlum var bizde bir kardeş istiyoruz inş olurSlm kızlar bende varım inşallh Rabbim hepimize nasip eder şuan adetimin bitmesini bekliyorum 1 tane 6 yaşında oğluşum var kardeş istiyor kuzum inşallh 1 tanede prensesimiz olur
Sagol canim amiiinHayır olsun cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et bzde görelim şu pozitifi
Kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Pozitif diooo idrar testiiii
Doktora gidecem akşama, umarım bir sorun yoktur.
Elnaelnaelna
lethem 01duygu01 M Mrs_fragrant N Ncyy0636
Ayy sagol canimmyaa çok sevindim canım senin adınaa
sabah uyanınca aklıma düştün test yaptı mı diye :))
hadi aksam da yaz dr ne dedi
İnanılmaz sevindim. Çok tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıkla göstersin inşallah !!! Hadi bakalım doktoruna da gitte akşam haber ver bakalım.Kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Elnaelnaelna
Ayy canim cok çok sağol amiiin amiiinİnanılmaz sevindim. Çok tebrik ederim, Allah sonuna kadar sağlıkla göstersin inşallah !!! Hadi bakalım doktoruna da gitte akşam haber ver bakalım.
Amin inşallah ben de BAT 22si ya senden 5 gün ilerde bende bakalım 5 gün sonra yani salı sabahı testimi yapıcam :)) evde çekmecede beklesin biraz daha :))))Ayy canim cok çok sağol amiiin amiiindualarinizi eksik etmeyin, ben hepinize dua edicem walla, hamilelerin duasi kabul olur derler, güzel sağlıklı bebislerimiz olsun
Darısı başına inşallah.
Elnaelnaelna
Hadi canim takipdeyim guzel haberler alacaz inşallah senden deAmin inşallah ben de BAT 22si ya senden 5 gün ilerde bende bakalım 5 gün sonra yani salı sabahı testimi yapıcam :)) evde çekmecede beklesin biraz daha :))))
Hangi ildesin canım? Doktor açısından merak ettim.
Ayy amin amiiin canimÇook çook tebrik ederim. En güzeli seninle olsun inşallahSağlıkla, sıhhatle daha nice haberlerini alalım:) Darısı biz diğer aday adayların başınaa
Elnaelnaelna
lethem 01duygu01 M Mrs_fragrant N Ncyy0636 [/QUO ayyy ciddimisinnn canımmmm yaaa cok sevindimmmm harika bir haber. inşallah netleşirrr aksamda haber ver. hayırlı olsunnn canımm saglıkla al bebişini kucagına. çok guzel yaaaa darısı bizlere inşallah
ayyy ciddimisinnn canımmmm yaaa cok sevindimmmm harika bir haber. inşallah netleşirrr aksamda haber ver. hayırlı olsunnn canımm saglıkla al bebişini kucagına. çok guzel yaaaa darısı bizlere inşallahKizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Elnaelnaelna
Ben İzmirdeyim o nedenle size uygun değil ama ablam istanbulda Anadolu tarafında bir kliniğe gidiyor ve hatta doktorunuda çok seviyor. Haziran başında doğuracak inşallah ama sanırım sen avrupadasın ters olur.Hadi canim takipdeyim guzel haberler alacaz inşallah senden de
Bem istanbuldayim canim normal muaneler icin surekli gittigim bi doktor var şişli kolan hastanesinde meliz onbasioglu. Genel olarak cok tatli bi kadın ama tabi hamilelik icin tavsiye edilir edilmez mi bilmiyorum. Sen nerdesin? Onerebilecegin varmi??
Ayy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallahayyy ciddimisinnn canımmmm yaaa cok sevindimmmm harika bir haber. inşallah netleşirrr aksamda haber ver. hayırlı olsunnn canımm saglıkla al bebişini kucagına. çok guzel yaaaa darısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?