Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Senindemi günün geçti canim. Belirtilerin neler
Günüm bu günler işte 14 ü yada 16 sı sağ kasığım batıyo bi ara akıntım kesilmişti şimdi atttık ve beni en çok tuhaflaştıran göğüslerim dolgunlaştı ve dokunamıyorum ilk gebeliğimdede göğüslerim düşük yapana kadar acımıştı düşük yapınca birden kesilmişti acı cumartesi test yaptım negatif çıktı ama

Ciddiii walla canim
Sagol güzel dileklerin icin, amiiin diyelim :))
Yanlis hatirlamiyosam seninde vaktin vardi daha benim gibi. Bence yapacaksanda hassas testlerden yap..
Benim onunla cikti, belli ki cok minik henüz benimki
Öyle almak için gittim yoktu eczanede bende normalle yapmıştım 1 hafta önce negatif çıkmıştı işte ne zaman gideceksin doktoraaa mıtlaka yaz bize

Öyle almak için gittim yoktu eczanede bende normalle yapmıştım 1 hafta önce negatif çıkmıştı işte ne zaman gideceksin doktoraaa mıtlaka yaz bize
Canim şimdi geldim, kalınlaşma var ama henüz cok erken olduğu için kese görünmez dedi, bakti yinede ama görünmedi dediği gibi, kan testi verdim yarin kese için tarih verecek :) yani baya erken oldugundan mecbur beklicez

Anladım canım hadi hayırlı olsun dua et bizede hamişlerin duası kabul olur derler ben adet olucam sanırım ya an itibariyle kasık ağrım başladı böyle aşağıya doğru vuran bidahaki aya artık

n1san
Sagol canim iyi dileklerin için
Amiin canim insallah her usteyene nasip etsin, acikcasi hastalığını bilmiyorum nasil bisey, cok gecmis olsun, ben her ne olursa olsun vucuduna beslenmene egzersizine dikkat edip stres yapmayan her kadinin hamile kalabileceğini dusunuyorum
Dualarim sizinle

Anladım canım hadi hayırlı olsun dua et bizede hamişlerin duası kabul olur derler ben adet olucam sanırım ya an itibariyle kasık ağrım başladı böyle aşağıya doğru vuran bidahaki aya artık
Kirmiziyi gorene kadar umut vardir hem bende de kasık ağrısı var :) ama olmasada bidahaki aya olur saglik olsunda

yaa erken olunca belli olmuyor dimii, ben de battan 3 gün sonra gitmiş olacam varsa muhtemelen benimki de görünmez o zaman. kan testi değerin kaç çıktı canım sonucu aldın mı?

yaa erken olunca belli olmuyor dimii, ben de battan 3 gün sonra gitmiş olacam varsa muhtemelen benimki de görünmez o zaman. kan testi değerin kaç çıktı canım sonucu aldın mı?
Canım normal ultrasonla 1000 de anca görünüyor bazen 1500 .ben 800 ken öğrendim kese yoktu ama oluşacağı yer belliydi 2 gun sonra 1600 du göründü. Adetim 8 gjn gecikmişti ayrıca değer 800ken o yüzden şimdi görünmemesi çok normaaal :)) sendende bekliyoruz güzel haberler

hımm saol canım bilgi için, daha yeni yeni öğreniyorum bunları.
yani en azından var mı yok mu kesin bir şey desin de:)

hımm saol canım bilgi için, daha yeni yeni öğreniyorum bunları.
yani en azından var mı yok mu kesin bir şey desin de:)
Canım onu demek için keseyi görsün beneği görsün kalp atışını duysun tamam zorlu bi süreç rabbim hepimizin yardımcıısı olsun

İnşallah bu sefer olcak. Biraz daha bekleyipte test yap bakalım. Şimdi erken diye negatif çıkmıştır. Bebisin tutunacak belki de. Sabret. Ama olmazsada uzulmek yok sakın

Kızlar selam. Folik asit kullanıyor musunuz? Kullanmayan varsa gebelik öncesi kullanmanızı tavsiye ederim. Verimliliği arttırdığı kişiler olabiliyormuş. Folio diye bi marka vermişti doktor bana. İlk kez geçen ay kullandım. Hayırlısıyla gebeyim. Bilemiyorum kendim için bişey diyemem ama daha önce tüm yumurtlama günlerini değerlendirmeyip birer gün falan anca birlikte olmuştum. Geçen ay da yumurtlamayı ilk kez her iki güne bir değerlendirdim. Herkes aynı şeyi yaşamayabilir elbette ama Paylaşmak istedim... Hepimizin hakkında hayırlısı bu cuma akşamı Allah'ın izniyle

benim bat 22 nisan .umutlanmamak için dinlemiyorum vucüdümu..ama göğsüm de ağrı var ucunda özellikle.. kasıklarım gaz sancısıyla karışık bir ağrı pardon ama ishal sancısı gibi..
Selam canım bat günlerimiz aynı inanılmaz bir heyecan var. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…