Aynı benim gibisin canım. Bizde 6 aydır deniyoruz ama tık yok. Belirti var kendisi yok. Ve sonunda da adet oluyorum hüsran oluyor herşey. Ama ben doktora gitmedim. Bira daha geçsin beklicem4 nısanda adet oldum c.tesı dr gıttım tekrar klomen verdı ama bu sefer gunde 3 kere ıcmemı ıstedı. sımdılık ıcıyorum cnm persembe sabah kontrole gıdecem aslında gıtsemmı onuda bılmıyorum ıs yerım uzak bı yerde ıhmalde etmek ıstemıyorum valla ne yapacam bılmıyorumama umarım bu ay tutar 5 aydır denıyoruz bakalım
Canım adet tarihinin geçmesini bekle. Ama eğer kan testi yaptiracaksan çıkar onda kesinMerhaba kızlar BANADA CVP VERİN bende gecen ay yumurta takibi yaptrdım klomen ve catlatma iğnesi ile ovulasyon pozitif dedi doktrm ama su erken gebelik testleri denilen testlerden yaptım dün sabah tabiki yine negatif ama sol kasığım cok agrıyor kan testi yaptrsammı çatlatma iğnesi olalı 15 gün oldu adetimede 2/3gün var kafam allak bullak delireceğim
Biraz daha bekle canım benceMerhaba kızlar BANADA CVP VERİN bende gecen ay yumurta takibi yaptrdım klomen ve catlatma iğnesi ile ovulasyon pozitif dedi doktrm ama su erken gebelik testleri denilen testlerden yaptım dün sabah tabiki yine negatif ama sol kasığım cok agrıyor kan testi yaptrsammı çatlatma iğnesi olalı 15 gün oldu adetimede 2/3gün var kafam allak bullak delireceğim
Ovülasyon çift çıktığında o gece ve diğer geceyi değerlendirdim. 31 martta gördüm çift çizgiyi hiç yapmadım o tarihe kadar bi yaptım test çizgisi kpntrol çizgisinden daha koyuydu. Üzerinden 13 gün geçti işteİdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..
Moral bozma. Benim de bat 17 merakla bekliyorum, bende ovulasyonda pozitif yakaladim
Bide ovulasyon pozitif çıktıktan sonra kac gun geçti
Dönemin yaklaşmış o zaman, bence 2-3 güne kadar adet olmazsan tekrar yapabilirsin testi.Ovülasyon çift çıktığında o gece ve diğer geceyi değerlendirdim. 31 martta gördüm çift çizgiyi hiç yapmadım o tarihe kadar bi yaptım test çizgisi kpntrol çizgisinden daha koyuydu. Üzerinden 13 gün geçti işte
İnşallah olmam da bu belirtiler boşa değildirDönemin yaklaşmış o zaman, bence 2-3 güne kadar adet olmazsan tekrar yapabilirsin testi.
Umarım hamilesindir
Ay umarim yaaa, benim daha ilk bebiş olacak, o yüzden cok heyecanliyimİnşallah olmam da bu belirtiler boşa değildirhaftaya yaparım olmadı bir önceki gebeliğim 8 gun geçtiğinde kopkoyu 2 çizgiyle öğrenmiştim.. Umarım hepimiz hamişizdir
Bebiş olarak benimde ilkAy umarim yaaa, benim daha ilk bebiş olacak, o yüzden cok heyecanliyim
17 nisan. Gelmedi bi türlüBebiş olarak benimde ilkne zamandı Bat ?
Evet düşük oldu17 nisan. Gelmedi bi türlüerken gebelik testi mi alsam diyorum sonra daha 4 gün var cikmaz diyip vazgeçiyorum, sonra tekrar alsammı denesem mi diyorum.. böyle bi döngüye bağladım sabahtan beri
Senin düşük mü oldu ilkinde.
Cok geçmiş olsun canım.Evet düşük oldu3 ay oldu anca . Bence bekle ya benim gibi hüsrana uğrama surda 4 guncuk kalmış
Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
hadi hayırlısı hepimiz için.. olumlu düşünelim olumlu olsun.. bugün şirket doktoru ile görüştüm sıkınto yaptığın sürece olmaz dediben daha 1 aydır istiyorum olmazsa ovülosyon testi kullansammı diye sordum sadece testle falan uğraşma dedi. reglinin ilk günü 1. günü diye say ve 10. gününden sonra aralıklarla ilişkiniz olsun dedi. 2-3 günü kastetti sanırım. zaten sperm 12-36 saat yaşıyor.. hiç bir sorunun yok zaten olmamaması için sorunda olmaz dedi. aslında stres değilde benimki biraz heyecanlıyım sanırım.. illa olsun demiyorum ama sadece ben isteyince hemen olsun istiyorum
Bende buraya ilk kez yazanlardanım :) aranıza hoş geldim. Benimde bat 23 nisan heyecanla bekliyorum. Beklemek ne zormuşMerhaba kızlar, ben de varım Nisan ayının heyecanında:) Bat 25 Nisan. Vücudumu dinlemekten yoruldum şimdiden. Umarım hepimiz için en hayırlısı en güzeli olurOlmadı Mayıs ayının heyecanında buluşuruz :) Üzülmek yok
Aynen bencede üzülmek yok ama vücut dinlemekde gerçekten ne kadar yoruyor ya, 3 nisan da yumurtlama testim pozitif çıktı 17 nisani bat diye hesapliyorum(artik ne kadar dogru bilmiyorum) dakikalar geçmiyor...Merhaba kızlar, ben de varım Nisan ayının heyecanında:) Bat 25 Nisan. Vücudumu dinlemekten yoruldum şimdiden. Umarım hepimiz için en hayırlısı en güzeli olurOlmadı Mayıs ayının heyecanında buluşuruz :) Üzülmek yok
Hosgeldin :)Bende buraya ilk kez yazanlardanım :) aranıza hoş geldim. Benimde bat 23 nisan heyecanla bekliyorum. Beklemek ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?