Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Aynı benim gibisin canım. Bizde 6 aydır deniyoruz ama tık yok. Belirti var kendisi yok. Ve sonunda da adet oluyorum hüsran oluyor herşey. Ama ben doktora gitmedim. Bira daha geçsin beklicem

Merhaba kızlar BANADA CVP VERİN bende gecen ay yumurta takibi yaptrdım klomen ve catlatma iğnesi ile ovulasyon pozitif dedi doktrm ama su erken gebelik testleri denilen testlerden yaptım dün sabah tabiki yine negatif ama sol kasığım cok agrıyor kan testi yaptrsammı çatlatma iğnesi olalı 15 gün oldu adetimede 2/3gün var kafam allak bullak delireceğim

Canım adet tarihinin geçmesini bekle. Ama eğer kan testi yaptiracaksan çıkar onda kesin

Biraz daha bekle canım bence

İdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..
Moral bozma. Benim de bat 17 merakla bekliyorum, bende ovulasyonda pozitif yakaladim
Bide ovulasyon pozitif çıktıktan sonra kac gun geçti
Ovülasyon çift çıktığında o gece ve diğer geceyi değerlendirdim. 31 martta gördüm çift çizgiyi hiç yapmadım o tarihe kadar bi yaptım test çizgisi kpntrol çizgisinden daha koyuydu. Üzerinden 13 gün geçti işte

Dönemin yaklaşmış o zaman, bence 2-3 güne kadar adet olmazsan tekrar yapabilirsin testi.
Umarım hamilesindir

Dönemin yaklaşmış o zaman, bence 2-3 güne kadar adet olmazsan tekrar yapabilirsin testi.
Umarım hamilesindir
İnşallah olmam da bu belirtiler boşa değildir haftaya yaparım olmadı bir önceki gebeliğim 8 gun geçtiğinde kopkoyu 2 çizgiyle öğrenmiştim.. Umarım hepimiz hamişizdir

Bebiş olarak benimde ilk ne zamandı Bat ?
17 nisan. Gelmedi bi türlü erken gebelik testi mi alsam diyorum sonra daha 4 gün var cikmaz diyip vazgeçiyorum, sonra tekrar alsammı denesem mi diyorum.. böyle bi döngüye bağladım sabahtan beri
Senin düşük mü oldu ilkinde.

Evet düşük oldu 3 ay oldu anca . Bence bekle ya benim gibi hüsrana uğrama surda 4 guncuk kalmış

Evet düşük oldu 3 ay oldu anca . Bence bekle ya benim gibi hüsrana uğrama surda 4 guncuk kalmış
Cok geçmiş olsun canım.
Bu sefer saglikla olsun inşallah
Doğru diyosun mecbur beklicem.
Ama sağ kasikda farklı bi hissiyat var herzamankinden farkli bi akıntıda var umarım vardir ya
Sen ne zaman test yapacaksın

Kızlar sat 27 mart idi bugun kahverengi leke gelmıs sice neden olabılır yerlesme olabılırmı aksam yattııgımdada kasıklarım agrıyordu yumartlamam oldu dıye dusunuyorum bır kac gun oncesınde cunku seffaf bıttı

Merhaba kızlar, ben de varım Nisan ayının heyecanında:) Bat 25 Nisan. Vücudumu dinlemekten yoruldum şimdiden. Umarım hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur Olmadı Mayıs ayının heyecanında buluşuruz :) Üzülmek yok

hadi hayırlısı hepimiz için.. olumlu düşünelim olumlu olsun.. bugün şirket doktoru ile görüştüm sıkınto yaptığın sürece olmaz dedi ben daha 1 aydır istiyorum olmazsa ovülosyon testi kullansammı diye sordum sadece testle falan uğraşma dedi. reglinin ilk günü 1. günü diye say ve 10. gününden sonra aralıklarla ilişkiniz olsun dedi. 2-3 günü kastetti sanırım. zaten sperm 12-36 saat yaşıyor.. hiç bir sorunun yok zaten olmamaması için sorunda olmaz dedi. aslında stres değilde benimki biraz heyecanlıyım sanırım.. illa olsun demiyorum ama sadece ben isteyince hemen olsun istiyorum

Ben de 2 aydır korunmuyorum ve hiç test vs. kullanmadım. Her yerde okuduğumuz ve söylenen belirli bilgiler var zaten. Dediğin gibi gün aşırı ilişki daha sağlıklı kaliteli sperm için. Heyecan hep var :) Bir de ben çok hızlı hareket eden biriyim, o yüzden haraketlerimi yavaşlatmak zor oluyor. Hemen öğreneyim sonucu eğer hamile değilsem yaşantıma hızlı devam edeyim diyorum

Bende buraya ilk kez yazanlardanım :) aranıza hoş geldim. Benimde bat 23 nisan heyecanla bekliyorum. Beklemek ne zormuş

Aynen bencede üzülmek yok ama vücut dinlemekde gerçekten ne kadar yoruyor ya, 3 nisan da yumurtlama testim pozitif çıktı 17 nisani bat diye hesapliyorum(artik ne kadar dogru bilmiyorum) dakikalar geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…