Aynen canim ters olur bana sagol. Zaten memnunum doktorumdan, bi etrafimdakilere soracam ama muhtemelen onunla devam ederimBen İzmirdeyim o nedenle size uygun değil ama ablam istanbulda Anadolu tarafında bir kliniğe gidiyor ve hatta doktorunuda çok seviyor. Haziran başında doğuracak inşallah ama sanırım sen avrupadasın ters olur.
Ayy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallah
Veririm tabi haber.
Sizlerden de guzel haberler almayi dort gozle bekleyecemdua da edecem bol bol insallah cok beklemeyeceksiniz sizlerde
Sağol canim amin hayirlisiyla inşallahTebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza almayı rabbim nasip etsinbanada dua et canım. Beklemedeyim
İnşallah tatlım sağol inanki çok ihtiyacım var duayaAyy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallah
Veririm tabi haber.
Sizlerden de guzel haberler almayi dort gozle bekleyecemdua da edecem bol bol insallah cok beklemeyeceksiniz sizlerde
İnsallah canım amin. Ama stres yapma, özellikle yumurtlama donemine kadar hiç düşünmemeye çalış, baska seylere kafa yor, çünkü beklenti yumurta kalitesini cok düşürüyomus. Ben buna cok dikkat ettim.İnşallah tatlım sağol inanki çok ihtiyacım var duayahepimiz şu nisan ayında güzel haberler verelim buraya
Tamam canım aynen öyle yapacam. Bide yumurtlama tarihi değişebiliyormuş. Erken yada geç yumurtlama olabiliyormus. İlla adet gününden 14 gün önce olacak diye bisey yokmusİnsallah canım amin. Ama stres yapma, özellikle yumurtlama donemine kadar hiç düşünmemeye çalış, baska seylere kafa yor, çünkü beklenti yumurta kalitesini cok düşürüyomus. Ben buna cok dikkat ettim.
Aynen ben bu yumurtalama testi de yaptim. 22.günümde yumurtladim walla. Test alabilirsin, daha net olur. Tahmine kalsa bu ayda bekleyebilirdim.Tamam canım aynen öyle yapacam. Bide yumurtlama tarihi değişebiliyormuş. Erken yada geç yumurtlama olabiliyormus. İlla adet gününden 14 gün önce olacak diye bisey yokmus
Yaaaaa ciddimisinnnnn bende yapsammıki unutlandım şimdi sağsağlim alırsın inşallah kucağına canımm hayırlı olsun git hemen doktoraKizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Pozitif diooo idrar testiiii
Doktora gidecem akşama, umarım bir sorun yoktur.
@Elnaelnaelna
@lethem01duygu01 @Mrs_fragrant @Ncyy0636
Dikkate alacam canım. Yumurtlama gününde ilişkiye girdiğinde ertesi gün falan kasiginda hafifde olsa bi batma hissettinmi canım?Aynen ben bu yumurtalama testi de yaptim. 22.günümde yumurtladim walla. Test alabilirsin, daha net olur. Tahmine kalsa bu ayda bekleyebilirdim.
Bide yumurtlamadan onceki birkaç gün şöyle 4-5 gun ilişki olmamasıda sperm kalitesini arttiriyomus bilgin olsun.
Senindemi günün geçti canim. Belirtilerin nelerYaaaaa ciddimisinnnnn bende yapsammıki unutlandım şimdi sağsağlim alırsın inşallah kucağına canımm hayırlı olsun git hemen doktora
Ciddiii walla canimYaaaaa ciddimisinnnnn bende yapsammıki unutlandım şimdi sağsağlim alırsın inşallah kucağına canımm hayırlı olsun git hemen doktora
Ya yumurtlama donemi zaten bi kasik ağrısı oluyoya ki bende cok oluyo, açıkçası o zaman bi belirti göremedim herzamanki seyler dedim. Akşam belirtileri detayli yazabilecegim bi konu acacam herkes okuyabilsin die.ama minik minik batmalar benim iliskiden 6-7 gun sonra basladi diyebilirim. Yani son 4-5 gündür varDikkate alacam canım. Yumurtlama gününde ilişkiye girdiğinde ertesi gün falan kasiginda hafifde olsa bi batma hissettinmi canım?
Anladım canım. Benim bugün sağ kasigimda batma var. Sarı akintim var. Ama azıcık.Ya yumurtlama donemi zaten bi kasik ağrısı oluyoya ki bende cok oluyo, açıkçası o zaman bi belirti göremedim herzamanki seyler dedim. Akşam belirtileri detayli yazabilecegim bi konu acacam herkes okuyabilsin die.ama minik minik batmalar benim iliskiden 6-7 gun sonra basladi diyebilirim. Yani son 4-5 gündür var
mreaba bende nisan ayında çalışmaya başlayanlardanım bir liste oluştursan batlarımıza yazsak sonra birbirimize duacı olsak:)Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Merhaba canım :) iyi fikir tabiki. Senin bat sat nezaman. Herhangi bi belirti yasiyormusunmreaba bende nisan ayında çalışmaya başlayanlardanım bir liste oluştursan batlarımıza yazsak sonra birbirimize duacı olsak:)
benim bat 22 nisan .umutlanmamak için dinlemiyorum vucüdümu..ama göğsüm de ağrı var ucunda özellikle.. kasıklarım gaz sancısıyla karışık bir ağrı pardon ama ishal sancısı gibi..Merhaba canım :) iyi fikir tabiki. Senin bat sat nezaman. Herhangi bi belirti yasiyormusun
Kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Pozitif diooo idrar testiiii
Doktora gidecem akşama, umarım bir sorun yoktur.
tebriklerrrr canım hayırlı olsun çok sevindim inş. darısı başıma
bende bu ay çalışmalara başlıyacağım banada dua edin ne olur
ben 35 yaşındayım ve fmf hastasıyım ama ümitliyim
Rabbim tüm istiyenlere sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin
[/Qtebrik ederim tatlım darısı bize olur inşallah
Az kalmış canım. Belirtilerin devam ederse bi test yap merak ettim valla. Benim adetime daha var. Degerlendiriyorum bu gunlerimi. Beklemedeyim bende. Benim belirti olarak kasık batması var canımbenim bat 22 nisan .umutlanmamak için dinlemiyorum vucüdümu..ama göğsüm de ağrı var ucunda özellikle.. kasıklarım gaz sancısıyla karışık bir ağrı pardon ama ishal sancısı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?