Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Ben İzmirdeyim o nedenle size uygun değil ama ablam istanbulda Anadolu tarafında bir kliniğe gidiyor ve hatta doktorunuda çok seviyor. Haziran başında doğuracak inşallah ama sanırım sen avrupadasın ters olur.
Aynen canim ters olur bana sagol. Zaten memnunum doktorumdan, bi etrafimdakilere soracam ama muhtemelen onunla devam ederim

Ayy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallah
Veririm tabi haber.
Sizlerden de guzel haberler almayi dort gozle bekleyecem dua da edecem bol bol insallah cok beklemeyeceksiniz sizlerde

Tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza almayı rabbim nasip etsin banada dua et canım. Beklemedeyim

Ayy canim benim cok cok sağol hayirlisiyla insallah
Veririm tabi haber.
Sizlerden de guzel haberler almayi dort gozle bekleyecem dua da edecem bol bol insallah cok beklemeyeceksiniz sizlerde
İnşallah tatlım sağol inanki çok ihtiyacım var duaya hepimiz şu nisan ayında güzel haberler verelim buraya

İnşallah tatlım sağol inanki çok ihtiyacım var duaya hepimiz şu nisan ayında güzel haberler verelim buraya
İnsallah canım amin. Ama stres yapma, özellikle yumurtlama donemine kadar hiç düşünmemeye çalış, baska seylere kafa yor, çünkü beklenti yumurta kalitesini cok düşürüyomus. Ben buna cok dikkat ettim.

İnsallah canım amin. Ama stres yapma, özellikle yumurtlama donemine kadar hiç düşünmemeye çalış, baska seylere kafa yor, çünkü beklenti yumurta kalitesini cok düşürüyomus. Ben buna cok dikkat ettim.
Tamam canım aynen öyle yapacam. Bide yumurtlama tarihi değişebiliyormuş. Erken yada geç yumurtlama olabiliyormus. İlla adet gününden 14 gün önce olacak diye bisey yokmus

Tamam canım aynen öyle yapacam. Bide yumurtlama tarihi değişebiliyormuş. Erken yada geç yumurtlama olabiliyormus. İlla adet gününden 14 gün önce olacak diye bisey yokmus
Aynen ben bu yumurtalama testi de yaptim. 22.günümde yumurtladim walla. Test alabilirsin, daha net olur. Tahmine kalsa bu ayda bekleyebilirdim.
Bide yumurtlamadan onceki birkaç gün şöyle 4-5 gun ilişki olmamasıda sperm kalitesini arttiriyomus bilgin olsun.

Dikkate alacam canım. Yumurtlama gününde ilişkiye girdiğinde ertesi gün falan kasiginda hafifde olsa bi batma hissettinmi canım?

Yaaaaa ciddimisinnnnn bende yapsammıki unutlandım şimdi sağsağlim alırsın inşallah kucağına canımm hayırlı olsun git hemen doktora
Ciddiii walla canim
Sagol güzel dileklerin icin, amiiin diyelim :))
Yanlis hatirlamiyosam seninde vaktin vardi daha benim gibi. Bence yapacaksanda hassas testlerden yap..
Benim onunla cikti, belli ki cok minik henüz benimki

Dikkate alacam canım. Yumurtlama gününde ilişkiye girdiğinde ertesi gün falan kasiginda hafifde olsa bi batma hissettinmi canım?
Ya yumurtlama donemi zaten bi kasik ağrısı oluyoya ki bende cok oluyo, açıkçası o zaman bi belirti göremedim herzamanki seyler dedim. Akşam belirtileri detayli yazabilecegim bi konu acacam herkes okuyabilsin die.ama minik minik batmalar benim iliskiden 6-7 gun sonra basladi diyebilirim. Yani son 4-5 gündür var

Anladım canım. Benim bugün sağ kasigimda batma var. Sarı akintim var. Ama azıcık.

Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
mreaba bende nisan ayında çalışmaya başlayanlardanım bir liste oluştursan batlarımıza yazsak sonra birbirimize duacı olsak:)

Son düzenleme:
benim sat 4 nisandı bugun çalışmalara başlıyacam
bu ay olmazsa mayısta devam,durmak yok

benim bat 22 nisan .umutlanmamak için dinlemiyorum vucüdümu..ama göğsüm de ağrı var ucunda özellikle.. kasıklarım gaz sancısıyla karışık bir ağrı pardon ama ishal sancısı gibi..
Az kalmış canım. Belirtilerin devam ederse bi test yap merak ettim valla. Benim adetime daha var. Degerlendiriyorum bu gunlerimi. Beklemedeyim bende. Benim belirti olarak kasık batması var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…