Bat ne :) benim bat 17 nisan, ayni günü mü bekliyoruz acababenim sat 17 mart. beklemedeyim :)
Yok ya hayal kırıklığı olur diye yapmadimbat tan emin değilim son 2-3 aydır düzensizlik vardı. hatta ilaç kullanıyorum onun için. 17sine kadar olması lazım ama ilaç da kullandığım için bilmiyorum adet olacakmışım gbi hissediyorum. yine de evde test yaptım silik çizgiyi görünce dr dan randevuyu kaptım haftaya. ama merak çok fena. sen evde test yaptın mı?Esralhan
Yok ya hayal kırıklığı olur diye yapmadim
Silik cuzgi varsa umut büyük, umarim hiçbir problem yoktur
Peki yumurtlamadan kac gun sonra yaptın testi bide hassas test mi yaptin normal mi?
Canim silik çizgi pozitiftir ama ya2 haftaya yakın zaman geçti, normal test bu. eşim inanmak istemiyor. silik ya, kaptırma kendini diyor. sonra üzülmemi istemiyor sanırım. bakalım haftaya kanda belli olur. ben de hayal kırıklığını düşündüm ama merak ağır bastı dayanamadım :)
17 nisan için erken testlerden yapmıyor musun, artık yapılabilirdir die düşünüyorumHosgeldin :)
Ya evet beklemek coooook zor.benimde bat 17 nisan. Hayırlısıyla gelse günümüzde testlerde pozitifleri görsek
Bende aldım erken testlerden çekmecede duruyor. PaZar yapılabilir gibi duruyor ama ben sanırım pazartesi sabahını bekleyip daha garantiye alacağım :)
Ay öyle mi dersin yaaa???? walla cok yapmak istiyom hatta işden eve dönerken aldim bitane ama da işte ne bilim erken gibi gelio.17 nisan için erken testlerden yapmıyor musun, artık yapılabilirdir die düşünüyorum
Ooo o zaman seni tebrik edebiliriz bence :) doktorla randevun niye o kadar gec, niye bu haftaua almadinbu sabah da yaptım yine silikti. kan testinde görmeden tam inanamayacam:)
sabredip bekliyorsun tebrikler walla, ben ovulasyondan 3-4 gün sonra da yapmıştım 1 ayda kaç test attım çöpe :)) sabırsız başım.
Ooo o zaman seni tebrik edebiliriz bence :) doktorla randevun niye o kadar gec, niye bu haftaua almadin
Yani aslında en doğrusu son güne kadar beklemek ama yapabilene tabi :) bnm ablam 2 eylülde sat idi 2 ekimde test yaptı evde negatif çıktı 3 gün sonra kan testi yaptı 3100 çıktı onun için en doğrusu geciktirip kan testi yapıp hiç hayal kırıklığı yaşamamakAy öyle mi dersin yaaa???? walla cok yapmak istiyom hatta işden eve dönerken aldim bitane ama da işte ne bilim erken gibi gelio.
İnşallah güzel haberler alırsın :) başkalarının güzel haberlerini duymak bile çok güzelmiş burda :)ayy heyecan yaptım sen tebrik falan edince:) dur kan testinde göreyim de. dr um çok yoğun bir haftaya anca randevu alabiliyoruz ama sağlık ocağında da yaptırabilirdim, bilerek bat geçsin bekleyecem.
hadi bakalım pazar senden de bekliyorum haberleri
Ay yaptir bence sağlık ocaginda, burdan da yaz bize. Umarim saglikla alirsin bebisini kucağınaayy heyecan yaptım sen tebrik falan edince:) dur kan testinde göreyim de. dr um çok yoğun bir haftaya anca randevu alabiliyoruz ama sağlık ocağında da yaptırabilirdim, bilerek bat geçsin bekleyecem.
hadi bakalım pazar senden de bekliyorum haberleri
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Burda başkalarının bile güzel haberleri insanı mutlu ediyormuş :)bu sabah da yaptım yine silikti. kan testinde görmeden tam inanamayacam:)
sabredip bekliyorsun tebrikler walla, ben ovulasyondan 3-4 gün sonra da yapmıştım 1 ayda kaç test attım çöpe :)) sabırsız başım.
Aynen canim. Ya bende cok bekledim ama biliomusun. Sat im 12 martYani aslında en doğrusu son güne kadar beklemek ama yapabilene tabi :) bnm ablam 2 eylülde sat idi 2 ekimde test yaptı evde negatif çıktı 3 gün sonra kan testi yaptı 3100 çıktı onun için en doğrusu geciktirip kan testi yapıp hiç hayal kırıklığı yaşamamak
Aynen canim. Ya bende cok bekledim ama biliomusun. Sat im 12 martama 22.günümde yumurtladım die bat 17 nisana kaydi. Şans işte gec yumurtlayasim tutmuş :/
Teşekkür ederim canım bi dahaki haftayı beklemiyi düşüniyorum açıkcası bendede sağ kasıkta ara ara bi zonklama oluyor göğüslerim bi tuhaf zaten adetlerim çok düzenli değildi o yğzden 20 sine kadar beklerim sabredebilirsemCok geçmiş olsun canım.
Bu sefer saglikla olsun inşallah
Doğru diyosun mecbur beklicem.
Ama sağ kasikda farklı bi hissiyat var herzamankinden farkli bi akıntıda var umarım vardir ya
Sen ne zaman test yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?