Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

yaa erken olunca belli olmuyor dimii, ben de battan 3 gün sonra gitmiş olacam varsa muhtemelen benimki de görünmez o zaman. kan testi değerin kaç çıktı canım sonucu aldın mı?
Aynen canim muhtemelen belli olmayacaktır. Kan değeri 56 çıktı canim

Kizlarr benim size sorum olacak. Ben nisanin 4 unde iliskiye girdik yani yumurtalamayi falan dusunmeden rastgele yani benim adetim 12sindeydi nisanin ama 9 unda geldi hic erken gelmezdi 3 4 gun surdu simdide ara ara kasiklarim da agri oluyor yani erken ama ben bekleyemiyorum sizce hamile miyim dir yoksa degil miymdir merak ediyorum

Aynen canim muhtemelen belli olmayacaktır. Kan değeri 56 çıktı canim

ayy hamilelik takvimi de yapmışsınn darısı başıma
ben bu sabah yine evde test yaptım geçen silikti şimdi daha belirgin olmuş. dr a gitmeden tam mutlu olamayacam sanırım ama yine de bayaa kaptırdım ben de

bence adet olucaksındr cunku tarıhler cok yakın bırbırıne ama yınede kısmet ıns olur

ben bu sabah yine evde test yaptım geçen silikti şimdi daha belirgin olmuş. dr a gitmeden tam mutlu olamayacam sanırım ama yine de bayaa kaptırdım ben de

O zaman bugün yarın senin de güzel haberlerini alıyoruz demektir:)) benim bir arkadaşımın epey silikti, kan testi yaptırdı hemen ve sonuç pozitif. Ve senin ki daha belirgin olduysa kesin diyebiliriz

Kızlar batımı 2 gün geçmiş olacak bugün bitince 4 gündür test yapıyorum markası maalesef bebetime ve hep negatif çıkıyor. insan beklerken çıldırabilir bu süreçte resmen. Kan da bikaç gün daha olmazsam vereyim diye düşündüm. Offf off dua edin.

Canım şuan çıkmayabilir erken diye. Belirtilerin falan varmı peki

Canım şuan çıkmayabilir erken diye. Belirtilerin falan varmı peki

Küçük batmalar oluyor sol kasığımda ama uzun sürmüyor adetteki gibi. Mide bulantım oluyor şuan var mesela. Baş ağrısı hiç olmazdı başıma ani ağrı giriyor normalde olmayan şeyler oluyor bana bilemiyorum ki canım beklemek ne zor.

Evet canim yaptim hayirlisiyla yaaa
Yaaa canim bence seni tebrik edebiliriz artik ama yinede sen bilirsin icin rahat etsin hayırlısıyla öğren bebis haberini canım.

İdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..
Moral bozma. Benim de bat 17 merakla bekliyorum, bende ovulasyonda pozitif yakaladim
Bide ovulasyon pozitif çıktıktan sonra kac gun geçti
bişey sormak istiyorum ovulasyon testinde gebe olup olmadığın cıkıyor mu?

bişey sormak istiyorum ovulasyon testinde gebe olup olmadığın cıkıyor mu?
Canim ben cok erken zamanda öğrendim hamileligimi, normal testlerle cikmaz şimdi, dun hassas test pozitifken ovulasyon negatifti.bugun denemedim, belki buaralar yapsam pozitif cikar denerim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…