Aynen canim muhtemelen belli olmayacaktır. Kan değeri 56 çıktı canimyaa erken olunca belli olmuyor dimii, ben de battan 3 gün sonra gitmiş olacam varsa muhtemelen benimki de görünmez o zaman. kan testi değerin kaç çıktı canım sonucu aldın mı?
Evet canim cok erken olduğu için kese görünmedi, kan testi yaptı, sonuca göre tahmini kese oluşum zamanina randevu verecekİnşallah tatlım. Gittin mi doktora ?
Çok güzel canım benim. Tekrar hayırlı olsun. Çok mutluluk verici biseyEvet canim cok erken olduğu için kese görünmedi, kan testi yaptı, sonuca göre tahmini kese oluşum zamanina randevu verecek
Cok sağol canım yaa darısı başına, cok beklemezsin inşallahÇok güzel canım benim. Tekrar hayırlı olsun. Çok mutluluk verici biseysağlıkla al kucağına inşallah :)
Aynen canim muhtemelen belli olmayacaktır. Kan değeri 56 çıktı canim
Amin amin canim cok sagolhayırlı olsungözünüz aydın. bizde tadalım bu duyguları inşallah..
Aynen canim muhtemelen belli olmayacaktır. Kan değeri 56 çıktı canim
bence adet olucaksındr cunku tarıhler cok yakın bırbırıne ama yınede kısmet ıns olurKizlarr benim size sorum olacak. Ben nisanin 4 unde iliskiye girdik yani yumurtalamayi falan dusunmeden rastgele yani benim adetim 12sindeydi nisanin ama 9 unda geldi hic erken gelmezdi 3 4 gun surdu simdide ara ara kasiklarim da agri oluyor yani erken ama ben bekleyemiyorum sizce hamile miyim dir yoksa degil miymdir merak ediyorum
ayy hamilelik takvimi de yapmışsınn darısı başıma
ben bu sabah yine evde test yaptım geçen silikti şimdi daha belirgin olmuş. dr a gitmeden tam mutlu olamayacam sanırım ama yine de bayaa kaptırdım ben de
Amin inşallahh :)Cok sağol canım yaa darısı başına, cok beklemezsin inşallah
Canım şuan çıkmayabilir erken diye. Belirtilerin falan varmı pekiKızlar batımı 2 gün geçmiş olacak bugün bitince 4 gündür test yapıyorum markası maalesef bebetimeve hep negatif çıkıyor. insan beklerken çıldırabilir bu süreçte resmen. Kan da bikaç gün daha olmazsam vereyim diye düşündüm. Offf off dua edin.
Canım şuan çıkmayabilir erken diye. Belirtilerin falan varmı peki
Evet canim yaptim hayirlisiyla yaaaayy hamilelik takvimi de yapmışsınn darısı başıma
ben bu sabah yine evde test yaptım geçen silikti şimdi daha belirgin olmuş. dr a gitmeden tam mutlu olamayacam sanırım ama yine de bayaa kaptırdım ben de
bişey sormak istiyorum ovulasyon testinde gebe olup olmadığın cıkıyor mu?İdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..
Moral bozma. Benim de bat 17 merakla bekliyorum, bende ovulasyonda pozitif yakaladim
Bide ovulasyon pozitif çıktıktan sonra kac gun geçti
Canim ben cok erken zamanda öğrendim hamileligimi, normal testlerle cikmaz şimdi, dun hassas test pozitifken ovulasyon negatifti.bugun denemedim, belki buaralar yapsam pozitif cikarbişey sormak istiyorum ovulasyon testinde gebe olup olmadığın cıkıyor mu?
Peki kaç gün öncesinde yaptınız hassas testiCanim ben cok erken zamanda öğrendim hamileligimi, normal testlerle cikmaz şimdi, dun hassas test pozitifken ovulasyon negatifti.bugun denemedim, belki buaralar yapsam pozitif cikardenerim istersen
Bizim aynıydı ya seninle ben pazartesi sabah yada bekleyemezsem pazar sabah early testlerden yapacağım. :)Peki kaç gün öncesinde yaptınız hassas testi
Battan 3 gun once yaptim canimPeki kaç gün öncesinde yaptınız hassas testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?