- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Valla kı bak heyacan yaptım İnş inşBizim aynıydı ya seninle ben pazartesi sabah yada bekleyemezsem pazar sabah early testlerden yapacağım. :)
Evet canim yaptim hayirlisiyla yaaa
Yaaa canim bence seni tebrik edebiliriz artikama yinede sen bilirsin icin rahat etsin hayırlısıyla öğren bebis haberini canım.
Bugün mü yaptırdınBen saçma bişi yaptım, siz yapmayın diye söylüyorum daha bat. A bir hafta varken başka bişi için hastaneye gitmişken kan verdim sonuç 1,2 ☹☹☹
Evet hastaneye gidince bir istek geldi yaptırdım keşke yaptırmasaydımBugün mü yaptırdın
Evet hastaneye gidince bir istek geldi yaptırdım keşke yaptırmasaydım
Haklisin beklemek çok zorKüçük batmalar oluyor sol kasığımda ama uzun sürmüyor adetteki gibi. Mide bulantım oluyor şuan var mesela. Baş ağrısı hiç olmazdı başıma ani ağrı giriyornormalde olmayan şeyler oluyor bana bilemiyorum ki canım beklemek ne zor.
Benim bi fikrim yok canım bu değerlerle ilgili maalesefKizlar meraba ben ayin 1 inde catlatma vuruldum salı günü kan verdim degerim 5.58 cikmisti doktorum gebelik yok dedi ama bugün tekrar test yaptirdim bu sefer değer 67,79 cikti adet tarihim en son 18 mart çok mu düşük değer ne düşünüyorsunuz yardimci olun lütfen
ayy hadi inşALLAH hayırlı haberlerini bekliyoruz bizede sonucu öğrenir öğrenmez yazKızlarr ben dayanamadim acilden kan verdim bi saate sonucu alcazz
son çıkan değerine doktor ne dedi peki? bazen değeri düşük olup sonradan yükselende var ama bunu en iyisiKizlar meraba ben ayin 1 inde catlatma vuruldum salı günü kan verdim degerim 5.58 cikmisti doktorum gebelik yok dedi ama bugün tekrar test yaptirdim bu sefer değer 67,79 cikti adet tarihim en son 18 mart çok mu düşük değer ne düşünüyorsunuz yardimci olun lütfen
ayy hadi inşALLAH hayırlı haberlerini bekliyoruz bizede sonucu öğrenir öğrenmez yaz
mubarek gün negüzel bir haber cnm tebrik ederim çok sevindim eminim şimdi için içine sığmıyordurgeldimm 392 çıktı. nöbetci dr a gösterdim, daha cok yeni, hafta içi bir dr a görünün dedi.
çarş zaten randevum vardı, hala eşim inanamıyor, şaşkınızz
Allah isteyen herkese nasip etsin
mubarek gün negüzel bir haber cnm tebrik ederim çok sevindim eminim şimdi için içine sığmıyordur
kendine dikkat et fazla iş yapma ilk haftalar çok önemli RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımıza
Ayyyy caniiiimmm cok sevindimmm yaaaageldimm 392 çıktı. nöbetci dr a gösterdim, daha cok yeni, hafta içi bir dr a görünün dedi.
çarş zaten randevum vardı, hala eşim inanamıyor, şaşkınızz
Allah isteyen herkese nasip etsin
bu arada bizim ilk denemede oldu, daha önce hiç doğum kontrol ilacı kullanmamıştım.
burdan okuduklarımla adetin 1. gününden 12 gün sayıp o hafta 2 günde 1 ilişki oldu. ilişki sonrası yarım saat de yattım. sonra duş aldım. bir de dubhaston kullanıyordum adet düzenleyici dr vermişti. bebek olursa koruyormuş diye duymuştum bilemiyorum. belki birine faydam olur diye yazdım
O zaman negatif oluyo biliyosun dimi, pozitif icin ikisininde ayni kalinlikta olmasi lazim canimYa bende 2 gün önce ovulasyon testini yaptm sırf meraktan 50 adet var zaten
Birini deneyim dedim iki ciZgi birisi belli belirsiz dii
Ama. Bi arkadaşın da böyle çıkmıştıO zaman negatif oluyo biliyosun dimi, pozitif icin ikisininde ayni kalinlikta olmasi lazim canim
cnm iki çizgide aynı koyulukta olursa pozitif diye biliyorum ama emin değilsen gün aşırı çalışmalaraAma. Bi arkadaşın da böyle çıkmıştı
Cok erken olduğu için siliktir dediler daha sonra kan testi yaptırdı çıkmıştı
Burda da vardı sanırm bi arkadaşın öyle olan
onu biz geçen hafta yaptıkcnm iki çizgide aynı koyulukta olursa pozitif diye biliyorum ama emin değilsen gün aşırı çalışmalara
başla ozaman ben öyle yapıyorum en doğrusu 2 günde bir olan birleşmeymiş ama tabi
sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?