hadi İNŞALLAH cnm beklemek zor ama bi okadarda güzel inş. hamilesindironu biz geçen hafta yaptık
Doktor kontrolünde hatta
Ben şuanda bekliyorum
Regle günümü hastalanmazsam inşallah hamileyim
cnm geç döllenme olduysa zaten henüz kanda çıkmayabilir biraz daha bekle derim belirtilere göre hamile olabilirsinKızlar banada bir el atın 3 senedir bebek istiyorum ama olmuyo sol tüp kapalı pko luyum klomen gonal f pregly gibi yöntemleri denedim sonuç alamadım sadece kilo aldım geçen sene temmuzda önce artık kilolardan kurtulmaya karar verdim ve ilk 10 kilo sonrası adetlerim düzelmeye başladı toplamda 21 kilo verdim 6 aya yakındır günü gününe adet oluyordum taki bu aya kadar sat 5 Mart 5 nisan adet olmam lazımdi geçen ay bi çalışma olmadı atamam oldu başka ile git gel üzerine dusemedim adete 5 gün felan kala birliktelik oldu okadar bu sürede hamile kalabilindigini okudum bu sitede beklenen adet günü sulu kan gibi pembe akıntı oldu bi miktar sonra kesildi gecikmenin 6. Günü test negatif çıktı geç dollenme için erken bi zaman mi test için bi akıl verirmisiniz bu arada belirtilerim şunlar
Adet gecikmesi
Koltuk altlarıma kadar şişen hassas damarli gogusler
Kokusuz bazen beyaz bazen şeffaf sumuksu yogun akıntı (yanma kaşıntı yok)
Grip olmuş gibi halsizlik bütün kemiklerim ağrıyor
Adet olmam gereken tarihten beri sol kasık ağrısı bele ve bacağa vuran
Göbeğin alt orta kısmında sertlik
Bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yok ama bana akıl verin
Hikayem biraz uzun oldu kusura bakmayın ama söktürücü kullanıp kullanmamakonusunda kararsizim 11 günlük gecikmedeyim ayın 20 sinde kan vermeyi düşünüyorum
cnm geç döllenme olduysa zaten henüz kanda çıkmayabilir biraz daha bekle derim belirtilere göre hamile olabilirsin
ama biraz daha sabret bikaç gün sonra yeniden test yaptır İNŞALLAH hamilesindir sende canım benimm güzel
haberlerini bekliyoruz
bikaç gün daha bekle seninde belirtilerin var ama bazen stresstende adet gecikebiliyor benimde geçen ay 4 gün geciktiSlm kizlaaar. Bu ayin 12sinde adet olmam lazimdi ama hala olamadim 5gun gectii geciktigi ilk gun test yaptimm ama cikmadi sanki adet olucakmisim gibi ağrılar var bide gogusumun uclari hafiften aciyolar beyaz akintim var yogunlugu bazen az bazen cok geliyo suandada migdem bulaniyo icim titriyo usuyorum bu havada geceleride vucudum yaniyo ama icten usuyorum sanki simdi tansiyonum dusmus gibi serserim kisacasi mal gibiyim hamile olabilirmiyiiim
Amiin cnmÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 20 sinde 15 gün gecikmiş olcak adetim kan vermek için uygun olur sanırım dimi
cnm sen neyaptın son durum nedir bütün yazdıklarını okudum senden haber bekliyorumBende varım kızlar bat 3 nisan dı gelmedi 4 ünde sarı akıntımın içinde kırmızı leke gördüm geliyor dedim gelmedi ama sabah test yaptım negatif çıktıyarın sabah kan testi yaptırıcam hayırlısı inşaAllah vardır bebiş 3 gün geç yumurtladım o yüzden mi çıkmadı bilmiyorum
Ayyyy caniiiimmm cok sevindimmm yaaaa
Seninle yallasik ayni zamanda dogum yapacaz gibi görünüyorayyy sağlıkla hayirlisiyla gelsin bebisin inşallah.
Canım T çizgisi C çizgisinden kalın olursada pozitif oluyor ovülasyon. Ama tam tersi olursa olmuyor ya aynı olacak yada T daha kalınO zaman negatif oluyo biliyosun dimi, pozitif icin ikisininde ayni kalinlikta olmasi lazim canim
Kihadi İNŞALLAH cnm beklemek zor ama bi okadarda güzel inş. hamilesindir
Kizlar benimde adetime 2 gun var test yapsam cikarmi..kaskkCanım T çizgisi C çizgisinden kalın olursada pozitif oluyor ovülasyon. Ama tam tersi olursa olmuyor ya aynı olacak yada T daha kalın
Kizlar yeniyim burda 4 yasinda oglum var ve kardes istedik ona bu ay daha 2 gun var adetime test yapsam cikarmi bir ve iki sabahlari midem bulaniyor kasiklarda agrim var bisey sanki bi sag bi sola kayiyo biseyler varmi sizceKızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Bence iki gün daha sabret ozmn kesin sonuç alrsn inşallah Rabbim hyrlsinı nasip etsinKi
Kizlar benimde adetime 2 gun var test yapsam cikarmi..kaskk
Kizlar yeniyim burda 4 yasinda oglum var ve kardes istedik ona bu ay daha 2 gun var adetime test yapsam cikarmi bir ve iki sabahlari midem bulaniyor kasiklarda agrim var bisey sanki bi sag bi sola kayiyo biseyler varmi sizce
Canim ben gittim doktorum hcg 1200- 1500 civarinda ancak kese görünür dedi o guzden bana 25 nisana randevu verdi, bi git bakalım sende hayırlısıylateşekkürler canımmm evet aralıkta olacak galiba
dr a bir gideyim de bakalım kaç haftalık falan bilgi verir heralde. ayy daha kimsenin haberi yokk
Herşeyin hayırlısı dileyen herkese nasip etsin Allah'ım
Canim hadi hayirlisiiiiiii güzel belirtileeeeeerOksuremiyorum şuan o derece yani
Gerçekten mi canım yaa umitlenmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Usutmus olsam böyle olmaz dimi.Canim hadi hayirlisiiiiiii güzel belirtileeeeeer
Yumurtlama dönemindesin o zamanŞimdi biraz hafifledi. Gaz varmış gibi ağrıyordu. Ay anlamıyorum halimi. Belirti olsa erkenmi acaba. Yoksa belirtimi bunlar. E belirtiyse neden başka belirti yok. Gogsum hafif içten ağrıyor, uçları değil ama. Dün başladı. Çok hafif. Son adetim 28 martti.
Yani olabiliyor tabi, onu en iyi sen bilirsin üşütünce nasil olduğunu, kisiden kisiye degisiyo çünkü.Gerçekten mi canım yaa umitlenmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Usutmus olsam böyle olmaz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?