Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Kızlar banada bir el atın 3 senedir bebek istiyorum ama olmuyo sol tüp kapalı pko luyum klomen gonal f pregly gibi yöntemleri denedim sonuç alamadım sadece kilo aldım geçen sene temmuzda önce artık kilolardan kurtulmaya karar verdim ve ilk 10 kilo sonrası adetlerim düzelmeye başladı toplamda 21 kilo verdim 6 aya yakındır günü gününe adet oluyordum taki bu aya kadar sat 5 Mart 5 nisan adet olmam lazımdi geçen ay bi çalışma olmadı atamam oldu başka ile git gel üzerine dusemedim adete 5 gün felan kala birliktelik oldu okadar bu sürede hamile kalabilindigini okudum bu sitede beklenen adet günü sulu kan gibi pembe akıntı oldu bi miktar sonra kesildi gecikmenin 6. Günü test negatif çıktı geç dollenme için erken bi zaman mi test için bi akıl verirmisiniz bu arada belirtilerim şunlar

Adet gecikmesi
Koltuk altlarıma kadar şişen hassas damarli gogusler
Kokusuz bazen beyaz bazen şeffaf sumuksu yogun akıntı (yanma kaşıntı yok)
Grip olmuş gibi halsizlik bütün kemiklerim ağrıyor
Adet olmam gereken tarihten beri sol kasık ağrısı bele ve bacağa vuran
Göbeğin alt orta kısmında sertlik
Bulantı baş dönmesi koku hassasiyeti yok ama bana akıl verin
Hikayem biraz uzun oldu kusura bakmayın ama söktürücü kullanıp kullanmamakonusunda kararsizim 11 günlük gecikmedeyim ayın 20 sinde kan vermeyi düşünüyorum

Slm kizlaaar. Bu ayin 12sinde adet olmam lazimdi ama hala olamadim 5gun gectii geciktigi ilk gun test yaptimm ama cikmadi sanki adet olucakmisim gibi ağrılar var bide gogusumun uclari hafiften aciyolar beyaz akintim var yogunlugu bazen az bazen cok geliyo suandada migdem bulaniyo icim titriyo usuyorum bu havada geceleride vucudum yaniyo ama icten usuyorum sanki simdi tansiyonum dusmus gibi serserim kisacasi mal gibiyim hamile olabilirmiyiiim

cnm geç döllenme olduysa zaten henüz kanda çıkmayabilir biraz daha bekle derim belirtilere göre hamile olabilirsin
ama biraz daha sabret bikaç gün sonra yeniden test yaptır İNŞALLAH hamilesindir sende canım benimm güzel
haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 20 sinde 15 gün gecikmiş olcak adetim kan vermek için uygun olur sanırım dimi

bikaç gün daha bekle seninde belirtilerin var ama bazen stresstende adet gecikebiliyor benimde geçen ay 4 gün gecikti
sen adetin gelmezse tekrar test yaptır yada doktora kana baktır daha güvenli oluyor İNŞALLAH hepimiz hamişizdir

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 20 sinde 15 gün gecikmiş olcak adetim kan vermek için uygun olur sanırım dimi
Amiin cnm
kesinlikle artık 15 gün geciktikten sonra kanda çıkması lazım diye biliyorum ihmal etme en kısa zamanda bi doktora kan ver haberlerini bekliyorum cnm

cnm sen neyaptın son durum nedir bütün yazdıklarını okudum senden haber bekliyorum

Ayyyy caniiiimmm cok sevindimmm yaaaa
Seninle yallasik ayni zamanda dogum yapacaz gibi görünüyor ayyy sağlıkla hayirlisiyla gelsin bebisin inşallah.

teşekkürler canımmm evet aralıkta olacak galiba

dr a bir gideyim de bakalım kaç haftalık falan bilgi verir heralde. ayy daha kimsenin haberi yokk

Herşeyin hayırlısı dileyen herkese nasip etsin Allah'ım

hadi İNŞALLAH cnm beklemek zor ama bi okadarda güzel inş. hamilesindir
Ki
Canım T çizgisi C çizgisinden kalın olursada pozitif oluyor ovülasyon. Ama tam tersi olursa olmuyor ya aynı olacak yada T daha kalın
Kizlar benimde adetime 2 gun var test yapsam cikarmi..kaskk
Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Kizlar yeniyim burda 4 yasinda oglum var ve kardes istedik ona bu ay daha 2 gun var adetime test yapsam cikarmi bir ve iki sabahlari midem bulaniyor kasiklarda agrim var bisey sanki bi sag bi sola kayiyo biseyler varmi sizce

Bence iki gün daha sabret ozmn kesin sonuç alrsn inşallah Rabbim hyrlsinı nasip etsin

teşekkürler canımmm evet aralıkta olacak galiba

dr a bir gideyim de bakalım kaç haftalık falan bilgi verir heralde. ayy daha kimsenin haberi yokk

Herşeyin hayırlısı dileyen herkese nasip etsin Allah'ım
Canim ben gittim doktorum hcg 1200- 1500 civarinda ancak kese görünür dedi o guzden bana 25 nisana randevu verdi, bi git bakalım sende hayırlısıyla

Kızlar yardimmm. Cok fena kasık agrim var. Kaç gundur azcik ağrıyordu batma şeklindeydi. Şimdi şiddetlendi. Adetime var dahaa. Bide hafif şişlik var gibi kasikta

Şimdi biraz hafifledi. Gaz varmış gibi ağrıyordu. Ay anlamıyorum halimi. Belirti olsa erkenmi acaba. Yoksa belirtimi bunlar. E belirtiyse neden başka belirti yok. Gogsum hafif içten ağrıyor, uçları değil ama. Dün başladı. Çok hafif. Son adetim 28 martti.

Yumurtlama dönemindesin o zaman

Gerçekten mi canım yaa umitlenmek istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Usutmus olsam böyle olmaz dimi.
Yani olabiliyor tabi, onu en iyi sen bilirsin üşütünce nasil olduğunu, kisiden kisiye degisiyo çünkü.
Ben gebeligimi cok erken zamanda ogrendigim icin dun ve bugün yerleşme ağrısinı yasadim, fena halde kasik agrim var, yürüyüşüm yavaşladı o derece, batmalar bazen ay dedirttriyor. Bakalim insallah seninde budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…