Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Aa o zaman yumurtlamadir ya, cok erken hamilelik belirtileri icin canim

Bende varim kizlar 2 senelik evliyim 4 ay once bebegimi 3.5 aylikken kaybettim kalbi durdugu icin kurtaj oldum bbu ay tekrardan basliycam calismalara suan adetliyim 5. Gunu doktorum kontrol icin cagirdi serophone adli bi ilac basliycak gecen seferde onunla hamile kalmistm bu ay umutluyum insallah rabbimn izniyle bu sefer hayirlisi olacak

İnşallah canım ya heycanlandim böyle söyleyince şimdi

Canım bir arkadaşımla konuştuk. 4 aylık hamileyken testten bi deneyeyim demiş o zaman bile negatif çıkmış düşün o yüzden artık testlere güvenim kalmadı yada bende göstermiyo. Kan vercem pazartesi çok uzun zamandır bekliyoruz inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bende dahil. Yumurtlama dönemini iyi değerlendir canım bu günlerde senin heralde.

İnşallah canım benim amin. Negatif çıkar tabiki erken olursa. Ptsi haber ver sonucu bende degerlendirim bu günleri. Sonrasında bende beklemedeyim artık. İnşallah sağlıklı hayırlı bebislerimiz olur

iyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar bel ağrısı var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum.

Merhaba benim de bat 22 nisan tek belirtim göğüs acısı

Ya kızlar yardım edin bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım bide sabahtan beri kasığımda ağrı var gibi yanma var gibi anlayamadım hamile olabilir miyim acaba....

Ya kızlar yardım edin bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım bide sabahtan beri kasığımda ağrı var gibi yanma var gibi anlayamadım hamile olabilir miyim acaba....
Benimde bugün olmam lazımdı ama bnde olmadım cnm. Ama bnm pk bi belirtim yok senin gibi çok nadir sol bel bölgemde ve sol kasığımda batma hissediyorum. Yani bnde bklemedeyim yarın ola hayr ola

Test yaptinmi peki canım. Benimde kasigimda ağrı var ama adetime daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…