Aa o zaman yumurtlamadir ya, cok erken hamilelik belirtileri icin canimŞimdi biraz hafifledi. Gaz varmış gibi ağrıyordu. Ay anlamıyorum halimi. Belirti olsa erkenmi acaba. Yoksa belirtimi bunlar. E belirtiyse neden başka belirti yok. Gogsum hafif içten ağrıyor, uçları değil ama. Dün başladı. Çok hafif. Son adetim 28 martti.
İnşallah canım ya heycanlandim böyle söyleyince şimdiYani olabiliyor tabi, onu en iyi sen bilirsin üşütünce nasil olduğunu, kisiden kisiye degisiyo çünkü.
Ben gebeligimi cok erken zamanda ogrendigim icin dun ve bugün yerleşme ağrısinı yasadim, fena halde kasik agrim var, yürüyüşüm yavaşladı o derece, batmalar bazen ay dedirttriyor. Bakalim insallah seninde budur
Canim ben satini bilmiodum bence yumurtlamadir ya o, bos gecme bu gunleriİnşallah canım ya heycanlandim böyle söyleyince şimdi
Öyle yapacam bugün canımCanim ben satini bilmiodum bence yumurtlamadir ya o, bos gecme bu gunleri
Belimdede az ağrı varÖyle yapacam bugün canımama hiç bukadar agrimazdi şaşırdım
Haklisin beklemek çok zorbenimde kasigimda batmalar oluyor. Ama yumurtlama mi yoksa başka biseymi anlamıyorum yaa geçen ayda böyleydi ve sonuç hüsran olmuştu. Bu ay pek heveslenmiyorum ben açıkçası. Bunun dışında bi belirtim yok çünkü. Daha adet günüme çok var zaten. Aman off nebilim işte sen bir iki gün sonra bi test daha yap tatlım. Bana haber ver burdan. Merak ederim :) inşallah bise vardır
İnşallah canım benim amin. Negatif çıkar tabiki erken olursa. Ptsi haber ver sonucuCanım bir arkadaşımla konuştuk. 4 aylık hamileyken testten bi deneyeyim demiş o zaman bile negatif çıkmış düşüno yüzden artık testlere güvenim kalmadı yada bende göstermiyo. Kan vercem pazartesi çok uzun zamandır bekliyoruz inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Bende dahil. Yumurtlama dönemini iyi değerlendir canım bu günlerde senin heralde.
Merhaba benim de bat 22 nisan tek belirtim göğüs acısıiyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar bel ağrısı var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum.
Ben görüyorum ki gözlerim iyi görür Can'ımBayanlar bi bakarmisiniz sizce var mi gebelik?
Benimde bugün olmam lazımdı ama bnde olmadım cnm. Ama bnm pk bi belirtim yok senin gibi çok nadir sol bel bölgemde ve sol kasığımda batma hissediyorum. Yani bnde bklemedeyim yarın ola hayr olaYa kızlar yardım edin bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım bide sabahtan beri kasığımda ağrı var gibi yanma var gibi anlayamadım hamile olabilir miyim acaba....
Olabilir tabi, ama bence 1 gun bekle olmazsa test yapYa kızlar yardım edin bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım bide sabahtan beri kasığımda ağrı var gibi yanma var gibi anlayamadım hamile olabilir miyim acaba....
bence var kaçıncı günün?kanda baktır kesin sonucu alırsın.Bayanlar bi bakarmisiniz sizce var mi gebelik?
Bende goruyorum canım var. Hadi hayırlısı. Bi kan testi yaptırBayanlar bi bakarmisiniz sizce var mi gebelik?
Test yaptinmi peki canım. Benimde kasigimda ağrı var ama adetime daha var.Ya kızlar yardım edin bugün regl olmam lazımdı henüz olmadım bide sabahtan beri kasığımda ağrı var gibi yanma var gibi anlayamadım hamile olabilir miyim acaba....
Cnm inşallah hamileyimdir inşallahhadi İNŞALLAH cnm beklemek zor ama bi okadarda güzel inş. hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?