Canim walla kasik ağrım yoğun ve yoğun olarak sag kasik, batmalar falanda sağda. Yumurtaliklarda genel bi şişlik var ama sag tarafa ekstra şişlik varmi emin olamıyorum.Esralhan canım senin kasigin hala ağrıyormu. Ve sol yada sağ tarafında hafif şişlik varmi
Tamam tatlım tskr edrmCanim walla kasik ağrım yoğun ve yoğun olarak sag kasik, batmalar falanda sağda. Yumurtaliklarda genel bi şişlik var ama sag tarafa ekstra şişlik varmi emin olamıyorum.
Cnm dünün aksine bugün de hiç ağrım olmadı eğer yarına kadar olmazsam test yapıcamBenimde bugün olmam lazımdı ama bnde olmadım cnm. Ama bnm pk bi belirtim yok senin gibi çok nadir sol bel bölgemde ve sol kasığımda batma hissediyorum. Yani bnde bklemedeyim yarın ola hayr ola
Evet cnm yarına kadar olmazsam test yapıcam yarınOlabilir tabi, ama bence 1 gun bekle olmazsa test yap
Yapmadım cnm bugün de dünün aksine hiç ağrım yok eğer yarına kadar olmazsam yarın yapıcam testTest yaptinmi peki canım. Benimde kasigimda ağrı var ama adetime daha var.
Umarim olmaz :) haber verEvet cnm yarına kadar olmazsam test yapıcam yarın
Sağol yaa canim, aminEsralhan tebrik ederim seni. Umarım sağlıcakla kucağına da alırsın rabbim nasip eder inşallah. Bizlere de dua et.
Sağol yaa canim, aminhepimize her isteyene nasip etsin inşallah
Dualarimdasiniz canim
Ayy canim benim cook sağol çok hoşsunBütün sayfaları okudum ve çok duygulandım Mutlu oldum adına da meleğini sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah Bizim için de dua et olur mu? Bat 23 nisan benim de ayaklarım üşüyor kasıklarımda batma var ve bugün hafif hafif baş dönmem başladı...psikolojik mi bilmiyorum bekleyip göreceğiz :)
Ayy canim benim cook sağol çok hoşsuninşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla aliriz meleklerimizi kucaklarimiza
Dualarım sizlerle
Canim belirtiler konusunda da ya tabi psikolojikde olabiliyo umarım değildir, bata 5 gun kalmis hadi tez geçeyumurtlama tarihin ne zaman? Bati yumurtlamaya göre hesapladin değilmi?
Ben malesef bugün oldum nasip bi daha ki aya inşallah ama seninde hyrlsı olsun inşallah hamilesindir cnm.Cnm dünün aksine bugün de hiç ağrım olmadı eğer yarına kadar olmazsam test yapıcam
Canim hassas test yap ama carsmbyaYumurtlama 9-10 nisan da oldu...heyecanla bekliyorum bat gününü ne kadar kendime söz verirsem vereyim Çarşamba test alır yaparım kesin :) batı yumurtlamaya göre hesapladığım için de 23 nisanilk bebişin mi senim canım?
Canim hassas test yap ama carsmbyaçünkü benim bat bugündü anca bugün norml testde pozitifi gördüm.
Aynen ilk bebis olacak hayırlısıyla cok heyecanliyim o yüzden
Senin?
Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyleBenim de ilk bebiş olacak yaş da geçiyor artık 30 oldum heyecanla merakla bekliyoruz korunmadan geçen 4.ayımız bu ay farklı hissediyorum kendimi ağır kaldırmıyorum mesela evde kendimi hırpalarcasına temizlik yapmıyorum Umarım hislerim yanıltmaz...
Inşallah olmam cnm veririm tabiiUmarim olmaz :) haber ver
Inşallah ben bu ay sende bidahaki ay kalırsın cnmBen malesef bugün oldum nasip bi daha ki aya inşallah ama seninde hyrlsı olsun inşallah hamilesindir cnm.
Bire bir aynı hislere sahibiz bel kasıklar vs bni anlatmışsın ve aynen bat 22 hadi bakalım hayırlısı :)))iyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar bel ağrısı var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum.
İnşallah cnm hakkmzda hyrlsıInşallah ben bu ay sende bidahaki ay kalırsın cnm
Bnde 29um :) ablam hamile demiştim ya hatırlarsın cnm o 39 mesela hiç öle yaş geçio demiyelim. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkese nasip etsin diyelim di mi :)Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyle
Daha genciz ya aaaa
Canim bende 4.ayimda hamile kaldim, hadi insallah seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?