Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Benimde bugün olmam lazımdı ama bnde olmadım cnm. Ama bnm pk bi belirtim yok senin gibi çok nadir sol bel bölgemde ve sol kasığımda batma hissediyorum. Yani bnde bklemedeyim yarın ola hayr ola
Cnm dünün aksine bugün de hiç ağrım olmadı eğer yarına kadar olmazsam test yapıcam

Sağol yaa canim, amin hepimize her isteyene nasip etsin inşallah
Dualarimdasiniz canim

Bütün sayfaları okudum ve çok duygulandım Mutlu oldum adına da meleğini sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah Bizim için de dua et olur mu? Bat 23 nisan benim de ayaklarım üşüyor kasıklarımda batma var ve bugün hafif hafif baş dönmem başladı...psikolojik mi bilmiyorum bekleyip göreceğiz :)

Ayy canim benim cook sağol çok hoşsun inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla aliriz meleklerimizi kucaklarimiza
Dualarım sizlerle
Canim belirtiler konusunda da ya tabi psikolojikde olabiliyo umarım değildir, bata 5 gun kalmis hadi tez geçe yumurtlama tarihin ne zaman? Bati yumurtlamaya göre hesapladin değilmi?

Yumurtlama 9-10 nisan da oldu...heyecanla bekliyorum bat gününü ne kadar kendime söz verirsem vereyim Çarşamba test alır yaparım kesin :) batı yumurtlamaya göre hesapladığım için de 23 nisan ilk bebişin mi senim canım?

Canim hassas test yap ama carsmbya çünkü benim bat bugündü anca bugün norml testde pozitifi gördüm.
Aynen ilk bebis olacak hayırlısıyla cok heyecanliyim o yüzden
Senin?

Canim hassas test yap ama carsmbya çünkü benim bat bugündü anca bugün norml testde pozitifi gördüm.
Aynen ilk bebis olacak hayırlısıyla cok heyecanliyim o yüzden
Senin?

Benim de ilk bebiş olacak yaş da geçiyor artık 30 oldum heyecanla merakla bekliyoruz korunmadan geçen 4.ayımız bu ay farklı hissediyorum kendimi ağır kaldırmıyorum mesela evde kendimi hırpalarcasına temizlik yapmıyorum Umarım hislerim yanıltmaz...

Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyle
Daha genciz ya aaaa
Canim bende 4.ayimda hamile kaldim, hadi insallah seninde öyle olur

Bire bir aynı hislere sahibiz bel kasıklar vs bni anlatmışsın ve aynen bat 22 hadi bakalım hayırlısı :)))

Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyle
Daha genciz ya aaaa
Canim bende 4.ayimda hamile kaldim, hadi insallah seninde öyle olur
Bnde 29um :) ablam hamile demiştim ya hatırlarsın cnm o 39 mesela hiç öle yaş geçio demiyelim. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkese nasip etsin diyelim di mi :) mrveee28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…