Aynen canım , hayirlisiyla saglikla, 2 sihirli kelimeBnde 29um :) ablam hamile demiştim ya hatırlarsın cnm o 39 mesela hiç öle yaş geçio demiyelim. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkese nasip etsin diyelim di mi :)mrveee28
Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyle
Daha genciz ya aaaa
Canim bende 4.ayimda hamile kaldim, hadi insallah seninde öyle olur
Bnde 29um :) ablam hamile demiştim ya hatırlarsın cnm o 39 mesela hiç öle yaş geçio demiyelim. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkese nasip etsin diyelim di mi :)mrveee28
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur, hayırlısıyla güzel haberler alırsın.Kızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Beklenen Adet Tarihi canımArkadaşlar bu bat nedir ya ?
Sağol canım inşallahCanım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur, hayırlısıyla güzel haberler alırsın.
merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum
benim reglim 4 gün sürer ortalama.. perşembe günü ve cuma günü oldum. 3. günü sadece 2 damla kahverengi leke oldu. (bitiyor gibi) 4. günü ise hiç birşey olmayınca eşimle ilişki sonrası pembe renkte 2-3 damla oldum... stresten regl günüm kısalıp azaldımı? yoksa regliye yakın hamile kalma ihtimali dolayısıyla reglim bu şekildemi oldu?
gecmıs olsun gecer ıns kısa zamandaKızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Kızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Canım selam Bat larımız aynı ya merak ettim ne durumdasın?iyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.9 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar bel ağrısı var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 6 gün nasıl geçecek bilemiyorum.
Canım senide merak ettim sen ne durumdasın inşallah güzel haber verrirsinBatdaşım benim :) hem de Nasıl neden böyle oluyor çok kaptırmak istemiyorum sonra bir bakıyorum burdayım :) sende belirti var mı hissettiklerin
cnm benimde reglm normalde 4 gün sürerdi ama geçen ay ilk kez 3 gün sürdü ayrıca 4 günde gecikti sterssten olduğunu düşünüyorum yada mevsim değişikliğinden, madem sen emin değilsin bir gebelik testi yaptır yada bi doktramerhaba hanımlar birşey sormak istiyorum
benim reglim 4 gün sürer ortalama.. perşembe günü ve cuma günü oldum. 3. günü sadece 2 damla kahverengi leke oldu. (bitiyor gibi) 4. günü ise hiç birşey olmayınca eşimle ilişki sonrası pembe renkte 2-3 damla oldum... stresten regl günüm kısalıp azaldımı? yoksa regliye yakın hamile kalma ihtimali dolayısıyla reglim bu şekildemi oldu?
cnm benimde reglm normalde 4 gün sürerdi ama geçen ay ilk kez 3 gün sürdü ayrıca 4 günde gecikti sterssten olduğunu düşünüyorum yada mevsim değişikliğinden, madem sen emin değilsin bir gebelik testi yaptır yada bi doktra
görün kafan rahatlasın
sonuç belli olunca bizide haberdar et ALLAHA emanet ol cnmTeşekkür ederim. 1-2 güne denicem test. yerleşme kanaması vs diye okumuştum daha önce acaba öyle bişeymi diye aklıma takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?