Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Ay bende 30 yasindayim, niye gömdün ki sen bizi öyle
Daha genciz ya aaaa
Canim bende 4.ayimda hamile kaldim, hadi insallah seninde öyle olur

Görüyorum burada 21 22 yaşında bunalıma girenleri anne olamıyorum diye :) yoksa 1 yıl falan daha bekleyecektik at yarışına döndürdük işi...inşallah inşallah bende alırım mutluluk haberlerini de paylaşırım burada

Kızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur, hayırlısıyla güzel haberler alırsın.

merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum

benim reglim 4 gün sürer ortalama.. perşembe günü ve cuma günü oldum. 3. günü sadece 2 damla kahverengi leke oldu. (bitiyor gibi) 4. günü ise hiç birşey olmayınca eşimle ilişki sonrası pembe renkte 2-3 damla oldum... stresten regl günüm kısalıp azaldımı? yoksa regliye yakın hamile kalma ihtimali dolayısıyla reglim bu şekildemi oldu?

bilgisi olandan yardım ricaederim

gecmıs olsun gecer ıns kısa zamanda

sıkma canını , çok geçmiş olsun, bizde bekliyoruz bkalım

Canım selam Bat larımız aynı ya merak ettim ne durumdasın?

cnm benimde reglm normalde 4 gün sürerdi ama geçen ay ilk kez 3 gün sürdü ayrıca 4 günde gecikti sterssten olduğunu düşünüyorum yada mevsim değişikliğinden, madem sen emin değilsin bir gebelik testi yaptır yada bi doktra
görün kafan rahatlasın

Teşekkür ederim. 1-2 güne denicem test. yerleşme kanaması vs diye okumuştum daha önce acaba öyle bişeymi diye aklıma takıldı..

Merhaba, aranıza yeni katıldım iki yıldır çocuk için uğraşıyoruz sat 25 martta 5 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bat ım perşembe. Bu ay ikinci ayım hsg çektirdim o nedenle çok umutluyum lütfen banada dua edin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…