Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordum
Anca bebisim olacak olgunluğa geldim.
Herkesin baska tabi
Haberlerini bekliyoruz insallah en kisa zamanda

Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordum
Anca bebisim olacak olgunluğa geldim.
Herkesin baska tabi
Haberlerini bekliyoruz insallah en kisa zamanda

Aynen :) işte okul bitsin iş olsun güç olsun derken sonra evlilik ve ancak Bebek düşünmeye vakit oldu...bugün kremimsi bir akıntım var hadi hayırlısı diyorum...sabah uyanınca da yine mide bulantım oldu...en azından Çarşamba'ya kadar bekleyeceğim ve haber vereceğim hemen

Selam,

Bende hamile kalmaya çalışıyorum. İlk defa bu ay çalışmalara ciddi ciddi başladık. Bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.

sende aramıza hşg cnm hadi hayırlı haberler almak dileğiyle

BENİM DE O ZAMANLAR SENİN BELİRTİLERİN NEDİR.BENDE HİÇ BATMA YOK

BENİM DE O ZAMANLAR SENİN BELİRTİLERİN NEDİR.BENDE HİÇ BATMA YOK

Göğüslerim ne şiş ne de acıma batma var...kasık batmam da 3-4 gün öncesine kadar vardı artık yok...mide bulantım oldu bu sabah hafif hafif de baş dönmelerim var bir de bugün kremimsi beyaz akıntı başladı...aaa bir de ayaklarım donuyor..onun dışında hiçbir belirti yok...

CANIM YA BEN SABIRSIZLIK YAPIP İDRARDA TEST YAPTIM ALDIM NEGATİFİ 4 GÜN KALDI BİLDİĞİN GİBİ.GÖĞÜS UCU DA DAHİL HER TARAFI AĞRIYORDU ŞUAN HİÇ BİŞE KALMADI SENDE DURUM NEDİR
Ama umut kesmemek lazım canım ya gecikme olana kadar hep bir umut varmış. Bende de değişik belirtiler var da psikolojik olabilir :)

Ama umut kesmemek lazım canım ya gecikme olana kadar hep bir umut varmış. Bende de değişik belirtiler var da psikolojik olabilir :)
UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR. GEÇEN AY DAMAK TADIM BİLE DEĞİŞMİŞTİ O DERECE PSİKOLOJİM ETKİLENMİŞ.BU AY O TARZ BELİRTİLERİME TAKILMIYORUM.AKINTIYA ÖNEM VERİYORUM O DA HERKES DE FARKLI KİMİNDE KURULUK KİMİNDE SARI KİMİNDE YUMURTANIN AKI..KİMİNDE KAHVELİK..KENDİMİDE TANIMIOYRUM BU KONUDA SONUÇTA İLK GEBELİK.BAKALIM PERŞEMBEYE KADAR KAN TESTİ YAPTIRICAM AMA

Hoşbulduk teşekkürler :)
9 nisanda regl oldum.
Dün itibariyle çalışmalara başladık.
Soğan suyu kürü de yapıyorum aynı zamanda.
Umarım bu ay hamile kalırım :/
bende 4 gün oldu çalışmalara başlıyalı hadi hayırlısı ikimizde İNŞALLAH hamiş oluruz

Teşekkürler inşallah mutlu haberi burada paylaşabilirim. Bende Hiç bir belirti yok bu şekilde olup hamile kalan var mı?
cnm ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta 9 ay boyunca bulantım bile olmadı ,belirti yaşamayıpta hamile olan çok bayan var ama her gebelikte ve bünyede farklıdır diye düşünüyorum
az kalmış perşembe hayırlı haberlerini alırız İNŞALLAH

Bende 2. Çocuk için uğraşıyorum yedi yaşında oğlum var ona ilk ay hamile kaldım şimdi iki seneyi geçti iyice stres oldum buradan insanlar yok akıntı yok batma şişkinlik filan deyince bende hiçbiri yok hamile değilim sanırım diyorum.

Selam olsun ne geçmez dakikalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…