göğüslerim biraz ağırlaştı,sancılarım azaldı diğerleri aynı senin nasıl gidiyor?Canım selam Bat larımız aynı ya merak ettim ne durumdasın?
Sağol canım tesekkur ederim. İnşallah olur hepimizin hayırlısıylasıkma canını , çok geçmiş olsun, bizde bekliyoruz bkalım
Sağol canım inşallahgecmıs olsun gecer ıns kısa zamanda
Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordumGörüyorum burada 21 22 yaşında bunalıma girenleri anne olamıyorum diye :) yoksa 1 yıl falan daha bekleyecektik at yarışına döndürdük işi...inşallah inşallah bende alırım mutluluk haberlerini de paylaşırım burada
Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordum
Anca bebisim olacak olgunluğa geldim.
Herkesin baska tabi
Haberlerini bekliyoruz insallah en kisa zamanda
hşg cnm bat nezamandıSelam,
Bende hamile kalmaya çalışıyorum. İlk defa bu ay çalışmalara ciddi ciddi başladık. Bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.
sende aramıza hşg cnm hadi hayırlı haberler almak dileğiyleMerhaba, aranıza yeni katıldım iki yıldır çocuk için uğraşıyoruz sat 25 martta 5 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bat ım perşembe. Bu ay ikinci ayım hsg çektirdim o nedenle çok umutluyum lütfen banada dua edin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
CANIM YA BEN SABIRSIZLIK YAPIP İDRARDA TEST YAPTIM ALDIM NEGATİFİCanım senide merak ettim sen ne durumdasın inşallah güzel haber verrirsin
BENİM DE O ZAMANLAR SENİN BELİRTİLERİN NEDİR.BENDE HİÇ BATMA YOKYumurtlama 9-10 nisan da oldu...heyecanla bekliyorum bat gününü ne kadar kendime söz verirsem vereyim Çarşamba test alır yaparım kesin :) batı yumurtlamaya göre hesapladığım için de 23 nisanilk bebişin mi senim canım?
BENİM DE O ZAMANLAR SENİN BELİRTİLERİN NEDİR.BENDE HİÇ BATMA YOK
Göğüslerim ne şiş ne de acıma batma var...kasık batmam da 3-4 gün öncesine kadar vardı artık yok...mide bulantım oldu bu sabah hafif hafif de baş dönmelerim var bir de bugün kremimsi beyaz akıntı başladı...aaa bir de ayaklarım donuyor..onun dışında hiçbir belirti yok...[/YUMURTLAMADAN 3 GÜN SONRA GÖĞÜSLER ACIDI.ŞUAN O ACILAR AZALDI. AKINTIMDA 3 GÜNDÜR VAR. ÜŞÜME ANİDEN GELİYOR SONRA ESER YOK.
Hoşbulduk teşekkürler :)hşg cnm bat nezamandı
Ama umut kesmemek lazım canım ya gecikme olana kadar hep bir umut varmış. Bende de değişik belirtiler var da psikolojik olabilir :)CANIM YA BEN SABIRSIZLIK YAPIP İDRARDA TEST YAPTIM ALDIM NEGATİFİ4 GÜN KALDI BİLDİĞİN GİBİ.GÖĞÜS UCU DA DAHİL HER TARAFI AĞRIYORDU ŞUAN HİÇ BİŞE KALMADI SENDE DURUM NEDİR
UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR. GEÇEN AY DAMAK TADIM BİLE DEĞİŞMİŞTİ O DERECE PSİKOLOJİM ETKİLENMİŞ.BU AY O TARZ BELİRTİLERİME TAKILMIYORUM.AKINTIYA ÖNEM VERİYORUM O DA HERKES DE FARKLI KİMİNDE KURULUK KİMİNDE SARI KİMİNDE YUMURTANIN AKI..KİMİNDE KAHVELİK..KENDİMİDE TANIMIOYRUM BU KONUDA SONUÇTA İLK GEBELİK.BAKALIM PERŞEMBEYE KADAR KAN TESTİ YAPTIRICAM AMAAma umut kesmemek lazım canım ya gecikme olana kadar hep bir umut varmış. Bende de değişik belirtiler var da psikolojik olabilir :)
Teşekkürler inşallah mutlu haberi burada paylaşabilirim. Bende Hiç bir belirti yok bu şekilde olup hamile kalan var mı?sende aramıza hşg cnm hadi hayırlı haberler almak dileğiyle
bende 4 gün oldu çalışmalara başlıyalı hadi hayırlısı ikimizde İNŞALLAH hamiş oluruzHoşbulduk teşekkürler :)
9 nisanda regl oldum.
Dün itibariyle çalışmalara başladık.
Soğan suyu kürü de yapıyorum aynı zamanda.
Umarım bu ay hamile kalırım :/
cnm ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta 9 ay boyunca bulantım bile olmadı ,belirti yaşamayıpta hamile olan çok bayan var ama her gebelikte ve bünyede farklıdır diye düşünüyorumTeşekkürler inşallah mutlu haberi burada paylaşabilirim. Bende Hiç bir belirti yok bu şekilde olup hamile kalan var mı?
Bende 2. Çocuk için uğraşıyorum yedi yaşında oğlum var ona ilk ay hamile kaldım şimdi iki seneyi geçti iyice stres oldum buradan insanlar yok akıntı yok batma şişkinlik filan deyince bende hiçbiri yok hamile değilim sanırım diyorum.cnm ben ilk gebeliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta 9 ay boyunca bulantım bile olmadı ,belirti yaşamayıpta hamile olan çok bayan var ama her gebelikte ve bünyede farklıdır diye düşünüyorum
az kalmış perşembe hayırlı haberlerini alırız İNŞALLAH
Selam olsun ne geçmez dakikalarBende 2. Çocuk için uğraşıyorum yedi yaşında oğlum var ona ilk ay hamile kaldım şimdi iki seneyi geçti iyice stres oldum buradan insanlar yok akıntı yok batma şişkinlik filan deyince bende hiçbiri yok hamile değilim sanırım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?