Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

CAnım bende çok belirsizlikdeyim, yani insan her hissettiğine bir anlam yüklüyor. Bat cuma olduğundan bende çarşamba bi erken gebelik testi deniycem inşallah ikimizde pozitif sonuçları alırız. 3 tane testi. Var çarşamba perşembe cmt denerim negatifse kısmet öteki aya derim artık ama inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız

Kızlar acill yardım edermisiniz eşim grip bu gün yumurtlama günüm sizce birlikte olsam grip sperm etkilermi yani hamile kalırsam bebek etkilenirmi şimdiden teşekkür ederim

Sağol canım inşallah

Duygunun kan testi verdim dün 8,49 çıktı hcg ama aynı gün kanamam başladı. Doktor 3 hafta için çok düşük bir değer kimyasal gebelik dedi. Öyleymiş gerçektende. Çok umutlanmıştım bu ay ama olmadı

Canım ihmal etme bol su iç çok iyi geliyo. Bu ay kısmet olmadı bize. İnşallah bidaha ki ay olur

Canım benim yaa çok geçmiş olsun bitanem. Herseyde var bi hayır canım inanki. Çok üzüldüm ama yaaa insallah mayıs ayı uğurlu gelir bize ozaman. Hiç bozmayalim moralimizi olurmu. Destek olalım hep.

Canım ihmal etme bol su iç çok iyi geliyo. Bu ay kısmet olmadı bize. İnşallah bidaha ki ay olur
Bol su iciyorum canım. İlaçları kullanmaya başladım dün akşam. 1 hafta ilişki olmicak zaten. İnşallah geçer canım sıkkın hep. Hala acaba bebekmi var diye düşünüyorum. Bu ilaçlar ona zarar verecek diye düşünüyorum hep. Psikolojim bozuldu. Halbuki bebek yok idrar testi yaptım. Nebilim işte sacmaliyorum kendi kendime bazen

Canım öyle düşünme, idrar yolu iltihabı gebelikte de hiç istenmeyen bir durum. Tedavi olup bebeğinin olması ikinizi sağlığı için de gerekli. Kalbini ferah tut. İnşallah bizimde olacak bebişlerimiz. Dua edelim. Bende dünden beri çok kötüyüm, aklıma gelince gözüm doluyor. Böyle testte çıkıp ta olmaması çok zormuş

Bende deli gibi üzülüyorum ama güçlü olalım ve herşeye baştan başlayalım :) buna karar verdim şimdi. Sende öyle ol.

Bende deli gibi üzülüyorum ama güçlü olalım ve herşeye baştan başlayalım :) buna karar verdim şimdi. Sende öyle ol.
Bide sol kasigimda şişlik var. Oda iltihaptan kaynaklanıyormus. Çok garip. Hala batmalar ve ağrılarda var ayrıca. Gebelik belirtisiyle cokmu benzer oluyor yani bu durum. Çok ilginc

Kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Pozitif diooo idrar testiiii
Doktora gidecem akşama, umarım bir sorun yoktur.
@Elnaelnaelna
@lethem 01duygu01 M Mrs_fragrant @Ncyy0636

Canım benim biraz geç oldu tebrik için ama çook çook sevindim:)) Allah sağlıkla, mutlulukla nice güzel günler yaşatsın yavrucuğunla Ayrıca takipteyim artık seni:) Gün gün incelemek gerekiyor seni ve gelişmeleri Nisan ayının uğurlusu oldun Darısı bizim başımıza, çalışmalara hızla devam:)) Kocaman sevgiler sana..

Çok geçmiş olsun canım Hepimiz en ufak belirtiyi mutlulukla sahipleniyoruz. Ama Allah hayırlısını ve sağlıksını nasip etsin. İlk önce sağlık.. Ne diyoruz, üzülmek yok:) Hepimiz için yazılmış güzellikler var, bir gün biz de nasipleneceğiz

Benimde bat cuma ama kendimi regli olcakmış gibi hissediyorum kısmet bakalım. Olmazsada Allah sağlıkla nasip etsin hayırlısıyla inşallah isteyen herkese

Neguzel yazmissin canım benim. İnşallah sağlıklı bebislerimiz olur birgün. Ve moralimizi bozmicaz evet

Benimde bat perşembe ama akşam üstü tuvalette peçeteye kahverengi lekenme geldi yine olmadı sanırım vardır hayr diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…