- 12 Nisan 2016
- 72
- 49
- 8
- 38
CAnım bende çok belirsizlikdeyim, yani insan her hissettiğine bir anlam yüklüyor. Bat cuma olduğundan bende çarşamba bi erken gebelik testi deniycem inşallah ikimizde pozitif sonuçları alırız. 3 tane testi. Var çarşamba perşembe cmt denerim negatifse kısmet öteki aya derim artık ama inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızUMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR. GEÇEN AY DAMAK TADIM BİLE DEĞİŞMİŞTİ O DERECE PSİKOLOJİM ETKİLENMİŞ.BU AY O TARZ BELİRTİLERİME TAKILMIYORUM.AKINTIYA ÖNEM VERİYORUM O DA HERKES DE FARKLI KİMİNDE KURULUK KİMİNDE SARI KİMİNDE YUMURTANIN AKI..KİMİNDE KAHVELİK..KENDİMİDE TANIMIOYRUM BU KONUDA SONUÇTA İLK GEBELİK.BAKALIM PERŞEMBEYE KADAR KAN TESTİ YAPTIRICAM AMA
Maalesef cnm bu sabah uyandığımda olmuşum...İnşallah cnm hakkmzda hyrlsı
Yoksa hiç olmama ihtimali var onu da düşünKızlar acill yardım edermisiniz eşim grip bu gün yumurtlama günüm sizce birlikte olsam grip sperm etkilermi yani hamile kalırsam bebek etkilenirmi şimdiden teşekkür ederim
Sağol canım inşallah
Kızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Canım benim yaa çok geçmiş olsun bitanem. Herseyde var bi hayır canım inanki. Çok üzüldüm ama yaaaDuygunun kan testi verdim dün 8,49 çıktı hcg ama aynı gün kanamam başladı. Doktor 3 hafta için çok düşük bir değer kimyasal gebelik dedi. Öyleymiş gerçektende. Çok umutlanmıştım bu ay ama olmadı
Bol su iciyorum canım. İlaçları kullanmaya başladım dün akşam. 1 hafta ilişki olmicak zaten. İnşallah geçerCanım ihmal etme bol su iç çok iyi geliyo. Bu ay kısmet olmadı bize. İnşallah bidaha ki ay olur
Bol su iciyorum canım. İlaçları kullanmaya başladım dün akşam. 1 hafta ilişki olmicak zaten. İnşallah geçercanım sıkkın hep. Hala acaba bebekmi var diye düşünüyorum. Bu ilaçlar ona zarar verecek diye düşünüyorum hep. Psikolojim bozuldu. Halbuki bebek yok idrar testi yaptım. Nebilim işte sacmaliyorum kendi kendime bazen
Bende deli gibi üzülüyorum ama güçlü olalım ve herşeye baştan başlayalım :) buna karar verdim şimdi. Sende öyle ol.Canım öyle düşünme, idrar yolu iltihabı gebelikte de hiç istenmeyen bir durum. Tedavi olup bebeğinin olması ikinizi sağlığı için de gerekli. Kalbini ferah tut. İnşallah bizimde olacak bebişlerimiz. Dua edelim. Bende dünden beri çok kötüyüm, aklıma gelince gözüm doluyor. Böyle testte çıkıp ta olmaması çok zormuş
Bide sol kasigimda şişlik var. Oda iltihaptan kaynaklanıyormus. Çok garip. Hala batmalar ve ağrılarda var ayrıca. Gebelik belirtisiyle cokmu benzer oluyor yani bu durum. Çok ilgincBende deli gibi üzülüyorum ama güçlü olalım ve herşeye baştan başlayalım :) buna karar verdim şimdi. Sende öyle ol.
Kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Pozitif diooo idrar testiiii
Doktora gidecem akşama, umarım bir sorun yoktur.
@Elnaelnaelna
@lethem01duygu01 M Mrs_fragrant @Ncyy0636
Kızlar bu konuyu açarken nisan ayından çok umutluydum. Bi suredir kasigimda batmalar oluyordu. Umutlanmistim haliyle. Ama doktora gittim bugün iltihap varmış. Oyüzden o ağrılar oluyormuş. Bisuru ilaç yazdı. Yani olmadı bu ay. İnşallah sizler hamis kalırsınız
Desene bizim bu ay da boşa çıktı napalım nasip diğer aylaraMaalesef cnm bu sabah uyandığımda olmuşum...
Neguzel yazmissin canım benim. İnşallah sağlıklı bebislerimiz olur birgün. Ve moralimizi bozmicaz evetÇok geçmiş olsun canımHepimiz en ufak belirtiyi mutlulukla sahipleniyoruz. Ama Allah hayırlısını ve sağlıksını nasip etsin. İlk önce sağlık.. Ne diyoruz, üzülmek yok:) Hepimiz için yazılmış güzellikler var, bir gün biz de nasipleneceğiz
İnş be inş Can'ım mNeguzel yazmissin canım benim. İnşallah sağlıklı bebislerimiz olur birgün. Ve moralimizi bozmicaz evet
Aynen öyle nasip diğer aylara artıkDesene bizim bu ay da boşa çıktı napalım nasip diğer aylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?