cok teşekkür ederımsevgili sinemcim
benimde öyle bi problemim vardı ben kür yaptım ve yaklasık 10 gün içtim bide doktorum klomen vermişti bana benim iki yumurtada biri 20mm diğeri 22 oldu..istersen sende bi dene şifa niyetine iç her içtiimde öyle dedim
cok teşekkür ederım
pekı yazar mısınız o kürü başlayayım hemen
Ay canım cok sagolllincir kürücnm ben hergün sabah akşam içtim...10 adet inciri yarım litrre kaynamıs suyya ikiye bölüp 20 dk kaynattım
sabah akşam içtim aç karnına ve
ayrı bi kapta da 3 adet havuç parçalara ayırarark onuda kaynatıp
ikside ılıyınCa birleştirip içtm ve normal de kuru incirde yedim bol bol
bi kür daha yaptım ama hangsi faydalı oldu bilmıyıorum
bi kase bal+10tatlı kaşığı tarcın +10 tatlı kaşığı çörek otu
bunalrı dakarıstırıp sabah akşam yedim hangisi faydalı oldu bilmıyorum şimdi bekliyorum bakalm inşallah hamile olurum
Evet. Cnm çatlatma iğnesi vurdurdumAy canım cok sagolll
umarım hamılesındır..
çatlatma ıgnesı mı vuruldun kaçıncı gunundesınn
yada gunun mu gectı
nasıl yanı çatlatma ıgnesını vurulduktan sonraEvet. Cnm çatlatma iğnesi vurdurdum
İki gün sonra gittim yumurtan catlamıs Dedi
Bekleyelim artık Dedi doktorum bende bekliyorım Cnm
Bakalım
Bende üşüttüm sanirim. Çünkü belim ve kasiklarim hala ağrıyor. Midemde bulanıyor. Hamile olduğumu düşünmüyorum. Test yaptım negatif çıktı çünkü. Ve bunların dışında başka bi belirtim de yok zatenYa kizlar 5 gun once yumurtlama günümdü degerlendirdim de. O sira tabi baya akintim vardi simdi herzamanki kadar, tabi biraz bel ve kasik agrisi var oda biraz üşüdüğümden,tamam daha erken belirtiler icin ama yani sifir belirti , özellikle akinti en buyuk belirti oda yok. bu ay için umut kalmadi mi acep die dusunmeye başladım
Ne testi yaptin canim, kan mi. Bakalim ne olsada kirmiziyi gormeden umut tam kesilmez ama bende geleck ayi düşünmeye başladım, soğan kürü yapacam eger adet olursam. Hayırlısı diyelim.Bende üşüttüm sanirim. Çünkü belim ve kasiklarim hala ağrıyor. Midemde bulanıyor. Hamile olduğumu düşünmüyorum. Test yaptım negatif çıktı çünkü. Ve bunların dışında başka bi belirtim de yok zaten
İnşallah adet olamazsın canım hamis haberini ver burda bizlere. Ama benim durumum farklı 5 gün falan oldu adetim biteli. Adet olduğum gunden beri hatta ondan bikac gün önce bile bel agrim vardı. Bel ve kasık. Adet olmadan önce döllenmiş olsa şuan idrar testinde cikardi. Ve adet oldum üstüne bide. Yani 28 martta adet oldum. Şuan hala bel ve kasigim agriyor. Ben anlamadım bu işiNe testi yaptin canim, kan mi. Bakalim ne olsada kirmiziyi gormeden umut tam kesilmez ama bende geleck ayi düşünmeye başladım, soğan kürü yapacam eger adet olursam. Hayırlısı diyelim.
Hmm anladım canim hakkinda hayırlısı artik bi dahakine inşallahİnşallah adet olamazsın canım hamis haberini ver burda bizlere. Ama benim durumum farklı 5 gün falan oldu adetim biteli. Adet olduğum gunden beri hatta ondan bikac gün önce bile bel agrim vardı. Bel ve kasık. Adet olmadan önce döllenmiş olsa şuan idrar testinde cikardi. Ve adet oldum üstüne bide. Yani 28 martta adet oldum. Şuan hala bel ve kasigim agriyor. Ben anlamadım bu işi
Şimdide yumurtladim sanırım. O uzayan şeyden geldi lavaboda. Allahım yarabbim. Ya daha ne oldu adetim biteli. Ben kendimi anlayamıyorum artık. Bu hamileliği düşündüm dusuneli sacmalaştımHmm anladım canim hakkinda hayırlısı artik bi dahakine inşallahya benimde 4 aydir denemelerim basladi hayatimda ilk defa geçen ay 12 gun gecikti, bi onceki ayda inanilmaz sancim oldu adetimde, yani dengem şaştı
Bilmiyorumki nedense bu yaşadığımız gariplikler, bende anlamadim...
Şimdide yumurtladim sanırım. O uzayan şeyden geldi lavaboda. Allahım yarabbim. Ya daha ne oldu adetim biteli. Ben kendimi anlayamıyorum artık. Bu hamileliği düşündüm dusuneli sacmalaştım
İnşallah biseler olur canım. Beklicez yine :)Aaa canım erken yumurtlamis olabilirsin, bos gecme bugünleri
Bende de biraz akıntı oldu bugün, az bisey ama iste umut.
Bigün akintim oldu die bu kadar sevinecegimi hic düşünmezdim
İnsallah canim :)Yeterki belirti olsiii
İnşallah biseler olur canım. Beklicez yine :)
EVET CNM ÇATLATMA İĞNESİNİ YAPTIRDIĞIM ERTESİ GÜNÜ İLŞK DEDİ 2 GÜN SONRA DA GEL TEKRAR DEDİ
GİTTİM ÇATLAMIS DEDİ
FULL 2 GÜN TEKRAR BİRLKTE OL Kİ DÖLLENME OLSUN DEDİ BENDE UYGULUORUM SUANDA SON 1 KALDI :) BU AKŞAMDAN SONRA BAKALIM
REGLE OLMASAM BU AY HAMİLEYİM İNŞALLAH NİSANIN 25 REGLE GÜNÜM İNŞALLAH OLMAM[/QUOT
valla aklım ermedı ya gıt gel gıt gel gayet sıkıcı bır durum
ayrıca esım doğal halıne bıraksaydık çoktan hamıleydın dıyor :)
senın adınada cokk sevındım ınssss hamılesındır canımmm
neysekı ay sonuna kadar ogrenmıs olacaksınn
hakkında hayırlısı olur ınssss
Böyle konuşmaHer ay umutlaniyrm da. her ay qene yok qene yok bktm artk her ay umtlanp adet olmaktan artk umutlanamiorum bile icimden hc bsey qelmio
6 nisan da adet oldm btti onmzdeki ay hc bsey dsnmym bile artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?