Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Merhaba kızlar bende gecen ay yumurta takibi yaptrdım klomen ve catlatma iğnesi ile ovulasyon pozitif dedi doktrm ama su erken gebelik testleri denilen testlerden yaptım bu sabah tabiki yine negatif ama sol kasığım cok agrıyor kan testi yaptrsammı çatlatma iğnesi olalı 15 gün oldu adetimede 3/4 gün var kafam allak bullak delireceğim

Kesnlikle dqru soluysun da ne bilm bn yoruldm artik

Selam kızlar size bir sorum var. Ben de bebiş istiyorum ama bu ay olmadı maalesef, gelecek aya birlikte güzel haberler paylaşırız inşallah. Bende kırmızıyı görmeden 2 gün önce ara ara kahverengi akıntı vardı 3.gün kırmızıya dönüştü. Yumurtlama günümü hesaplayacam da sizce kahverengi lekeyi mi 1.gün saymalıyım yoksa 3.gün kırmızıyı gördüğüm günü mü? Daha önceden de böyle olmamıştı o yüzden bilemedim hangisinden itibaren hesap edecem diye. Cevap verirseniz sevinirim.

Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Bende nisanda bu güne kadar çalışma yapanlardanım hesaplamalarım doğru ise bugün yumurtlama günümdü sabah çalışma yaptık bi kaç gündür de sağ kasığımda ağrı vardı yumurta çatlama ağrısı mısır ki bu ağrı

İnsallah
İnşallah canım içinde biseler oluşuyordur. Catlatma iğnesi hakkında bi bilgim yok ama içinde bi kıpırdama var gibi geliyor

Selam kızlaar yokmu hala hamiş haberi verecek olan . Benim BAT 14 ü 1 haftadır göğüslerim acayip acıyor 2 gun önce test yaptım kocaman negatif umutluydumda halbuki bide geçerse yaparım sanırım ovülasyon testindede pozitifi görmüştüm halbuki

İdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..
Moral bozma. Benim de bat 17 merakla bekliyorum, bende ovulasyonda pozitif yakaladim
Bide ovulasyon pozitif çıktıktan sonra kac gun geçti

COK erken ypmsin sabret biraz hepimiz hamis olcaz bak gor

Kizlar sizden yardim istiyorum ben hamile kalmak istiyorum 1 oğlum var 10 yıldan sonra 2. Yi istiyorum 3aydir deniyorum olmuyor birde kotu giden bir evliligim var bosanmakta istemiyorum caresizim cocukta istiyorum kafam cok karışık lutfen yardim edin ...

Önce düzene girsin hersey sonra çocuk düşünün derim. bir tanede varmıs biliyorsunuzkii evlat gibi tatlısı yok insan yarusunun gözünden kirpiği düşse üzülüyor. İnsAllah hakkınızda hayırlısı olur ve biran önce yuvanız kurtulur mutluluk sizinle olur.

Ne kadar dusunsemde 10 yildir boyleydi ve boyle gidecek biliyorum. .. ama bu hayati cekeceksem de cocugum yalniz kalsın istemiyorum cok mutsuzum

Öncelikle hayatinı yoluna koy ćocukların huzuruda önemli sen Mutsuz san onlarda mutsuz demek bebek daha sonra düşün bence o yavrucakda güzel tatlı ailede büyüsün huzur içinde

yaşça küçüğümdür sizden ama 2. çocuk fikri bu durumda banada sıcak gelmedi. umarım düzelir aranız.. bunun için bol bol dua et inşallah..

Adet tarihlerin nezaman canım. Bi belirtin varmi
4 nısanda adet oldum c.tesı dr gıttım tekrar klomen verdı ama bu sefer gunde 3 kere ıcmemı ıstedı. sımdılık ıcıyorum cnm persembe sabah kontrole gıdecem aslında gıtsemmı onuda bılmıyorum ıs yerım uzak bı yerde ıhmalde etmek ıstemıyorum valla ne yapacam bılmıyorum ama umarım bu ay tutar 5 aydır denıyoruz bakalım

Canım öncelikle çok üzüldüm durumuna. Keşke herşeyi bi çırpıda duzeltebilsek.. sorun ne bilmiyorum ama çocuktan ziyade eşini kaybetmek istemiyorsun gibi geldi bana. Çünkü bu durumda çocuk bi yana dursun o çocuğun geçimini nasil saglayacaksin zaten 1 tane var maşallah. Seninde kendine gore düşüncelerin vardır tabiki tatlım anlıyorum. Ama anne baba anlasamiyorken 2 çocuk arada kalmazmi sence. 1ken 2 olcak... Ama inşallah Allah istediğini verir canım. Üzülme diyemicem. Bir insanın yuvasındaki huzursuzluk okadar kotudurki anlıyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…