Kesnlikle dqru soluysun da ne bilm bn yoruldm artikBöyle konuşmaumut var tabiki. Ama tutmuyor, kısmet olmuyor. Nekadar umut etmesekte aslında aklımızın bir köşesinde 'acaba'lar oluşuyor. Yine umutlarimiz canlanıyor. Birgün olacak ama nezaman.. Adet olmaya yakın merak ediyorum oldumu olmadimi diye. Sonra bende adet oluyorum aldigim bütün testler boşa gidiyor. maddi manevi zarar :)
Amin canım inşallah. Allah bağışlasın ogluşunu
Bende nisanda bu güne kadar çalışma yapanlardanım hesaplamalarım doğru ise bugün yumurtlama günümdü sabah çalışma yaptık bi kaç gündür de sağ kasığımda ağrı vardı yumurta çatlama ağrısı mısır ki bu ağrıKızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Aynı bende oyleyim canım. Biraz daha sabredelim bebeğimiz için..Kesnlikle dqru soluysun da ne bilm bn yoruldm artik
İnsallahBende nisanda bu güne kadar çalışma yapanlardanım hesaplamalarım doğru ise bugün yumurtlama günümdü sabah çalışma yaptık bi kaç gündür de sağ kasığımda ağrı vardı yumurta çatlama ağrısı mısır ki bu ağrı
İdrar testi yaptin dimi, 2 gun önce erkenmis idrar için..Selam kızlaar yokmu hala hamiş haberi verecek olan. Benim BAT 14 ü 1 haftadır göğüslerim acayip acıyor 2 gun önce test yaptım kocaman negatif umutluydumda halbuki bide geçerse yaparım sanırım ovülasyon testindede pozitifi görmüştüm halbuki
COK erken ypmsin sabret biraz hepimiz hamis olcaz bak gorSelam kızlaar yokmu hala hamiş haberi verecek olan. Benim BAT 14 ü 1 haftadır göğüslerim acayip acıyor 2 gun önce test yaptım kocaman negatif umutluydumda halbuki bide geçerse yaparım sanırım ovülasyon testindede pozitifi görmüştüm halbuki
Kizlar sizden yardim istiyorum ben hamile kalmak istiyorum 1 oğlum var 10 yıldan sonra 2. Yi istiyorum 3aydir deniyorum olmuyor birde kotu giden bir evliligim var bosanmakta istemiyorum caresizim cocukta istiyorum kafam cok karışık lutfen yardim edin ...
Öncelikle hayatinı yoluna koy ćocukların huzuruda önemli sen Mutsuz san onlarda mutsuz demek bebek daha sonra düşün bence o yavrucakda güzel tatlı ailede büyüsün huzur içindeKizlar sizden yardim istiyorum ben hamile kalmak istiyorum 1 oğlum var 10 yıldan sonra 2. Yi istiyorum 3aydir deniyorum olmuyor birde kotu giden bir evliligim var bosanmakta istemiyorum caresizim cocukta istiyorum kafam cok karışık lutfen yardim edin ...
Kizlar sizden yardim istiyorum ben hamile kalmak istiyorum 1 oğlum var 10 yıldan sonra 2. Yi istiyorum 3aydir deniyorum olmuyor birde kotu giden bir evliligim var bosanmakta istemiyorum caresizim cocukta istiyorum kafam cok karışık lutfen yardim edin ...
bennnKızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan
Adet tarihlerin nezaman canım. Bi belirtin varmi
4 nısanda adet oldum c.tesı dr gıttım tekrar klomen verdı ama bu sefer gunde 3 kere ıcmemı ıstedı. sımdılık ıcıyorum cnm persembe sabah kontrole gıdecem aslında gıtsemmı onuda bılmıyorum ıs yerım uzak bı yerde ıhmalde etmek ıstemıyorum valla ne yapacam bılmıyorumAdet tarihlerin nezaman canım. Bi belirtin varmi
Canım öncelikle çok üzüldüm durumuna. Keşke herşeyi bi çırpıda duzeltebilsek..Kizlar sizden yardim istiyorum ben hamile kalmak istiyorum 1 oğlum var 10 yıldan sonra 2. Yi istiyorum 3aydir deniyorum olmuyor birde kotu giden bir evliligim var bosanmakta istemiyorum caresizim cocukta istiyorum kafam cok karışık lutfen yardim edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?