Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşalah hepimizinki de canım benim sana da annelik nası yakışır varya güzel anne olursun..

tüm bayanlara annelik çok yakışır tatlım. İnşallah en kısa zamanda hepimiz bebiş sahibi oluruz. Biliyormusun hayalbazcım bu ay senden çok umutluyum içimden bir his öyle diyor 2. seanslı bir aşılama yaptırdınya o yüzden olacak gibi geliyor valla.

ağzından bal damlıyo içim bi hoş oldu :)bende bi sakinlik var bu ay..ama bugün saçlarımı boyattım..röfle vardı dibi gelmişti dip attırmadım kendi rengine boyattım bebiş olursa boyatamam bi daa die

yaa ben geldim siz gitmişsiniz.
bi kaç gün daha mı beklesem napsam yaaa? neyse bende yatiyım da zaman geçsin belki adet olurum yarın

günayydııın kızlar daha kimsecikler gelmemiş ilk defa açılışı ben yaptım:)

günaydınnnnn.....
ben hala adet olmadım ama netten baktığım kadarıyla lucrin adet gecikmesine neden olabiliyormuş bir haftayı aşarsa drunuza müracat edin diyo. o yüzden test yapmıcam.benden haberler bu kadar kahvaltımı yapiyimda geliyim

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nbr? dicem ama sen yoksun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…