günaydınnnnn.....
ben hala adet olmadım ama netten baktığım kadarıyla lucrin adet gecikmesine neden olabiliyormuş bir haftayı aşarsa drunuza müracat edin diyo. o yüzden test yapmıcam.benden haberler bu kadar kahvaltımı yapiyimda geliyim
işteyim minik kuşum. Pazartesi salı çarşamba işteyim.
hımmm ayy ne çok yağmur yağdı dime oralarda öylemi burda akşam bi başladı sabah 7 ye kadar dinmedi zavallı kocacım ıslanmış işe giderken arabamız tamire gittide rot balans ayarı bozulmuş tamda yağmur yağacağı tuttu sucuk gibi ıslanmış işe gidene kadan yazıkkkkkk senağlama
evet canım burdada durmadan yapıyor valla.
Keşke yanına şemsiye falan alsaydı ya hasta olucak. Çok pis havalar tam hasta olmalık valla.
şemsiye vardıda benim ki kıss şemsiyesi die almadı kırmızılı pembeli
valla hangi erkek alırki be tatlım o rengte olanı. Sen kocana bir tane siyah şemsiye hediye al o zaman.
gunaydin ve hayirli haftalar kizlar,
biliyorum bayaaa bi giremedim siteye, ama arayi kapatacagim artik :)
bu arada dr. emre ile konustum bu sabah, histeroskopi ameliyatimi bu cmt olucagim:)
bugun işlerimi toparlayım biraz alcam valla kocacıma
sen napıon nassın ablaa adet olmamışsın kıss inşallahh..............:CüvCüv:
gunaydin ve hayirli haftalar kizlar,
biliyorum bayaaa bi giremedim siteye, ama arayi kapatacagim artik :)
bu arada dr. emre ile konustum bu sabah, histeroskopi ameliyatimi bu cmt olucagim:)
yookk be tatlım bu ay yumurtalam olmadıki bende nasıl olucam hamile.
biliyorum ama Allahın işine akıl sır ermez kısır denilen kadınların bile oluyor hayat mucizelerle dolu eğer öyle bişi olursa ayy ne çok şaşırırım ve çooooook sevinirim abla yaa
haa sen kuranı kerimde hz. zekeriyayla ilgili olan kısmı hiç okudunmu bilmiyorum çook enteresan ve mucize dolu :Saruboceq:
ayy ben kaçayım çook işim var daha anca kahvaltı ettim ara ara sizi yoklamaya gelirim rahat durun emii :mymeka:
canım en iyisi beklemek.
Bende bu ay hiç ilaç kullanmadım ama dün olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Bende beklemedeyim canım.
bence değiştirme memnundun zaten hem seni tanıyo sorununu yada bu güne kadar yaşananları biliyo, bide geçen sefer nerdeyse oluyodu bebişin. bence bu aşamada değiştirmek mantıklı değil. drla ilgili bir sorunun yoksa değiştirme. bi atasözü var ya belki bilirsin dere geçerken at değiştirilmez diye. tüpe karar verirsen iyice araştırırsın o zaman başka
inşallah ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum düşünmemeye de çalışıyorum ama olursa bu dünyada en mutlu kişi olurum heralde. olana kadar elimizden geleni yapıcaz. Allahım çok aratmasın çocuk özlemiyle bizi sınamasın. bir an önce sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?