dr konusu senin vericen bi karar, ben sadece fikrimi yazdım canım iyi düşün, için nasıl rahat edecikse öyle yap bence teorik olarak hepsi aynı ama psikolojide önemli kendini rahat hissetmen güvenmen bunlarda ayrı mesele, en hayırlısı nasılsa öyle olur umarım
Selam Canlarımmmmmm
İki gündür giremedim İnternete. Yatılı misafirim vardı. Dünde kayınvalidemdeydim. Temizlik yapıverdim. Ay bi yoruldum varya. Ben bende değilim yani. Vücut iptal vaziyette. Birde uykusuzdum. Kafamı yastığa bi koydum dün gece. Saat 12 de kalktım bugün. Godescim kalp kalbe karşıymış. Sen sormuşsun ben geldim opuyorumnanaktan
Nasılsın Canım?
Bende aynı Hayalbaz gibi adet günümü hesaplamıyorum bu ay. Sadece bu hafta ama ne zaman bilmiyorum.. 3 gündür fark ettim. ınsanın aklı başka yerdeyken gerçekten bebek falan düşünmüyor. ınşallah tatile falan çıkabilirimde kafamdan bebek düşüncesi biraz daha uzaklaşır.evet tatlım merak ettim göremeyince. Nasılsın diye sormayacağım bellki yorgunsun.
İyi yapmışsın canım 12 de kalkarak. İyice dinlen.
Biz aynı bildiğin gibi valla. :)) aynı yerimizde sayıyoruz
Bende aynı Hayalbaz gibi adet günümü hesaplamıyorum bu ay. Sadece bu hafta ama ne zaman bilmiyorum.. 3 gündür fark ettim. İnsanın aklı başka yerdeyken gerçekten bebek falan düşünmüyor. İnşallah tatile falan çıkabilirimde kafamdan bebek düşüncesi biraz daha uzaklaşır.
Bugün kuzenimle görüştüm. 2. Bebeğine hamile olduğunu öğrenmiş. Ama pek umursamıyo. Olmasada olurdu diyor. Nasıl bakıcam iki taneye diyor. Bu nasıl bir dünya Godescim.
Bazen içimden ağlamak bağırıp çağırmak geliyor. İçim acıyor ya.
Haklısın kuzum ama bir an önce olsun istiyorum. Allahıma çok şükür çok mutluyum eşimle birde diyorum bebişimiz olsun. Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin. Anne olmak isteyen bütün kadınlarında kucağını boş bırakmasın inşallah.En güzeli canım hesaplama ya. Olursan olursun sürekli kafaya takmak gün saymak insanı yıpratıyor çok.
Kuzeninde alemmiş. Allahım ya işte üstünde çok durmayanlara veriyor bizde gün sayıyoruz vermiyor. Demekki bizde umursamamalıyızki olsun. Bundan ben bu sonucu çıkarıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum canım için acıyor bebek istiyorsun ama gerçekten olacak ben eminim zamanı var demekki. Hele sen sus valla bizim yanımızda hanımın evleneli 1 yıl bile olmamış isyan ediyor yaaaaa bende ölim o zamanklava:
Haklısın kuzum ama bir an önce olsun istiyorum. Allahıma çok şükür çok mutluyum eşimle birde diyorum bebişimiz olsun. Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin. Anne olmak isteyen bütün kadınlarında kucağını boş bırakmasın inşallah.
Canımcım ben biraz çıkayım. Çok yatmaktan olsa gerek başım ağrıyor.
Öptüm tatlım opuyorumnanaktan
Selam komşu..kimse yokmu konşuuuuuuu tık tık tıkkk ohaoldumsmile
:bbo: çok yoruldum galibaaa
Merhaba Canımkızlar bu arada aşılamadan sonra progesteron ilaç içen var mı aranızda? o ilaç çok uyku yapıyomuş iki kezde başım acayip döndü. ilacın yan etkisiymiş yengemde de yapmış baş dönmesi. nasılım var yaa ayakta uyuyorum 2 3 gündür hep uyku halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?