iidir sen nasılsın
boşver bazen yalnız gitmek daha iyi. Bende çoğu zaman eşimle gidiyorum randevu saatini 5 dk geçsin bekletsinler hemen sinirlenmeye başlıyor yaa. Bende olur normal falan diye sakinleştiriyorum :))))
eet haklısın ben kaçtım hazırlanayım da yola çıkayım hadi hoşçakalın gelince görüşürüz bye
iyiyim valla,
adet oldum mu olmadım mı onu anlamaya çalışıyorum. sabah pembe bi akıntı geldi şimdide belim ağrıyo
eet haklısın ben kaçtım hazırlanayım da yola çıkayım hadi hoşçakalın gelince görüşürüz bye
elektrikler gitti ya valla öyle beklemekle geçiyor ömrümüz. neyse benimki ha geldi ha gelicek. yarın gidiyorum kontrole
ee sen regli olmayı bekliyorsun kontrole neden gidiyon canım.
opuyorumnanaktan
hoşgeldin
hoşgördük Şeniz
dün hastaneyi aradım adet olmazsanız perşembe gelin belki kist oluşmuştur dedi. bugün olursamda adetin 2. günü olucak yani her halukarda gidicem
ben lucrin kullanıyorum ya yarın 14. iğne mi yapıcam. inşallah adet olurum bugün artık puregona başlamak istiyorum çok uzadı
evinin boyası hayırlı olsun canım miss gibi oturursun şimdi ne güzel, temizliği bitirebildin mi?
yok bee nerde bütün evi birden kaldırdım o yüzden bitmiyor şimdi mutfak dolaplarını siliyorum yoruldum geldim yine çıkıyorum off pöfff bazen bana göre deil ev hanımlığı kaydirigubbakcemile3
tabi sana göre değil çünkü sen daha çocuksun :)))) :roflol:
anladım tatlım. Şimdi oldu. Ama bugün olursan yarın 2. gün olmuyor benim doktorum saat olarak hesaplıyor mesela. Yani bu akşam oldum diyelim cuma akşamı gel diyor o zaman 48 saat geçmiş oluyor yani 2 gün. Demekki her doktor farklı hesaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?