Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yanlış kelimeler kullanma abla ona tebrik koyuyorum derler taammıııı sempatiksalakcinni

Valla gülüm napalım artık. Bişeyi çok isteyince çok çabalamak gerekiyor demekki. O çift çizgiyi görmek mucize gibi bişey olur benim için. Dünyalar benim olur. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu.

sana katılıyorum canım kesinlikle. hayırlısıyla doğru zamanda inşallah hepimiz anne oluruz.

anammmm cidden öyleymiş valla dikkat etmemiştim ayy çok güldüm yaaaa allah sizi napmasın emii

abiyeyi tanımazsa sevalllıı tanır kıss zeynoo
ayrıcanaktan benim bebem olursa adına kurabiye koycam kafiyeli olur abiye kurabiyee :))

Ay koptum gülmekten. Düzelttim hemen. Yanlış yazmışım. Çok pardon ya. Neyse canlarım ben biraz keyif yapayım kocişimle. Görüşürüz Fıstıklar. opuyorumnanaktan

Zeyno yazmadığı sessiz kaldığı zamanlar hah diyom kapı çaldı biri geldi zeynoyaa lülülülülülü bide abiye kuzu gibi bi konsusu olsa kafayı yiycek dimekkine delikafadulden

Ay koptum gülmekten. Düzelttim hemen. Yanlış yazmışım. Çok pardon ya. Neyse canlarım ben biraz keyif yapayım kocişimle. Görüşürüz Fıstıklar. opuyorumnanaktan

yap tabi canım ayrı gayrı kaldınız milletin içinde :roflol:
hadi öptüm
opuyorumnanaktan

ayrıcanaktan o pardun taammıı düzgün yazınn litfen şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…