çok şükür kurtuldun canım misafirlerden.
Stres tabikide bütün vucudu etkliyor insanlar streten kanser oluyor be tatlım. O yüzden herşeyin başı stres.
Ama seni tebrik ediyorum 1 gün geçti diye hemen test yaptın. Zaten varsada idrarda şuan için çıkmama olasılığıda var. O yüzden hala hamile olma şansın var. ınşallahta öylesindir
Valla gülüm napalım artık. Bişeyi çok isteyince çok çabalamak gerekiyor demekki. O çift çizgiyi görmek mucize gibi bişey olur benim için. Dünyalar benim olur. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu.SEN ANLATIRKEN BANA İVME İNDİ LEN
ayrıcanaktan bu kadan yanlış konuşmana çok güldüm ben yanlış konuşmalara çok gülerimdeekaydirigubbakcemile3 bende temizlik yapıom bakalım benimde temizlkten gecikecekmi eee ama ne demişler temizlik irandan gelirr
yanlış kelimeler kullanma abla ona tebrik koyuyorum derler taammıııı sempatiksalakcinni
özelliklede tabisiki lafı
Valla gülüm napalım artık. Bişeyi çok isteyince çok çabalamak gerekiyor demekki. O çift çizgiyi görmek mucize gibi bişey olur benim için. Dünyalar benim olur. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu.
Godescümmm Abiye ablamızla tanışmıyormu acep???yanlış kelimeler kullanma abla ona tebrik koyuyorum derler taammıııı sempatiksalakcinni
aaaaaaaa kapatcaklar ablamın nikini ne biçim konuşuyon kıssss burda aile varr :kedi:
Godescümmm Abiye ablamızla tanışmıyormu acep???
Selamlar Canlar
İvet Misafirlerim gitti İvet kaydirigubbakcemile3
Ne kadannn yoruldum bi bilseniz. Birde hala adet olmadım. Dün olmam lazımdı aslında! Stresten, sıcaktan gecikti galiba. Tabisiki hemen test yaptım sabah yoksa çatlarım yaVeeee tabisiki negatif.
Kendime koskoca bi tebrik koyuyorum dayanamayıp yaptım yine testi. Aşılama tutmadı! Normal yolla tutacak diye bekliyorum. Kendi kendimi avutuyorum. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Düşünüyorumda yani stresten adetim gecikiyorsa demekki stres vücudu gerçekten çok etkiliyor. Gerçekten kafaya takmamayı denersem belki gerçektende bebişime kavuşurum. Karnım ağrıyor canlarım. Yani en geç yarın sabah adet olurum diye tahmin ediyorum. Mucize beklemiyorum yani. mafoldumben
anammmm cidden öyleymiş valla dikkat etmemiştim ayy çok güldüm yaaaa allah sizi napmasın emii
abiye tanımazsa sevalllıı tanır kıss zeynoo
yaaa ben anlamıyon ne diyorsunuz banada açıklayın huuu
TÜRK MALI varya abla dizi
ben sürekli seyretmiyorum milletin ağzından duyduğumu yazıyom valla böle sempatiksalakcinni
Ay koptum gülmekten. Düzelttim hemen. Yanlış yazmışım. Çok pardon ya. Neyse canlarım ben biraz keyif yapayım kocişimle. Görüşürüz Fıstıklar. opuyorumnanaktan
Ay koptum gülmekten. Düzelttim hemen. Yanlış yazmışım. Çok pardon ya. Neyse canlarım ben biraz keyif yapayım kocişimle. Görüşürüz Fıstıklar. opuyorumnanaktan
Zeyno yazmadığı sessiz kaldığı zamanlar hah diyom kapı çaldı biri geldi zeynoyaa lülülülülülü bide abiye kuzu gibi bi konsusu olsa kafayı yiycek dimekkine delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?