Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zeyno gelmişş misafirleri def ettin sanursam başından kaydirigubbakcemile3

canım benim yaaa. Ara sıra yenilik iyidir. iyiki yanmış o zaman ama sen genede dikkat et tatlım daha büyük bişey olmasın allah korusun.

canım benim yaaa. Ara sıra yenilik iyidir. iyiki yanmış o zaman ama sen genede dikkat et tatlım daha büyük bişey olmasın allah korusun.

en fazla ev yanabilir ozmanda yeni ev alırım o da mantuklu dimiiii CADIARZU

ablam yaaaa godesin altına lale yazacağına sevdiğin bi sözü yazsanaaaopuyorumnanaktan

Selamlar Canlar
ıvet Misafirlerim gitti ıvet kaydirigubbakcemile3
Ne kadannn yoruldum bi bilseniz. Birde hala adet olmadım. Dün olmam lazımdı aslında! Stresten, sıcaktan gecikti galiba. Tabikisi hemen test yaptım sabah yoksa çatlarım ya Veeee tabikisi negatif.
Kendime koskoca bi tebrik koyuyorum dayanamayıp yaptım yine testi. Aşılama tutmadı! Normal yolla tutacak diye bekliyorum. Kendi kendimi avutuyorum. Mevlam ne eylerse güzel eyler. Düşünüyorumda yani stresten adetim gecikiyorsa demekki stres vücudu gerçekten çok etkiliyor. Gerçekten kafaya takmamayı denersem belki gerçektende bebişime kavuşurum. Karnım ağrıyor canlarım. Yani en geç yarın sabah adet olurum diye tahmin ediyorum. Mucize beklemiyorum yani.
mafoldumben

Son düzenleme:

SEN ANLATIRKEN BANA İVME İNDİ LEN
ayrıcanaktan bu kadan yanlış konuşmana çok güldüm ben yanlış konuşmalara çok gülerimdeekaydirigubbakcemile3 bende temizlik yapıom bakalım benimde temizlkten gecikecekmi eee ama ne demişler temizlik irandan gelirr

çok şükür kurtuldun canım misafirlerden.
Stres tabikide bütün vucudu etkliyor insanlar streten kanser oluyor be tatlım. O yüzden herşeyin başı stres.
Ama seni tebrik ediyorum 1 gün geçti diye hemen test yaptın. Zaten varsada idrarda şuan için çıkmama olasılığıda var. O yüzden hala hamile olma şansın var. İnşallahta öylesindir

özelliklede tabisiki lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…