Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offf başım çok ağrıyor yaa bende kaçsam ayıp kaçarmı sizeee bilmiyorumkismile

lülülülülülü
Ya canım tekrarını izliyorum gerçektende ilk yazdığım gibi diyor. Yanlış anlamamışım Elüfcüm. Hadi iyi geceler..

yarınmıydı ben bugün sanmiştım tüh.godes ya senin durumu da çok merak ediyorum.kist olduğunu sanmam da bilmemki ne bu keşke bebek olsa ya keşke.tam olarak kaç gün geciktin

yarınmıydı ben bugün sanmiştım tüh.godes ya senin durumu da çok merak ediyorum.kist olduğunu sanmam da bilmemki ne bu keşke bebek olsa ya keşke.tam olarak kaç gün geciktin

tam olarak 6 gün gecikti canım . Valla ben hiç bebek olma ihtimaline kendimi kaptırmak istemiyorum sonradan çok hayel kırıklığı olmasın diye. O yüzden hep kist olduğunu düşünüyorum.

godesciğim neden kist olsun ki. olsaydı gittiğinde dr söylerdi. hem sende gebelik oluştu tutunamadı. bence kistlik bir durum yoktur. 6 gün geçmiş nasıl sabrediyorsun sabah bir idrar testi yap bari.

godesciğim neden kist olsun ki. olsaydı gittiğinde dr söylerdi. hem sende gebelik oluştu tutunamadı. bence kistlik bir durum yoktur. 6 gün geçmiş nasıl sabrediyorsun sabah bir idrar testi yap bari.

canım ha bugün ha bugün derken 6 gün geçti valla. Yarın sabah 10 da randevum var doktorda. Bakalık ak mı kara mı belli olacak.

selam kızlar. yarın kan testi yaptırıcaktımya çok az kan geldi az önce. geçen ay 18inde olmuştum normalde 2 gün geriye geliyo adetim, bu sefer erken belirti verdi moralim çok bozukkkk

selam kızlar. yarın kan testi yaptırıcaktımya çok az kan geldi az önce. geçen ay 18inde olmuştum normalde 2 gün geriye geliyo adetim, bu sefer erken belirti verdi moralim çok bozukkkk

yaa canım benim. Ama bu kesin hamile değilsin anlamına gelmezki. Bakalım devamı gelecekmi.
Hayırlısı olsun be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…