Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu tutmazsa kii tutmadı yani, 5 ay sonra falan tüp bebeği düşünüyorum direk. bir daha aşılama istemiyorum.
 
kıslar yarın görevim var erken kalkcam o yüsden kalkım da yatım hepinize iyi geceler
 
hayalbazcım daha kaç günün var. şimdiden olumsuz düşünme lütfen. bende yaptırmam diyordum ama bak 4. aşılamayı yaptırıcam. ınşallah sizinkler bu sefer tutmuştur tatlım ve birdaha böyle şeylerle uğraşmazsınız.
 
eşimde varikosel var canım. sperm sayısı ve haretliliği düşüktü o da ilaç kullanıyo o şekilde yüksek şu anda. ama aşılamada yıkanmış sperm sayıları ve hareketliliği çok iyi, ee bende de çok şükür hiçbir sorun yok neden olmuyo o da allahın işi.
 
hayalbaz bir de bir şey soracağım. sen iki seanslı oldunya aşılamanı ikisindende ayrı ücret mi aldılar? yani aşılaman ne kadara geldi senin? iki seanslı dediğin?
 

canım sadece kader işi ben artık buna inanıyorum. Kesinlikle hamile kalamazsın diyen kişiler bile hamile kalıyor diğer taraftan sorun olmayan bizler kalamaıyoruz. demekki doğru zaman henüz gelmedi bizim için
 
eşimede söyledimde merak ettik mesela biz aşılama günü 400tl verdik yıkama ve aşılama parası. siz bu parayı iki kez mi verdiniz?
 
canım sadece kader işi ben artık buna inanıyorum. Kesinlikle hamile kalamazsın diyen kişiler bile hamile kalıyor diğer taraftan sorun olmayan bizler kalamaıyoruz. demekki doğru zaman henüz gelmedi bizim için



evet canım yaa allahın işi ne diyelim hakkımızda hayırlısı. birde ben psikolojimide çok kaptırdım bu olaya o da beni çok etkiliyo.
 
evet evet doktorlarda diyor zaten. ben tüp bebek için görüşmeye gittiğimde adam bana senin hiçbir şeyin yok sadece stresten olmuyor dedi bana ((



yaaa öyle ama elimizde değil işte. inşallah tutarda 4. aşılaman allah korusun eğer tutmazsa tüp bebek hemen yaptırıcak mısın ara vericen mi biraz.
 
yaaa öyle ama elimizde değil işte. inşallah tutarda 4. aşılaman allah korusun eğer tutmazsa tüp bebek hemen yaptırıcak mısın ara vericen mi biraz.

4. aşılama henüz yapmadım tatlım. regli olmayı bekliyorum işte 6 gün geçti ama hala olmadım.
Eğer 4. aşılamda tutmazsa hemen tüp bebeğe geçicem beklemek istemiyorum. sabrım kalmadı.
 
4. aşılama henüz yapmadım tatlım. regli olmayı bekliyorum işte 6 gün geçti ama hala olmadım.
Eğer 4. aşılamda tutmazsa hemen tüp bebeğe geçicem beklemek istemiyorum. sabrım kalmadı.



anladım bitanem inşallah tutar 4. aşılaman canım benim yaa. hakikaten hayret bir şey ama hiçbir sorun yokken 3 aşılama tutmaması allahın işi işte gerçekten. ama tüp bebeğe ben çok güveniyorum doktorumda tüp bebekte kesin tutar ilkte diyo, tabi herşey allaha emanet ama bana öyle olacakmış gibi geliyo. işte bizde maddi olarak ancak 4 5 ay sonra tüp bebeğe geçicez biraz beklememiz gerek, o da yerine göre 4 5 milyar biraz tuzlu ama ne yapalım sağlık olsun allahım bebek nasip etsinde varsın öyle olsun gitsin para ne yapalım.
 

ya doktorunların kesin tutar laflarına çok kızıyorum en azından tutma yüzdesi yüksek falan desinler ya.
bende kendimce sanki tüp bebekte hemen tutacakmış gibi geliyor ama işte tamamen kısmet işi. Biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allaha kalmış.
Zaten biraz ara vermek en iyisi be tatlım. İnsan yıpranıyor en azından sen 4-5 ay dinleneceksin kim bilir belki o zamanda kendiliğinden hamile kalırsın
benim sabrım hiç kalmadı yoksa bende biraz ara vermek isterim ama hiç sabrım kalmadı birde yaşımda ileriyor. 30 dolduyorum çok geç kaldım çokkkk
 



tabi herşey allaha kalmış ama tüp bebek gerçekten banada tutacakmış gibi geliyo. yookkkk be canım ne yaşın geçiyo bakma biz erken evlendik, millet 30undan sonra evleniyo artık okuluymuş işiymiş falan. yaşın falan hiç geçmemiş daha duurr, bak benim yengem 40 yaşında ilk aşılamasında tuttu hiç öyle düşünme.
 

ya ne bilim yaşım geçiyor diye üzülüyorum ben. Neyse doğru zaman geldiğinde olacak elbet ne diyelim.
Yengende çok şanslıymış ne güzel.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.be canım
 
benimde uykum geldi sabah erken kalkcam banyo falan derken 10 da doktorda olmam lazım. gelişmeleri yazarım size.
Öpüldünüz..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…