Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar. yarın kan testi yaptırıcaktımya çok az kan geldi az önce. geçen ay 18inde olmuştum normalde 2 gün geriye geliyo adetim, bu sefer erken belirti verdi moralim çok bozukkkk

canım dediğine göre daha çok erken. belki başka birşeydendir. hemen umutsuzlanma.

yav godes sen öle düşünmeye devam et canım biz kışa hazırlanalım yaz çıkarsa bahtımıza..

benim test zamanımı bilmiyorum.valla bu sefer ne zaman test yaparım bilmiom sütten ağzım yandı..bugün ilk seansın 9. günüydü ikinci seansın 8.günü.adet olacağım günü hala hesaplamadım.ama günler ilerledikçe test yapma arzum dozunu yavaş yavaş artrıyo ama olabildiğim kadar engel olcam kendime

Canım bence 14-15 günden sonra yap. Ondan sonra beklemen sadece seni çok strese sokar ve işgence olur. iyi veya kötüyü öğrenmek en iyisi.

inşallah senden güzel haberler alırızda umudumuz artar. bizimde yolumuz açılır.

kızlar ne bileyim yaa ama yok yok kesin adet belirtisi yani yoksa normalde hiç gelmez böyle. 2 güne kadarda tam sökülürüm. ama yarına yinede kan testi yaptırsammı acaba?

kızlar bu da tutmazsa önümü göremiyorum ne yapcamı.tekrarlamam çok zor maddi olarak battık.öylece de bırakamam bilmem ki ne yaparım

kızlar ne bileyim yaa ama yok yok kesin adet belirtisi yani yoksa normalde hiç gelmez böyle. 2 güne kadarda tam sökülürüm. ama yarına yinede kan testi yaptırsammı acaba?

valla önceden olsa yaptır derdim ama...eğer kanaman az olursa belki yaptırabilsin

kızlar bu da tutmazsa önümü göremiyorum ne yapcamı.tekrarlamam çok zor maddi olarak battık.öylece de bırakamam bilmem ki ne yaparım

canım aynısını bende diyorum bu son demiştim 2. aşılama. maddi manevi çok sarstı bizide. her aşılama 1 milyara geliyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…