iyi o zaman. yarın bekleyeceğiz inşallah güzel bri haberle dönersin.
selam kızlar. yarın kan testi yaptırıcaktımya çok az kan geldi az önce. geçen ay 18inde olmuştum normalde 2 gün geriye geliyo adetim, bu sefer erken belirti verdi moralim çok bozukkkk
öyle tabii. hayırlısı olsun.inşallah canım. Zaten bu ay hamile kalmayacağım diye düşündüm ve öyle hareket ettim. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum ama tabi herşey kısmet işi.
slm kızlar
yav godes sen öle düşünmeye devam et canım biz kışa hazırlanalım yaz çıkarsa bahtımıza..
hoşgeldin canım. nasıl gidiyor bakalım hamilelik. Ufaklık seni üzüyormu.
yok canım iyi şimdilik 10 cu haftadayız
benim test zamanımı bilmiyorum.valla bu sefer ne zaman test yaparım bilmiom sütten ağzım yandı..bugün ilk seansın 9. günüydü ikinci seansın 8.günü.adet olacağım günü hala hesaplamadım.ama günler ilerledikçe test yapma arzum dozunu yavaş yavaş artrıyo ama olabildiğim kadar engel olcam kendime
benim test zamanımı bilmiyorum.valla bu sefer ne zaman test yaparım bilmiom sütten ağzım yandı..bugün ilk seansın 9. günüydü ikinci seansın 8.günü.adet olacağım günü hala hesaplamadım.ama günler ilerledikçe test yapma arzum dozunu yavaş yavaş artrıyo ama olabildiğim kadar engel olcam kendime
maşallah maşallahhhhhhhhhh.
Nasıl bulantın falan. Yadabaşka bir raatsızlığın varmı.
kızlar ne bileyim yaa ama yok yok kesin adet belirtisi yani yoksa normalde hiç gelmez böyle. 2 güne kadarda tam sökülürüm. ama yarına yinede kan testi yaptırsammı acaba?
kızlar bu da tutmazsa önümü göremiyorum ne yapcamı.tekrarlamam çok zor maddi olarak battık.öylece de bırakamam bilmem ki ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?