- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
canım ben kayseri erciyes üniversitesi tp fakültesinde yaptırdım aşılamamı.
canım sizde morfoloji sorunu vardı sanırım bizim de morfoloji 1 ben de çook korkuyorum acaba direk tüp mü yaptırsam bilemiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kayseri erciyes üniversitesi tp fakültesinde yaptırdım aşılamamı.
canım sizde morfoloji sorunu vardı sanırım bizim de morfoloji 1 ben de çook korkuyorum acaba direk tüp mü yaptırsam bilemiyorum...
Amin canım 4 gün dinlendim ama ara ara kasıklarımda ağrı hala var,sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım,evet bende başladım progestana ama ağız yoluyla değil vajinal yolla alıyorum doktorum yan etkileri fazla rahatsız etmesin seni dedi,bu arada benimde inanılmaz gögüs ağrılarım var normalde benim pek olmaz adet öncesi ama niye böle erkenden oldu bilemedim...Sen niye umutsuzluğa kapıldınki,kaç gün kaldı sonuca bakmaya senin?iyiyim valla nasıl olayım.. pinek pinek modu :))
progestan başlattı mı doktorun? ben progestan içiyorum midem bulanıyor sürekli.. göğüslerimdeki hassasiyet her geçen gün artıyor.. ki bu en büyük adet belirtimdir benim.. sanırım olmayacak bu ayda![]()
Allah iyilik versin canım,evet bende başladım progestana ama ağız yoluyla değil vajinal yolla alıyorum doktorum yan etkileri fazla rahatsız etmesin seni dedi,bu arada benimde inanılmaz gögüs ağrılarım var normalde benim pek olmaz adet öncesi ama niye böle erkenden oldu bilemedim...Sen niye umutsuzluğa kapıldınki,kaç gün kaldı sonuca bakmaya senin?
Aynı ilaç farklı değil,çok rahat valla sende sorda ordan al bende yan etki yapmadı hiç...Daha çok erken sakın aklına böyle saçma sapan şeyleri getirme olacak allahın izniyle...6 gün oldu dahaen az 10 gün daha beklemem lazım.. doktorcuğum 15 gün geçmeden gelme sakın dedi
sabırsız olduğumu biliyor tabi..
progestan vajinal olarak da aynı talet mi alınıyor? yoksa vajinal için başka mı var? bu ayrımı bi türlü yapamadım kimselere de soramadım
benim göğüs ağrısı en büyük belirtim.. bu başladımı olmadı fikri direk yerleşiyor beynime istemsiz olarak.. inşallah bu sefer tersi çıkar ama umutlanmak istemiyorum..
sen de durumlar nasıl? aşılama nasıl geçti? ağrın sancın oldu mu? bir de hiç kanaman oldu mu? ayrıca doktor aşılama sonrası ilişki önerdi mi?
inşallah nedense pek bi ümitsizim şimdiden...deryacığım inan bana hiç belli olmaz sen aşılama dene 1-2 olmazsa tüp bebeğe yönel canım bence.
iyiyim valla nasıl olayım.. pinek pinek modu :))
progestan başlattı mı doktorun? ben progestan içiyorum midem bulanıyor sürekli.. göğüslerimdeki hassasiyet her geçen gün artıyor.. ki bu en büyük adet belirtimdir benim.. sanırım olmayacak bu ayda![]()
Aynı ilaç farklı değil,çok rahat valla sende sorda ordan al bende yan etki yapmadı hiç...Daha çok erken sakın aklına böyle saçma sapan şeyleri getirme olacak allahın izniyle...
Aşılamam biraz zor oldu canım,niye dersen rahim kanalım darmış,o yüzden biraz sancılı oldu.Kanamam oldu tabii hemde 3 gün çok fazla yoğun değildi ama kasık ağrım aralıklarla ağrı yaptı.İlişki önerdi evet aşılamanın sonrası gün hemen,bana çatlamaya hazır yumurtaların var günaşırı ilişki istedi:) Buarada sen başka topikte görülmüşsün neden beni yanlız bırakıyosun burda arkadaşım,zaten sıkıcı burası:)))
inşallah nedense pek bi ümitsizim şimdiden...
canım benim bildiğim en erken gebelik belirtisi göğüs hassasiyeti o nedenle belki de bebiş belirtisidir belli olmaz.
Neresi o liste yapılan yer banada söylede bende geçiyim:)) Evde bulunma konusunda haklısın bende 4 gün durdum akşam olmak bilmedi yaa,tek başına gezmekte sıkıcı oluyo..Fazla ağır iş yapma kendinide yorma düzenli olsan yeter fazlasına gerek yok:) (diyene bak)seni yalnız bırakmıyorum ama orda çok güzel liste filan yaptılar.. heyecanlı oluyor takip etmek.. mesela bugün biri hamileyim dedi![]()
benimki 2 gün üst üste yapınca aşılamayı 2 gün ilişki yok dedi.. sonra serbestsiniz dedi.. birde benim aşılama öncesi ultrason ile kontrol etmişti yumurtam çatlamıştı.. o nedenle olduysa o iki günde oldu zaten.. hadi geçmiş gitmiş olsun da bebekler gelsin inşallah.. herşey iyi hoş da bekleme kısmı çok sinir bozucu ya.. ben bu kısmı hiç sevmiyorum.. günler geçmiyor.. sen yine çalışıyorsun iyi kötü bi şekilde geçer zaman.. ama ben napayım ya bütün gün evde.. arabayı da sattık iyice eve kapandım.. araba varken iyi kötü antares forum geziyordum şimdi zor geliyor gitmek arabasız.. kendimi çamaşır bulaşık temizliğe verdim ama tabii ki kendimi çok yormadan..
Neresi o liste yapılan yer banada söylede bende geçiyim:)) Evde bulunma konusunda haklısın bende 4 gün durdum akşam olmak bilmedi yaa,tek başına gezmekte sıkıcı oluyo..Fazla ağır iş yapma kendinide yorma düzenli olsan yeter fazlasına gerek yok:) (diyene bak)