Bence süper olurrrBenimde canım çekti ama buaralar kızartma çok yedik
Benimde markete gitmem lazım :106:
Kizlar merhaba bende mayis yada haziran da dusuyorum fakat merkezi hala secemedim kafam karisik dunua tup bebek berk beymi yoksa hit mi sizce ¿
bız bayadır yemıyoz tatlım en ıyısı ben bu akşamıda böyle sallım sen gıt marketıne hadı gule gule canm
canm senn dedıgın merkezlerın hıçbırını bılmıyorum kı cevaplımmm
Siz nerde tedavi oluyorsunuz bebek icin
meraba kızlar.ben 2 başarısız tüp denemesi yaşadım.4 dondurulmuş embriyom var ama cesaret edemiyorum.eşim çok istekli ama yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum
meraba kızlar.ben 2 başarısız tüp denemesi yaşadım.4 dondurulmuş embriyom var ama cesaret edemiyorum.eşim çok istekli ama yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum
Cnm tedaviye başlayınca korkuların gidiyor tatlı bi heyecan başlıyor eşinde istekliyse bence düşünme tedaviye başla derim tabi yine sen bilirsin
Tamam cnm görüşürüz
Ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum anadolu yakasında cnm
ben mersındeyım canımm
eşim istekli ama onluk bişey yok ki :) olan bana oluyo .iğneler kortizonlar.daha bebek sahibi olamadan 16 kilo aldım.pko dan dolayı veremiyorum da.eve spor aleti aldım.her ay ya hamileysem düşüncesiyle spor da yapamıyorum.
Insallah hayirlisiyla hepimiz bebislerimize kavusuruz..
hepimiz aynı durumdayız canım bende öyle bnm pko malesef lanet olsun bu pko ya
eşim istekli ama onluk bişey yok ki :) olan bana oluyo .iğneler kortizonlar.daha bebek sahibi olamadan 16 kilo aldım.pko dan dolayı veremiyorum da.eve spor aleti aldım.her ay ya hamileysem düşüncesiyle spor da yapamıyorum.
bence de
inşallah canım sen de kendınden bahsedermısın bıraz
Kizlar merhaba bende mayis yada haziran da dusuyorum fakat merkezi hala secemedim kafam karisik dunua tup bebek berk beymi yoksa hit mi sizce ¿
Haklısın cnm erkeklere kolay tabi kiloyu doğumdan sonrada verebilirsin olmazmı
gülel güle canımm
biliyorsan o merkezlerı yardımcı ol arkadaslara canımm ben malesef bılmıyormm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?