Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Bence süper olurrr Benimde canım çekti ama buaralar kızartma çok yedik
Benimde markete gitmem lazım :106:

bız bayadır yemıyoz tatlım en ıyısı ben bu akşamıda böyle sallım sen gıt marketıne hadı gule gule canm
Kizlar merhaba bende mayis yada haziran da dusuyorum fakat merkezi hala secemedim kafam karisik dunua tup bebek berk beymi yoksa hit mi sizce ¿

canm senn dedıgın merkezlerın hıçbırını bılmıyorum kı cevaplımmm

meraba kızlar.ben 2 başarısız tüp denemesi yaşadım.4 dondurulmuş embriyom var ama cesaret edemiyorum.eşim çok istekli ama yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum

meraba kızlar.ben 2 başarısız tüp denemesi yaşadım.4 dondurulmuş embriyom var ama cesaret edemiyorum.eşim çok istekli ama yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum

Cnm tedaviye başlayınca korkuların gidiyor tatlı bi heyecan başlıyor eşinde istekliyse bence düşünme tedaviye başla derim tabi yine sen bilirsin

canım skıntınız neydı hayatım cesaretlı olmak zorundayız bende 5 kez yıkıldım emin ol suan aynı pıskolojınn ıcındeyız 1 yıl olacak cesaret etmeye calışıyorum baska caremız yok bızımde ımtıhanımız bu

Cnm tedaviye başlayınca korkuların gidiyor tatlı bi heyecan başlıyor eşinde istekliyse bence düşünme tedaviye başla derim tabi yine sen bilirsin

eşim istekli ama onluk bişey yok ki :) olan bana oluyo .iğneler kortizonlar.daha bebek sahibi olamadan 16 kilo aldım.pko dan dolayı veremiyorum da.eve spor aleti aldım.her ay ya hamileysem düşüncesiyle spor da yapamıyorum.

hepimiz aynı durumdayız canım bende öyle bnm pko malesef lanet olsun bu pko ya

Haklısın cnm erkeklere kolay tabi kiloyu doğumdan sonrada verebilirsin olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…