Manisa cnm bazi sorunlardan dolayi orasi tercihim.. fiyarlar yuksek ama bebek sahibi olma arzum daha yuksek..
oluruz oluruz bız bızde bu zazım varlen arkadasım dedıgın gıbı bende kılo aldıkça adetım olmaz oldu tarlusalı ıcıp agdet oluyorum yaaa
Ayyyy o da ayrı bi heyecandır
Bence 1 kız 1 erkek oacak bakalım tutacakmı
ben artık tarlusal verecek diye hastaneye de gitmiyorum.saldım çayıra mevlam kayıra :)
dogru söyluyorsun canm orda nasıl prosedürlerı canm fiyatlar ne kadar ne kadar gıdıyo 1 tup denemeye kalacak yeer temın edıyolarmı
ahh o gelsınde benmm bayramım o gun ınssallah ıcımdekı en buyuk yaramm
Ever canim gercekten cok heyecanli ama benim merakim hep iyilermi diye saglikli olsunlarda önemli degil cinsiyetleri.. Cok sükür Rabbime bugünleri de gördüm darisi hepinize olsun insallahhh
Etrafimdaki herkes ayni seyi söylüyor zaten nerdeyse ben bile 1 kiz 1 erkek diye düsüncem yakindaBakalim bir dahaki kontrolde belli olursa yazarim
Canım benim en güzel kutlamayı burda senin topiğinde yapıcaz bak gör
hmmm anladım canmmm allah bu sefer bagıslasın san aya benm doktorum donmusta bana lucrın dıye bı ıgne kullandırttırıyo burda kımsedenn duymadım ben nenden acaba
yaa senn ne kadar surede oluyor canım benm adet gecıkıyo ılacı ıcıyorm bittikten sonra en gec 10 gun ıcınde oluyor yanı 1.5ayda 1 kez oluyorm ben
Bazi merkezler kalicak yer ucak bileti vs.temin ediyor fakat bazilari senin ayarlamani istiyor fiyatlar 5.500 6000 gibi degisiyor..
ben de çok umursadığımdan söylemedim zaten ama kilo aldıkça adetim düzensizleşti.2 aydır adet olamıyorum.bence eksik dilekte de bulunmayın.yarın çocuğunuz olur.kilonuz kalır .bu sefer de ona takarsınız.hem bebişiniz olsun hem fit olun bence :)
evet öyle haklısın canmm olsunda hayırlısıylaAminnn canimm ben lucrin kullanmadim ama kullanan bir kac arkadastan duymustum yumurtalari baskilamak icin veriyorlarmis belki senin doktorunun tedavi sekli budur kuzum hepsinin tedavi sekli degisik sonu guzel olsunda bosver vardir doktorun bir bildigi..
ben kendi haline bıraktığımda 1 buçuk ayda bir oluyordu.bu ay 2 ayı geçti.tarlusal kullandığım zaman ilaç bitince en geç 10gün sonra oluyor.
Ever canim gercekten cok heyecanli ama benim merakim hep iyilermi diye saglikli olsunlarda önemli degil cinsiyetleri.. Cok sükür Rabbime bugünleri de gördüm darisi hepinize olsun insallahhh
Etrafimdaki herkes ayni seyi söylüyor zaten nerdeyse ben bile 1 kiz 1 erkek diye düsüncem yakindaBakalim bir dahaki kontrolde belli olursa yazarim
beklıyoruz hayırlı haberlerını canmm bende öyle ıstıyodum 2 erkek olmustu neyse insallah senn ıstegn gerçek olur bebişlerinn fotograflarını yollarsın bızlere burdan pekı suan hangı ılaclara devam edıyosun canm dusuk önleyıcı bırsey kullanıyomusun bıde hıc lekelenme kanama vs oldumu sende
Bende 2 erkek olsa en cok esim sevinir erkeklerde bir erkek cocuk sevdasi var biliyorsun =) Bende hep kizim olsun isterdim eskiden beri bakalim ne olacak saglikli elleri ayaklari düzgün olsun bana yeter.. Ben suan sadece vitamin kullaniyorum canim bir de magnezyum. Tr deki doktorum jeli 12. Haftada biraktirdi burda da öyle ilaclar pek vermiyolar.. Cok sükür kanamam olmadi hic canim sadece bir kac kez kahverengi lekelenmelerim oldu buradaki doktorum sorun yok bol bol dinlen kendini yorma dedi.
inşallah canm inşallah sende önce kım vardı unuttum sen 2. sın dımı ya bır lıste yapsak olur aslında bıraz daha cogalalımda
ilaçlarda dahılmı buna canımm yınede cok pahalı degılmıs ama orda kalacak yer felanda öyle dedıgın gıbı ayarlansa süper olur ozaman nasıl bır hastane canm orası gittin gördünmü bnm burda kı 7000 istiyo yenıden tupe ılaçlarda dahıl ben geçen sene 5650 zorla yaptırdım
Nasip olursa ikinci sırada ben varım
Bir defa yaptrdim burdakilerden farkli diil hastaneler.. simdi ikinci denemem olacak insAllah nasip olursa senin bahsettigim fiyat tl mi euro mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?