Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Ayyyy o da ayrı bi heyecandır
Bence 1 kız 1 erkek oacak bakalım tutacakmı

Ever canim gercekten cok heyecanli ama benim merakim hep iyilermi diye saglikli olsunlarda önemli degil cinsiyetleri.. Cok sükür Rabbime bugünleri de gördüm darisi hepinize olsun insallahhh
Etrafimdaki herkes ayni seyi söylüyor zaten nerdeyse ben bile 1 kiz 1 erkek diye düsüncem yakinda Bakalim bir dahaki kontrolde belli olursa yazarim

dogru söyluyorsun canm orda nasıl prosedürlerı canm fiyatlar ne kadar ne kadar gıdıyo 1 tup denemeye kalacak yeer temın edıyolarmı

Bazi merkezler kalicak yer ucak bileti vs.temin ediyor fakat bazilari senin ayarlamani istiyor fiyatlar 5.500 6000 gibi degisiyor..

beklıyoruz hayırlı haberlerını canmm bende öyle ıstıyodum 2 erkek olmustu neyse insallah senn ıstegn gerçek olur bebişlerinn fotograflarını yollarsın bızlere burdan pekı suan hangı ılaclara devam edıyosun canm dusuk önleyıcı bırsey kullanıyomusun bıde hıc lekelenme kanama vs oldumu sende

hmmm anladım canmmm allah bu sefer bagıslasın san aya benm doktorum donmusta bana lucrın dıye bı ıgne kullandırttırıyo burda kımsedenn duymadım ben nenden acaba

Aminnn canimm ben lucrin kullanmadim ama kullanan bir kac arkadastan duymustum yumurtalari baskilamak icin veriyorlarmis belki senin doktorunun tedavi sekli budur kuzum hepsinin tedavi sekli degisik sonu guzel olsunda bosver vardir doktorun bir bildigi..

yaa senn ne kadar surede oluyor canım benm adet gecıkıyo ılacı ıcıyorm bittikten sonra en gec 10 gun ıcınde oluyor yanı 1.5ayda 1 kez oluyorm ben

ben kendi haline bıraktığımda 1 buçuk ayda bir oluyordu.bu ay 2 ayı geçti.tarlusal kullandığım zaman ilaç bitince en geç 10gün sonra oluyor.

Bazi merkezler kalicak yer ucak bileti vs.temin ediyor fakat bazilari senin ayarlamani istiyor fiyatlar 5.500 6000 gibi degisiyor..

ilaçlarda dahılmı buna canımm yınede cok pahalı degılmıs ama orda kalacak yer felanda öyle dedıgın gıbı ayarlansa süper olur ozaman nasıl bır hastane canm orası gittin gördünmü bnm burda kı 7000 istiyo yenıden tupe ılaçlarda dahıl ben geçen sene 5650 zorla yaptırdım

Cnm haklısın ben o konuda düşünmedim:26:
Çok şükür benim kilo derdim yok ama almaya müsaitim dikkat etmek lazım doğru

evet öyle haklısın canmm olsunda hayırlısıyla

ben kendi haline bıraktığımda 1 buçuk ayda bir oluyordu.bu ay 2 ayı geçti.tarlusal kullandığım zaman ilaç bitince en geç 10gün sonra oluyor.

evet canm aynıyız işte yaa

Aynen cnm katılıyorum bakma benim öyle yazdığıma sağlıklı olsun kuzular yeter
Benim içinde kız erkek hiç farketmez

Son düzenleme:

Bende 2 erkek olsa en cok esim sevinir erkeklerde bir erkek cocuk sevdasi var biliyorsun =) Bende hep kizim olsun isterdim eskiden beri bakalim ne olacak saglikli elleri ayaklari düzgün olsun bana yeter.. Ben suan sadece vitamin kullaniyorum canim bir de magnezyum. Tr deki doktorum jeli 12. Haftada biraktirdi burda da öyle ilaclar pek vermiyolar.. Cok sükür kanamam olmadi hic canim sadece bir kac kez kahverengi lekelenmelerim oldu buradaki doktorum sorun yok bol bol dinlen kendini yorma dedi.

aynen canım benmkı de kafası tavana degmıstı ıkız erkek oldugnu ögrennce sonrada durdu keske bırı kız olsaydı sennde ıstegın olurdu demıstırabbm bunu hayırlı görmus ne yapalım kısmet canm o lekelnmen kacıncı haftanda olmustu hayatım

Bir defa yaptrdim burdakilerden farkli diil hastaneler.. simdi ikinci denemem olacak insAllah nasip olursa senin bahsettigim fiyat tl mi euro mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…