33 nerenin plakası canm siz nerdesınız kı ah keşke öyle birşey olsa ama nerdee sız kesın ıstanbuldasınızdır
Evett cnm istanbulda oturuyorum tühh keşke sende olsaydın :85:
Onemli degil cnm
Bu ayin 30 cnm
Sultancim topigin hayirli olsun bol bebisli olsun insallahhAllahim hepinize bol pozitifli sonuclar almayi ve saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin
keşke canım keşke zaten burda bu seferde olmazsa geçici görevle istanbula gelmeyı düşünüyoruzz orda aret kamar varya bde kaan kocatepe mı neysı arda lembet cok doktor adı duydum cok ıyı doktorlar var
inşallah canım bnm inşallah sennde bebişlerin donmusmuydu canmmbu arada cinsiyetleri bellimii??
inşallah bacım inşallah dua edelım hep bırbırımıze ınş sen nasılsın bugun neler yapıyorsun istanbul guzel şehirmiş ama görmek nasıp olmadıAret kameri ben çook duydum işinde iyi diyorlar inşallahhh gerek kalmaz cnm son tedavin olur inşallahhhhhhhhhhhhh
Evet kuzum benim bebisler dondurulmustu cok sükür cözdürüp isittimYok canim 10 gün sonra kontrolum var o zaman belli olur sanirim tabi bizim yaramazlar gösterirse
inşallah mucizem olur mucize gibi geldi öyle devam eder Dualarım sizlerle en kısa zamanda sizlerinde mucizeleri gelir inşallahgöbüşleriniz dolar inşallah
canım ben 8 nisandaki transferimle kızımı kucağıma aldım şükürler olsun... bahar ayında hormonlar coştuğundan sonucun pozitif olma ihtimali yüksek. hadi bebeklerimizin arasında tam bir yıl olsun:) Allah herkese nasip etsin
canım nasılsın ????Son dondurulmuş tedavisinde tuttu ama kısa sürdü.bir hafta yaşadım sadece o mucizeyi..sonrasında öncesinde dış gebelik düşündüler ama değilmiş.değerlerin düşmesi bir ayı buldu.sürekli hastaneye gidip test yaptırmalardan çok yorulmuştum.
aşkımm nasıl gidiyor tedavınn ne durumdasın suan ???
canım nasılsın ????
inşallah bacım inşallah dua edelım hep bırbırımıze ınş sen nasılsın bugun neler yapıyorsun istanbul guzel şehirmiş ama görmek nasıp olmadı
inşallah canm bnm 2 erkekdı teyzelerı onlar melek oldular yavrucuklarım allah kımseye göstermesın o acıyı ben önce bırını sonra bırını ögrendım sen ne ilaçlar kullandın canm aynımı yurt dısındada??
Evet kuzum benim bebisler dondurulmustu cok sükür cözdürüp isittimYok canim 10 gün sonra kontrolum var o zaman belli olur sanirim tabi bizim yaramazlar gösterirse
biliyorum bebiş nasıl dıye sordum yoksa yanlışmı sormusummFıstıkk g090 nın kızı doğdu bileallahım bizlerede sağlıklı bebiş nasip eder inşallahhh
yaa orasıda var dimi buraya gel burda gezelım bol bollŞaşkın hissediyorum kendimi
Cnm istanbul güzelde gezemiyorsun ki trafik yüzünden
Ayyyy o da ayrı bi heyecandır
Bence 1 kız 1 erkek oacak bakalım tutacakmı
biliyorum bebiş nasıl dıye sordum yoksa yanlışmı sormusumm
yaa orasıda var dimi buraya gel burda gezelım bol boll
inşallah 1 kerede kurtulsun arkadasımız darısıda bızlere olsun inşallah
Ayyyy cnm çok özür dilerim başkasının yazısını okumuşum
öylemı bır an bende sasırdım olabılır canım yanlışlık olabılır
bugun hıc ış yapasım yokyaaa akşama yemegımde yokk:26:
Hiç sorma cnm bende daha yemek yapmadım ne yapsak sence pratik yemek olsun
valla aklımdan ne geçiyo biliyomusun patatseım var kabakda aldım pazardan taze yesıl bıberımde var kızartmamı yapsam yanınada ayran yapsam dıye dusunuyorumm sence ???
kızlaaar merhaba inşallah bian önce bebişlerimize kavuşuruz ben de tüp bebek tedavisi için görüşmeye ay sonunda gidicem ilk olacak nasıl bi süreç izleriz bilmiyorum sizin deneyimlerinizle bişeyler öğrenmeye çalışıyorum :) inşallah bu topikte de çok çok güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?