Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Sultancim topigin hayirli olsun bol bebisli olsun insallahh Allahim hepinize bol pozitifli sonuclar almayi ve saglikli 9 ay gecirmeyi nasip etsin

keşke canım keşke zaten burda bu seferde olmazsa geçici görevle istanbula gelmeyı düşünüyoruzz orda aret kamar varya bde kaan kocatepe mı neysı arda lembet cok doktor adı duydum cok ıyı doktorlar var

Aret kameri ben çook duydum işinde iyi diyorlar inşallahhh gerek kalmaz cnm son tedavin olur inşallahhhhhhhhhhhhh

inşallah canım bnm inşallah sennde bebişlerin donmusmuydu canmm bu arada cinsiyetleri bellimii??

Evet kuzum benim bebisler dondurulmustu cok sükür cözdürüp isittim Yok canim 10 gün sonra kontrolum var o zaman belli olur sanirim tabi bizim yaramazlar gösterirse

Aret kameri ben çook duydum işinde iyi diyorlar inşallahhh gerek kalmaz cnm son tedavin olur inşallahhhhhhhhhhhhh
inşallah bacım inşallah dua edelım hep bırbırımıze ınş sen nasılsın bugun neler yapıyorsun istanbul guzel şehirmiş ama görmek nasıp olmadı
Evet kuzum benim bebisler dondurulmustu cok sükür cözdürüp isittim Yok canim 10 gün sonra kontrolum var o zaman belli olur sanirim tabi bizim yaramazlar gösterirse

inşallah canm bnm 2 erkekdı teyzelerı onlar melek oldular yavrucuklarım allah kımseye göstermesın o acıyı ben önce bırını sonra bırını ögrendım sen ne ilaçlar kullandın canm aynımı yurt dısındada??

aşkımm nasıl gidiyor tedavınn ne durumdasın suan ???
canım nasılsın ????

Şaşkın hissediyorum kendimi
Cnm istanbul güzelde gezemiyorsun ki trafik yüzünden

Fıstıkk g090 nın kızı doğdu bile allahım bizlerede sağlıklı bebiş nasip eder inşallahhh
biliyorum bebiş nasıl dıye sordum yoksa yanlışmı sormusumm
Şaşkın hissediyorum kendimi
Cnm istanbul güzelde gezemiyorsun ki trafik yüzünden
yaa orasıda var dimi buraya gel burda gezelım bol boll
Ayyyy o da ayrı bi heyecandır
Bence 1 kız 1 erkek oacak bakalım tutacakmı

inşallah 1 kerede kurtulsun arkadasımız darısıda bızlere olsun inşallah

valla aklımdan ne geçiyo biliyomusun patatseım var kabakda aldım pazardan taze yesıl bıberımde var kızartmamı yapsam yanınada ayran yapsam dıye dusunuyorumm sence ???

Bence süper olurrr Benimde canım çekti ama buaralar kızartma çok yedik
Benimde markete gitmem lazım :106:

Kizlar merhaba bende mayis yada haziran da dusuyorum fakat merkezi hala secemedim kafam karisik dunua tup bebek berk beymi yoksa hit mi sizce ¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…