Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

İnşallahhh cnm hepimiz pozitif haberler veririz

günaydın herkeze nasılsınız milleet ya benim adetimin3. gınu ama bıttı dıyebılırım cok azaldı neden böyle oldukı tarlusalla adet oluyorum zaten zor oluyorum dun dogum kontrole basladım 1 kez ıcmeyle kesmez herhalde degılmıı:44::44::44::44:

32 yaşındayım.eşimde yüzde 3morfoloji varmış.4 aşılama,bir tüp,bi dondurulmuş,ve yeni bi dondurulmuş tedavisi.

İlaç şu anda folbiol,aspirin ve estrofem kullanıyorum.
Şimdilik herşey yolunda bakalım.Cumartesi kontrol var.transfer gününü söyler büyük ihtimal.

anladım canım hakkında hayırlısı ttez vakıtde versın allah mucızelerımızı
pekı o denemelerınde negatıfmıydı yoksa tuttu dustumu ne oldu canımm

anladım canım hakkında hayırlısı ttez vakıtde versın allah mucızelerımızı
pekı o denemelerınde negatıfmıydı yoksa tuttu dustumu ne oldu canımm

Son dondurulmuş tedavisinde tuttu ama kısa sürdü.bir hafta yaşadım sadece o mucizeyi..sonrasında öncesinde dış gebelik düşündüler ama değilmiş.değerlerin düşmesi bir ayı buldu.sürekli hastaneye gidip test yaptırmalardan çok yorulmuştum.

anlıyorum canımm rabbım bu sefer yardımcın olsun inşallah bizede hayırlı haberlerını ver mutlaka

Bende kimyasal gebelik yaşadım1 ay kanamam oldu doktorum dış gebelik olabilir demişti aklım gitmişti

Arkadaşlar merhaba,
Ben de dondurulmuş tedaviye başladım. 20 Martta adet oldum. 3. gün estrofeme başladım. dün adetin 13. günüydü ve endometrium kalınlığı sadece 5,5 mm. Daha önce bi kürtajım var ve kürtajdan sonra adetlerim çok azaldı. histeroskopi yapıldı ama bi sıkıntı yok dediler. Nar suyu içiyorum bi de drum estrofemi günde 4 e çıkardı. planlarımıza göre paazartesi yada salı transfer olacaktı..Nasıl kalınlaşacak rahim duvarı.. Sizce çok mu umutsuz..

kızlaaar merhaba inşallah bian önce bebişlerimize kavuşuruz ben de tüp bebek tedavisi için görüşmeye ay sonunda gidicem ilk olacak nasıl bi süreç izleriz bilmiyorum sizin deneyimlerinizle bişeyler öğrenmeye çalışıyorum :) inşallah bu topikte de çok çok güzel haberler alırız

[sıze=3]rabbım yaşadıklarım bılıyorumkı benım ımtahanım ama yarabbım yalavarıyorum yeter sen bana sabrınıda ver ne olur artık dayanamıyorum yarabbım her yıklmamda tekrar ayaklandım tekrar cesur bır sekılde savasdım ama bu sefer korkuyorum urkuyorum sen bana yardımcı ol benm senden baska kımsem yok yarabbım sen benım gıbı acız kullarına yardım et yarabbım kımseyı evlat acısıyla özlemıyle sınama yarabbbım amim ecmain ......[/sıze]

Son düzenleme:

canım 8 kadar en az ulaşması lazım bol nar suyu iç nar ye ananas ye ınsallah kalınlaşır asla sterese gırme hayırlı haberlerını ver bızede al gel bebişini

canm aklına ne takılyorsa sorr canımm

fıstık sen baya dertlenmişsim yazdığın yazıdan belli geçecek cnm az kaldı bizlerin de yüzü gülecek allahın izniyle

İnşallahh cnm
Tüp bebek tedavin İlk ve son olur tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhhh

fıstık sen baya dertlenmişsim yazdığın yazıdan belli geçecek cnm az kaldı bizlerin de yüzü gülecek allahın izniyle

evet canım şuan öyle doluyum kı yanımda bırı olsa sarılsamda hungur hüngür aglasam dıyorum cok doldum bunaldım ne yapacagmı bılmıyorum neden böyle hıssetıgmıde bılmıyorum ama çok kötu bunalıyorum yaa

Kuzum sen nerde otoroyorsun ben bi kaç kişiyle topikte buluştum yine buluşucaz inan çok iyi geliyor sende gelsen keşke

Kuzum sen nerde otoroyorsun ben bi kaç kişiyle topikte buluştum yine buluşucaz inan çok iyi geliyor sende gelsen keşke

33 nerenin plakası canm siz nerdesınız kı ah keşke öyle birşey olsa ama nerdee sız kesın ıstanbuldasınızdır

Hz. Zekeriya'nın Duaları

Kuran'ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya'nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için 'tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve 'a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana Kendi Katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)

Orada Zekeriya Rabbine dua etti:

"Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu:

"Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya'nın 'a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim , Kendisi'ne bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya'nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya'yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak Bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)

( buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz Biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; Biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: ", sana Yahya'yı müjdeler. O, 'tan olan bir kelimeyi (İsa'yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya 'ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O'na 'ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu Benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…