yok canım ya malesef yumurtlama sorunu bu yumurta olusuyo catlamıyo catlamadından döllenmıyırr
canım tabıkı sancın olacak ama bu surecte cok dıkat et olurmu sakın usutme ılık şeyler iç ve bol su iç tekrar dıyorm bak ben gunde 5 6 ltre ıcmıstım ozaman bıse olmamıstı ondan söyluyorum ıyılesde gel aramıza
aaa hoş geldin canımmmm:119::119::119::119:desen ilk hamiş sensin ozaman inşallah canımm nasıl gıdıyor tatlım sen hangı ılaçları kullandın sıkıntı neydı bıraz kendınden bahset tatlımm
herhalde öyle hadı 2. de sen olursun inşallah arkadaşımm
İnşallahhh cnm hepimiz pozitif haberler veririz
Hoşgeldin cnm
Bu yeni topikte ilk hamileyim haberini sen vereceksin allahın izniyle
yok canım ya malesef yumurtlama sorunu bu yumurta olusuyo catlamıyo catlamadından döllenmıyırr
canım tabıkı sancın olacak ama bu surecte cok dıkat et olurmu sakın usutme ılık şeyler iç ve bol su iç tekrar dıyorm bak ben gunde 5 6 ltre ıcmıstım ozaman bıse olmamıstı ondan söyluyorum ıyılesde gel aramıza
aaa hoş geldin canımmmm:119::119::119::119:desen ilk hamiş sensin ozaman inşallah canımm nasıl gıdıyor tatlım sen hangı ılaçları kullandın sıkıntı neydı bıraz kendınden bahset tatlımm
herhalde öyle hadı 2. de sen olursun inşallah arkadaşımm
32 yaşındayım.eşimde yüzde 3morfoloji varmış.4 aşılama,bir tüp,bi dondurulmuş,ve yeni bi dondurulmuş tedavisi.
İlaç şu anda folbiol,aspirin ve estrofem kullanıyorum.
Şimdilik herşey yolunda bakalım.Cumartesi kontrol var.transfer gününü söyler büyük ihtimal.
anladım canım hakkında hayırlısı ttez vakıtde versın allah mucızelerımızı
pekı o denemelerınde negatıfmıydı yoksa tuttu dustumu ne oldu canımm
Son dondurulmuş tedavisinde tuttu ama kısa sürdü.bir hafta yaşadım sadece o mucizeyi..sonrasında öncesinde dış gebelik düşündüler ama değilmiş.değerlerin düşmesi bir ayı buldu.sürekli hastaneye gidip test yaptırmalardan çok yorulmuştum.
Son dondurulmuş tedavisinde tuttu ama kısa sürdü.bir hafta yaşadım sadece o mucizeyi..sonrasında öncesinde dış gebelik düşündüler ama değilmiş.değerlerin düşmesi bir ayı buldu.sürekli hastaneye gidip test yaptırmalardan çok yorulmuştum.
Bende kimyasal gebelik yaşadım1 ay kanamam oldu doktorum dış gebelik olabilir demişti aklım gitmişti
Arkadaşlar merhaba,
Ben de dondurulmuş tedaviye başladım. 20 Martta adet oldum. 3. gün estrofeme başladım. dün adetin 13. günüydü ve endometrium kalınlığı sadece 5,5 mm. Daha önce bi kürtajım var ve kürtajdan sonra adetlerim çok azaldı. histeroskopi yapıldı ama bi sıkıntı yok dediler. Nar suyu içiyorum bi de drum estrofemi günde 4 e çıkardı. planlarımıza göre paazartesi yada salı transfer olacaktı..Nasıl kalınlaşacak rahim duvarı.. Sizce çok mu umutsuz..
kızlaaar merhaba inşallah bian önce bebişlerimize kavuşuruz ben de tüp bebek tedavisi için görüşmeye ay sonunda gidicem ilk olacak nasıl bi süreç izleriz bilmiyorum sizin deneyimlerinizle bişeyler öğrenmeye çalışıyorum :) inşallah bu topikte de çok çok güzel haberler alırız
[sıze=3]rabbım yaşadıklarım bılıyorumkı benım ımtahanım ama yarabbım yalavarıyorum yeter sen bana sabrınıda ver ne olur artık dayanamıyorum yarabbım her yıklmamda tekrar ayaklandım tekrar cesur bır sekılde savasdım ama bu sefer korkuyorum urkuyorum sen bana yardımcı ol benm senden baska kımsem yok yarabbım sen benım gıbı acız kullarına yardım et yarabbım kımseyı evlat acısıyla özlemıyle sınama yarabbbım amim ecmain ......[/sıze]
kızlaaar merhaba inşallah bian önce bebişlerimize kavuşuruz ben de tüp bebek tedavisi için görüşmeye ay sonunda gidicem ilk olacak nasıl bi süreç izleriz bilmiyorum sizin deneyimlerinizle bişeyler öğrenmeye çalışıyorum :) inşallah bu topikte de çok çok güzel haberler alırız
fıstık sen baya dertlenmişsim yazdığın yazıdan belli geçecek cnm az kaldı bizlerin de yüzü gülecek allahın izniyle
Kuzum sen nerde otoroyorsun ben bi kaç kişiyle topikte buluştum yine buluşucaz inan çok iyi geliyor sende gelsen keşkeevet canım şuan öyle doluyum kı yanımda bırı olsa sarılsamda hungur hüngür aglasam dıyorum cok doldum bunaldım ne yapacagmı bılmıyorum neden böyle hıssetıgmıde bılmıyorum ama çok kötu bunalıyorum yaa
fıstık sen baya dertlenmişsim yazdığın yazıdan belli geçecek cnm az kaldı bizlerin de yüzü gülecek allahın izniyle
Kuzum sen nerde otoroyorsun ben bi kaç kişiyle topikte buluştum yine buluşucaz inan çok iyi geliyor sende gelsen keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?