Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

allah beterınden saklasın arkadasım ne kadarlık evlısın canımm

amin canım.4 yıl oldu. evliliğimin 4.ayından beri tedavi oluyorum.1 aşılama 2 tüp bebek ve sayısız klomen tedavisi oldum.aşırı uyarılma sebebiyle 2 defa hastanelik oldum.9 santim kist oluştu patladı, iç kanamadan gidiyordum.bir sürü ıvır zıvır işte.Rabbim büyüktür.inşallah daha fazla aratmaz rabbim

bende senn gıbıyım canm aynen ben 2 kere kendılınden kaldım 1 asılama 1 tüp 1 de donmus ama hepsını kaybettım

Canim benim onlar cennette seni bekleyecekler benim bebegimde cennette cinsiyetini bile bilmedigim..
Saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmez tek istegim sagsalim kucagima almak..
Ben tedavimi Tr de oldum tatlim crinone jel kullandim,estrofem ve vitaminler. Tr bu iste daha basarili bence buradaki doktorlara cok güvenemedim acikcasi..

Son düzenleme:
Hayırlısıyla bebek olsun da kilo vermesek de olur

ben de çok umursadığımdan söylemedim zaten ama kilo aldıkça adetim düzensizleşti.2 aydır adet olamıyorum.bence eksik dilekte de bulunmayın.yarın çocuğunuz olur.kilonuz kalır .bu sefer de ona takarsınız.hem bebişiniz olsun hem fit olun bence :)

hmmm anladım canmmm allah bu sefer bagıslasın san aya benm doktorum donmusta bana lucrın dıye bı ıgne kullandırttırıyo burda kımsedenn duymadım ben nenden acaba

oluruz oluruz bız bızde bu zazım varlen arkadasım dedıgın gıbı bende kılo aldıkça adetım olmaz oldu tarlusalı ıcıp agdet oluyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…