allah beterınden saklasın arkadasım ne kadarlık evlısın canımm
Benim tup bebek kibrista yapilcak cnm aranizda varmi kibrista yaptiran
amin canım.4 yıl oldu. evliliğimin 4.ayından beri tedavi oluyorum.1 aşılama 2 tüp bebek ve sayısız klomen tedavisi oldum.aşırı uyarılma sebebiyle 2 defa hastanelik oldum.9 santim kist oluştu patladı, iç kanamadan gidiyordum.bir sürü ıvır zıvır işte.Rabbim büyüktür.inşallah daha fazla aratmaz rabbim
Haklısın cnm erkeklere kolay tabi kiloyu doğumdan sonrada verebilirsin olmazmı
Cnm tüp bebek berk beyin yeri kıbrıstamı :26:
bende senn gıbıyım canm aynen ben 2 kere kendılınden kaldım 1 asılama 1 tüp 1 de donmus ama hepsını kaybettım
Gidemedim bi türlüAman zaten yemek yapasımda yok
aynı fıkırdeyım kanka suan kendımı cocuga endeksledım olsun sonra ben spor salonuna bıle gıtmeye razıyımm:118::122::121::124::116:
Allah yardımcımız olsun
yok canım yaa sen kıbrısdamı yasıyorsunn
Hayırlısıyla bebek olsun da kilo vermesek de olur
Evet canim dunya tup bebek merkezi
inşallah bacım inşallah dua edelım hep bırbırımıze ınş sen nasılsın bugun neler yapıyorsun istanbul guzel şehirmiş ama görmek nasıp olmadı
inşallah canm bnm 2 erkekdı teyzelerı onlar melek oldular yavrucuklarım allah kımseye göstermesın o acıyı ben önce bırını sonra bırını ögrendım sen ne ilaçlar kullandın canm aynımı yurt dısındada??
Hayr cnm trkiyede
Hayırlısıyla bebek olsun da kilo vermesek de olur
Canim benim onlar cennette seni bekleyecekler benim bebegimde cennette cinsiyetini bile bilmedigim..
Saglikli olsunlarda kiz erkek hic farketmez tek istegim sagsalim kucagima almak..
Ben tedavimi Tr de oldum tatlim crinone jel kullandim,estrofem ve vitaminler. Tr bu iste daha basarili bence buradaki doktorlara cok güvenemedim acikcasi..
hangı sehırdesın neden kıbrısı tercıh ettın canımm fıyatlar nasıl orda
hahhahhaapratık bırseyler yap yokmu aklında bırseyler eşin kaçda gelıyo eve benmkı 5 de evde yaaa:26:
ben de çok umursadığımdan söylemedim zaten ama kilo aldıkça adetim düzensizleşti.2 aydır adet olamıyorum.bence eksik dilekte de bulunmayın.yarın çocuğunuz olur.kilonuz kalır .bu sefer de ona takarsınız.hem bebişiniz olsun hem fit olun bence :)
Akşamm 7 de bilemedim 8 de geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?