cnm 5 le basladım 19 oldu sonra doktor beklicez dedi ve kese icin tarih verdi ama benim lekelenmelwrim ve hafif arada kanamam vardı hafif ama doktor olabilir devam dedi ilaclara.bir hafta gecti ve benim kasiklarimda agri ve kanamam biraz cogaldı gittim kan tahlili 890 lardaydı ama gebelik bitmisti.
betahcg mı test tarıhınde 5 di aaaçok şaşırdımm okadar az cıkması 5 altı negatıf oluyor ya nedne okadar az oldugu ıle bılgı verdımı doktorun pekii
Yok cnm eksik bilgi verdim.test tarihinden 2 gun once yaptırdım dayanamayıp.10.gun yani.doktor kabul etmiyorum ilaclara devam ve gununde gel dedi.12. gün 19 cıktı ve beklicez dedi yukselmesini.
Özsen nasilsin cnm nasil gidiyor yolu yariladin nerdeyse hayirlisi olsun inss senin icin cnm
Kizlar benimde test gunum 19nisan yani bu cumartesi heyecanla bekliyorum 4cu gunum bitiyor sizler ne alemdesiniz sonuc bekleyenler belirtiniz agriniz siziniz varmi bende tik yok ta:)
Cnm bendede bisiy yokkkkk.arada bas agrısı oluyor...bide iki gundur sanırım boyle tansiyonum dusuyor gibi oluyor ama oyle raharsız edici degil.
Senin kacinci gunun canim kasik veya gogus agrin varmi?
Carsamba gunu transferim di.gogislerimde var sislik ama o ilaclardanda olabilir.
Benden 1 gun onceymis transferin hadi ins guzel haberlet aliriz:)
anladım canım ama 19 da cok az dımı canımm benım bıldıgım kadarıyla bende hep bayagı tykesk cıkmıstı ondan dedım aamman neyse ıns bu sımsıkı tutunur annesıne ıns bır ömur senle olurYok cnm eksik bilgi verdim.test tarihinden 2 gun once yaptırdım dayanamayıp.10.gun yani.doktor kabul etmiyorum ilaclara devam ve gununde gel dedi.12. gün 19 cıktı ve beklicez dedi yukselmesini.
canımm nesecım sen nasılsın???Özsen nasilsin cnm nasil gidiyor yolu yariladin nerdeyse hayirlisi olsun inss senin icin cnm
Kizlar benimde test gunum 19nisan yani bu cumartesi heyecanla bekliyorum 4cu gunum bitiyor sizler ne alemdesiniz sonuc bekleyenler belirtiniz agriniz siziniz varmi bende tik yok ta:)
Insallah.benim pazartesi test gunum.
Benim cumartesi.senin kacinci gun embriyosuydu?
Gecmis olsun cnm inss su gibi gecsin zamanin bende iyiyim cnm inss yarin transferim var cnm bekleme sirasi bana geldi hepimiz icin hayirlisi olsun inssIyiyim cnm sen nasılsın.simdilik bi sıkıntı yok. sadece ara ara bas agrısı var.insallah cabuk gecer zaman.
İyiyim cnm tesekkurler yarin transferim var cnm inssanladım canım ama 19 da cok az dımı canımm benım bıldıgım kadarıyla bende hep bayagı tykesk cıkmıstı ondan dedım aamman neyse ıns bu sımsıkı tutunur annesıne ıns bır ömur senle olur
canımm nesecım sen nasılsın???
inş hayırlı haberlerle gelırsın canım doktorun sana hangi ilaçları önerdi şuan ne kullanıyorsun
Gecmis olsun cnm inss su gibi gecsin zamanin bende iyiyim cnm inss yarin transferim var cnm bekleme sirasi bana geldi hepimiz icin hayirlisi olsun inss
İyiyim cnm tesekkurler yarin transferim var cnm inss
Hadi bakalım nesecim rabbim bu defa yüzünü güldursünnn.arkamdan geliyosunuz sıra sıra bakıyorum..
Gecmis olsun cnm inss su gibi gecsin zamanin bende iyiyim cnm inss yarin transferim var cnm bekleme sirasi bana geldi hepimiz icin hayirlisi olsun inss
İyiyim cnm tesekkurler yarin transferim var cnm inss
ayy ne guzel maasallah yarın buyuk özlem bıtıyor inş bebişinle buluşma vaktı geldı demek canım sen suan hangı ılaçları kullanıyorsun sanada progestana basladımı doktorun bu arada transfer saatın bellımı ??
İnss cnm evet pregesteron igne kullaniyorum cnm gunde bir kere yarin 10.30 da orda olacaz inss cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?