allah yardımcın olsun allah emeklerını yemesın canımm
Amin cnm insssss
nese sen mersındemıydın ???
Evet ama merkez degil ilcedeyim cnm
mersindemı denıyorsun suan hangı ılaçları kullanıyorsun
mersindemı denıyorsun suan hangı ılaçları kullanıyorsun
canımm allah yardımcın olsun kendını son 2 gun kala yorma sımdıden yap hazırlıgnı bebısın bır ömur senle olur ınssKuzum bu cumartesi allah kısmet ederse transferim olacak
Hayir cnm adana baskent pregesteron estroferm folik asit ve kan sulandirici igne cnm
Hayir cnm adana baskent pregesteron estroferm folik asit ve kan sulandirici igne cnm
canımm allah yardımcın olsun kendını son 2 gun kala yorma sımdıden yap hazırlıgnı bebısın bır ömur senle olur ınss
gunde 1 tane mı progesteren canm 75 lıkmı
Cnm kan sulandırıcı iğneyi doktorun transferden sonramı verdi:26:
50 mg lik cnm gunde bircanımm allah yardımcın olsun kendını son 2 gun kala yorma sımdıden yap hazırlıgnı bebısın bır ömur senle olur ınss
gunde 1 tane mı progesteren canm 75 lıkmı
Cnm kan sulandırıcı iğneyi doktorun transferden sonramı verdi:26:
50 mg lik cnm gunde bir
transfer gunuyle baslicaz cnm yani yarin baslicam cnm
hangı gun basladın progestana
4gun once cnm..
anladım canm cok saol allah ısını gucunu rast getırsın sag salım bebısını alıp gel ıns allah yardımcın olsun
amin cnm insss sende sagol isimiz hep rast gitsin inss
inşallah neşecım okadar cok korkuyorum kı tekrar aynı şeylerı yaşamaktan yemın ederım hele hele bu ay olmasını okadar cokk istedımkı öbur ay benm evlatlarımı kaybedelı 1 sene oluyor ben o gunu hamıle olarak gecırmek ısterdım ama kısmet degılmıs sımdıden strese gırdım hergece rabbıme dua edıyorm rabbım 1 kez goster ruyamda dıye okadar cok kötuyum kı bu aralar anlatamamm
inss allah bidaha yasatmasin cnm eminimki cok zordur ama her gecenin sabahi oldugu gibi senin de seninde inss bebislerin olacak daha cok gencsin herseyde bir hayir vardir cnm inss onumuzdeki ay senin nasibindir cnm lutfen biraz bu duygulardan stresten uzaklas cnm bence tedavilerdeki olumsuzluklarin sebebi stres cnm sen ne kadar rahat mutlu huzurlu olursan bebeislerin okadar sana simsiki sarilacaklardir cnm biliyorum zor ama lutfen kendini uzuntuden stresten uzak tutumaya calis cnm hakkinda hayirlisi olsun
saol canım ıyı dıleklerın ıcın rabbım bu temız kalbınn dualarını kabul etsın bende ne yapım ıste ah ah unutabılsem hala neler yasıyorm ertelesmmı dıyorm onuda ıstemıyorm ancak bır bebegm olursa ben bunu unutabılırım yada bu acım anca hafıfler dıye dusunuorm ne yapıı en ufak bırsey benı okadar cok yararlıyorkı
50 mg lik cnm gunde bir
Transfer gunuyle baslicaz cnm yani yarin baslicam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?