Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

amin cnm insss sende sagol isimiz hep rast gitsin inss

inşallah neşecım okadar cok korkuyorum kı tekrar aynı şeylerı yaşamaktan yemın ederım hele hele bu ay olmasını okadar cokk istedımkı öbur ay benm evlatlarımı kaybedelı 1 sene oluyor ben o gunu hamıle olarak gecırmek ısterdım ama kısmet degılmıs sımdıden strese gırdım hergece rabbıme dua edıyorm rabbım 1 kez goster ruyamda dıye okadar cok kötuyum kı bu aralar anlatamamm

İnss allah bidaha yasatmasin cnm eminimki cok zordur ama her gecenin sabahi oldugu gibi senin de seninde inss bebislerin olacak daha cok gencsin herseyde bir hayir vardir cnm inss onumuzdeki ay senin nasibindir cnm lutfen biraz bu duygulardan stresten uzaklas cnm bence tedavilerdeki olumsuzluklarin sebebi stres cnm sen ne kadar rahat mutlu huzurlu olursan bebeislerin okadar sana simsiki sarilacaklardir cnm biliyorum zor ama lutfen kendini uzuntuden stresten uzak tutumaya calis cnm hakkinda hayirlisi olsun

saol canım ıyı dıleklerın ıcın rabbım bu temız kalbınn dualarını kabul etsın bende ne yapım ıste ah ah unutabılsem hala neler yasıyorm ertelesmmı dıyorm onuda ıstemıyorm ancak bır bebegm olursa ben bunu unutabılırım yada bu acım anca hafıfler dıye dusunuorm ne yapıı en ufak bırsey benı okadar cok yararlıyorkı

Aminn cnm inss allah hepimizin yardimcisi olsun inss bebisin olacak cnm sen sadece rahat ve huzurku ol inanki gerisi gelecek sirayla kafani dagitacak biseylef bulsan mesela beynini bosaltsan hoslandigin seylerle ugras bu aralar cnm elinden geldigince

Son düzenleme:
50 mg lik cnm gunde bir

Transfer gunuyle baslicaz cnm yani yarin baslicam cnm

Bugün büyük gün nese bebeişlerini almaya gitti belkide almıştır bile ayyy çok heyecanlı
Kuzum transfersen sonra vermeleri içimi rahatlattı ben ilk tedavimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım ama transferden öncemi sonra mı hatırlamadığım için sana sorayım dedim neredeyse doktoru arayacaktım acaba unuttumu diye :26: pıhtı sorunum varda benim için çok önemli kan sulandırıcı iğne birden teleşyaptım da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…