Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

korkma ya sennde doktorunn bır bıldıgı vardır neseden neden hala ses yok :26:

Aminn cnm inss allah hepimizin yardimcisi olsun inss bebisin olacak cnm sen sadece rahat ve huzurku ol inanki gerisi gelecek sirayla kafani dagitacak biseylef bulsan mesela beynini bosaltsan hoslandigin seylerle ugras bu aralar cnm elinden geldigince

neşe nerdesiiiiiiinnnnnn yoksa bebişlerınle başbaşamı kalmak ıstıyorsun canmm

Nesecim merak ettim seni insallah rahat bi transfer gecirmişsindir cnm.:))

Kizlar hepinize iyi aksamlar beni merak etmissiniz hepinize tesekkurler oncelikle transferimi oglen olabildim sukur sorunsuz gecti eve aksam uzeri gelebildik gelince yorgunluk vardi yatinca uyuyup kalmisim yeni girebildkm inte allaha sukur iyiyim simdi sira beklemede artik hepinize tesekkurler

Bende merak etmistim nasılsın diye.insallah su gibi akar gider günlerin cnm benim.

hoş gedin canım hayırlı ugurlu olsun bebiin rabbım bır ömür boyu ayırmasın annesıne sımsıkı tutunsun inş

Bende merak etmistim nasılsın diye.insallah su gibi akar gider günlerin cnm benim.
sen nasılsın canım ıymısın hazırmısn teste ben merakla beklıyorm yaa ıns hayrlı haberle gelırsın

bende bebişlerimi alıcam az kaldı 24 nisan gün aldım .. 1 negatif tüp tedavim var şimdi dondurulmuşlarla deniyoruz.
inşallah rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebiş doldursun

İyiyim cnm yaa bazen hafif kanamam olacakmış gibi karnım agrıyor.baska sıkıntım yok çok şükür.
aa özsen saçmalama bak kızarım kanamayı aklına getırmek bıle yok odaneymiş biz bilmiyoz rabbım asla tum gebelın boyunca göstermesın saglıklı sıhatlı bır hamılelık ardından dogum nasıp etsın kaçın gun oldu bugun blastdı dımı erken yapmayı duşünmüyormusun? bide benmkınde 7.8. gunmuydu ne hafıf pembe leke gelmıstı sonra kesılmıstı hemşıremde tuttugna delalet olabılır demıstı gerçktende öyleymıs tutmustu ilk denemede de benm 2. gun transferden sonra basım dönup dusmustum oda ona delaletmıs tabı onlar testten sonra söylemıslerdı

bende bebişlerimi alıcam az kaldı 24 nisan gün aldım .. 1 negatif tüp tedavim var şimdi dondurulmuşlarla deniyoruz.
inşallah rabbim isteyen herkesin kucaklarını bebiş doldursun
canım şimdiden hayırlı olur inş hoş geldin yaş kaçtı problem neydi sizde canm nerde denıyorsun hangi şehir canm

amin cnm inss sagol

neşecik sen ne yapıyon tabı bebişini aldın keyfin rahat dimibir ömür senle olsun canım inş

Cnm inss o agrilar bebislerine delalettir pozitif sonuc almana az kaldi inss

Cnm transfer gununu saymazsak 8.gün bugün.biraz karnım agrınca ister istemez bi niye acaba diyosun iste.bide bugün fitili yaparken daha rahat ittim acaba rahim duvarımı inceldi gibi dusunceler kapladı

Öffff bide sabah estrofemle beraber aspirin iciyordum folik asidide aksam ama sabak sanırım folik asidi ictim hatırlayamıyorummmmmmmmmmmm
Simdi aksama aspirinmi folik asitmi icicem bilmoyorummmmmmmmm..

unutuyormusun sende benım gıbı canımm unuttuysan bugun ıcme bırsey olmaz 2 kez ıcmekten ıyıdır yok ya aklına kötu bırsey getırme ne kadar çok ılac alıyoruz sonucta e bırazz etkısı olacak canm test ı pazartesıyımı beklıyecen

Evet cnm pazartesi test tarihim aslındapazar ama hastanedekiler yok yani benim doktor o yüzden pazartesi dediler.ama beklicem pazartesiyi bi alsilik olmazsa bu sefer esimde izin vermez erken yaptırmama sanırım.oncekinde erken yaptım ya..((

Ayyyy evet ben biraz dalgınımdır.tedaviye baslasıgımda ilacları nasıl kullanıcam diye liste verdiler, onu bile fosforlu kalem ile isaretliyorum bennnnnnnn...:))))

hmm ANLADIM CANM BEKLE OZAMAN TATLIM BU SEFER SON OLSUN INSALLAH
Ayyyy evet ben biraz dalgınımdır.tedaviye baslasıgımda ilacları nasıl kullanıcam diye liste verdiler, onu bile fosforlu kalem ile isaretliyorum bennnnnnnn...:))))

BENDENSİN KUŞUM BENDE ÖYLE VALLA SUAN DOGUM KONTROL ICIYOM ALLAHDAN GUNLER VARYA USTUNDE BAKIYOM AYY BU GUN CARSAMBAMIYDI DIYORMM ODERECE YANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…